koji si ti rusofobNe ignoriši moju poruku, daj dokaz da su sovjeti poslali sondu na Veneru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji si ti rusofobNe ignoriši moju poruku, daj dokaz da su sovjeti poslali sondu na Veneru.
Nisam rusofob, pokušavam šarlatanima poput tebe da objasnim vašu suludu logiku.koji si ti rusofob
Klasično izbegavanje pitanja i vraćanja na početak, kukavički i kako je za očekivati od ravnomozgaških fanatika. Sad ćeš ti tako bitan da nam objasniš kako ne postoje dokazi i kako svi lažu vas bitne i neophodne.Koji su dokazi za američko sletanje na Mesec?
Evo prepuštam tebe da kreneš.Koji su dokazi za američko sletanje na Mesec?
ja ignorisem ovog teletabisa;Znači pričam o sumanutoj logici shvatanja i fobiji prema nauci generalno kao i fobiji prema svemu što nije Rusko.
ja mislim da je ravnozemljase cia izmislila da zahebava posten svet, i onda su se razni nakacili na kako ti kazes sektuTa glupost jeste potekla od američkih pripadnika sekte ravna zemlja, a posle se proširilo po svetu putem interneta decenijama kasnije.
Glupost ne bira, pročitaj pažljivo još jednom šta sam napisao.ja ignorisem ovog teletabisa;
to da ameri nisu hodali po mesecu, mislim da je poteklo upravo odavde iz amerike, bezveze trpas rusiju u tu pricu
Teret dokaza je na onom ko nešto tvrdi.Evo prepuštam tebe da kreneš.
Ajde prvo napiši zašto misliš da nisu sleteli i molim te navedi konkretne razloge.
Uzorci minerala Armalcolita I Rutila koji su doneti sa meseca, nekoliko stotina kilograma „kamenja", jedan deo je završio u naučnim institutima širom sveta uključujući Moskvu, zatim uzorci koji se nalaze u muzeju Jugoslavije u Beogradu koji su predhodno detaljno analiziram na RGF-u, zatim sedam naučnika iz bivše Jugoslavije koji su radili za NASU u to vreme i to na Apolo projektu...imaš imena i prezimena ljudi na internetu, istraži malo...itd itd itd.Koji su dokazi za američko sletanje na Mesec?
Armalcolit je pronadjen na Zemlji i baš tamo je Nasa obučavala svoje "astronaute".Uzorci minerala Armalcolita I Rutila koji su doneti sa meseca,
Kamenