Digitalni Andjeo

Ima nepotrebnih delova, ima i nelogičnih, ima i onih bez argumenata. Ok.

Važno pitanje pre neko bilo ko od vas odgleda ovo: da li ste čitali Bibliju? Pogotovo "otkrovenje Jovanovo"? Ako niste... džaba.

Video samo možete izvrnuti ruglu.

Ne moraju da čitaju bibliju, ne moraju da budu religiozni, mogu slobodno da budu ateisti, dovoljno je samo da uključe mozak!
Kontrolisanje čovečanstva os strane "(samo)izabranih" pojedinaca ili grupa je realnost, i ta stvar će se samo razvijati, neće prestati!
Zar neko može da veruje da je čipovanje izmišljeno da nam se ne izgube kućni ljubimci? Pa i teflon posuđe je nastalo kao posledica istraživanja materijala za svemisrske brodove, a ne zbog domaćica, da im ne zagori jelo!
I Mikrotalasna rerna je izmišljena i prvo korišćena kada je trebalo da prvi astronauti provedu duže vreme u svemiru! Sećam se toga! Nisu još ni dali ime toj napravi, nego smo čuli da će Američki astronauti jesti pečenu ćurku u svemiru (valjda su bili tamo za vreme njihovog praznika).
Ne treba ništa osim malo logike!

Oximoron,ne boj se. Ne treba da se plasis dok god si TI protiv toga. Vec smo rekli ranije ,a kaze se i u filmu, nikoga ONI nece terati da se cipuje. Napravice takva sranja u svetu da ce ljudi sami misliti da je cip dobra stvar pa ce sami da jure da se cipuju.

@nina_bg i @micaigoxy samo jedno pitanje. Kako cete se snalaziti za vodu?:lol:
Cuo sam da ce biti prava klanica na izvorima.

Culi ste za nove pasose,nove licne karte,nove zdravstvene knjizice kod nas? E pa to je samo priprema. nacin da se narod psihicki navikne na konstantnu prismotru i registraciju da bi posle drage volje primali cipove. Veliki vrat je nista drugo do jos jedan metod navikavanja ljudi na stalno posmatranje.
Taota,kako govoris meni se cini kao da si ti jedan od ljudi koji vise vole da idu laksim putem i zabadaju glavu u pesak.
Zato sam i postavio ovu temu. Jer sam gledao film nekoliko puta i kad god ga pogledam ne mogu da se otresem osecaja da ce se navedeni dogadjaji dogoditi u sledecih 5 godina. I stoga koristim svaku mogucu priliku da upozorim stanovnistvo. u ovom slucaju VAS,forumasi. Koristim glavno oruzje neprijatelja da upozorim ljude.Internet. Nemojte da pratite ljude kao sto je +Overkill+. Takvi ljudi ne veruju ni u sta i stoga ce prvi da podlegnu losem uticaju.

Ne poznajes coveka i kako tako mozes da pricas o nekom? Za 9 dana kada bude odbanovan odgovorice ti i obrazloziti svoj stav!

Ne poznajes coveka i kako tako mozes da pricas o nekom? Za 9 dana kada bude odbanovan odgovorice ti i obrazloziti svoj stav!

Nisam bio svestan da je banovan. U pravu si,trebao bih da saslusam njegove stavove. Mada,cinjenica je da je prvi odgovorio na moju temu sa recima da sam dosadan i da gubim vreme ponavljajuci teme koje su vec bile postavljane ranije. Decko/gospodin je automatski pokusao da ugasi temu,samim svojim recima. iz toga se jasno vidi da je on uskogrudan i sebican jer ne zeli da slusa nista sto ga ne zanima,a pokusava i druge da povuce za svojim primerom.

Odgledao sam nekoliko dokumentaraca (pri tom ne mislim na klipove sa YouTube-a, vec na prave filmove poput America: Freedom to Fascism [http://www.imdb.com/title/tt0772153/] i Zeitgeist [http://www.imdb.com/title/tt1166827/]) koji se, izmedju ostalih, bave i tom temom. Predlazem svakom ko misli svojom glavom da ne donosi sud o ovoj temi pre nego sto pogleda bar jedan od dva gorepomenuta filma jer su njih pravili ljudi sa imenom i prezimenom koji ne mogu da se sakriju iz svog username-a vec odgovorno stoje iza svog upozorenja covecanstvu od opasnosti koja preti.

Gledao sam i Zeitgeist. Mada,taj je dokumentarac uradjen vise ateisticki,mada,priznajem,prenosi istu poruku kao i Digitalni Andjeo. A sad si me podsetio i na jos jednu molbu koju zelim da uputim svim forumasima. Nemojte mnogo obracati paznju na izjave da ce Rusija da se uzdigne i da nas uzme pod svoje okrilje. Ima tu istine,ali ne mozemo se osloniti samo na njih. Ne mozete ocekivati od drugih da resavaju vase probleme. Ako Srbi ne pomognu Srbiji nece joj pomoci ni Rusija.

Gledao sam i Zeitgeist. Mada,taj je dokumentarac uradjen vise ateisticki,mada,priznajem,prenosi istu poruku kao i Digitalni Andjeo. A sad si me podsetio i na jos jednu molbu koju zelim da uputim svim forumasima. Nemojte mnogo obracati paznju na izjave da ce Rusija da se uzdigne i da nas uzme pod svoje okrilje. Ima tu istine,ali ne mozemo se osloniti samo na njih. Ne mozete ocekivati od drugih da resavaju vase probleme. Ako Srbi ne pomognu Srbiji nece joj pomoci ni Rusija.

Meni je Zeitgeist bolji...cinjenicno bolje potkovan. Odatle i ideja za DA.
Ali svako bira u koju ce verziju da veruje,tj. da li je ateista ili vernik,ne ulazim u to.
DA nekako deluje napadno i agresivno,i to velicanje Rusije mi je bezveze.
Oni su uz nas samo kad kontriraju Amerikancima.

Svi setate mobilne, a ovamo vas brinu neki cipovi???

Mobilni se lakše prisluškuje od starinskih telefona, i može se pomoću njega pratiti položaj onoga ko ga nosi.To svi znamo. Ali se pomoću čipova može uticati na svest - način razmišljanja, emocije, zdravlje... I ne znam da li neko "u svojoj režiji" može da izvadi čip, a verovatno neće hteti i ako bude mogao. Zato je to tako opasno, a manje zbog praćenja i prisluškivanja... Nekima je dosadilo da čekaju rezultate raznig izbora i glasanja, radije bi da unapred isprogramiraju rezultat i raspoloženje javnog mnjenja.

A niko od vas ne kapira da smo svi rodjeni u zarobljenishtvu, u klopci. Jebesh chipove. Stvar je u dominaciji. Nishta se niko od nas ne pita. Koliko brzo tvoje necu postaje hocu kada ONI to pozele? Odgovor : Odmah! Ja to vidi kao borbu za slobodu modernog choveka. Dobar primer dalo je 300 Spartanaca... Pa, ako imate muda da rizikujete zivot i robiju svaki dan, ako ste spremni da umrete sutra - eto slobode. Do tada ste rob. I to je to. Ili se borish, ili cutish i sagnesh glavu. Ili zivish po svojim, ili po njihovim pravilima... ******...:mafijas:

A niko od vas ne kapira da smo svi rodjeni u zarobljenishtvu, u klopci. Jebesh chipove. Stvar je u dominaciji. Nishta se niko od nas ne pita. Koliko brzo tvoje necu postaje hocu kada ONI to pozele? Odgovor : Odmah! Ja to vidi kao borbu za slobodu modernog choveka. Dobar primer dalo je 300 Spartanaca... Pa, ako imate muda da rizikujete zivot i robiju svaki dan, ako ste spremni da umrete sutra - eto slobode. Do tada ste rob. I to je to. Ili se borish, ili cutish i sagnesh glavu. Ili zivish po svojim, ili po njihovim pravilima... ******...:mafijas:

To ti je donekle tacna izjava. Ja sam uvek bio za direktan pristup problemu. kao i za ova sranja povodom Kosova i Karadzica. Izlaze na miting. Budale. Sta time postizu? Nista. jel mogu reci da oteraju Siptare sa Kosova? Ne mogu. Ali to nije slucajno. Godinama se vec primenjuje psiholoska transformacija na Srbima. Tito je za to najvise zasluzan,goreo u Paklu dabogda. Posledice toga se vide danas. Jeste li primetili kako se volja naroda lako gasi? Jeste li primetili kako su se lako smirili protesti protiv osamostalenja Kosova? TO je to. Tito je bio desna ruka Masonskih redova na ovim prostorima.On je izvrsavao njihova naredjenja,a ona su bila da se sjebe,ne Srbija,vec Srpstvo. I evo. Pred drugi svetski rat,narod je vikao ''bolje rat nego pakt,bolje grob nego rob''. Taj moto je odavno nestao iz srpskog mentaliteta. Pretvaraju nas u poslusne zombije,a Digitalni Andjeo ce taj proces da dovrsi. I svi cemo biti ''peceni prasici''.

Back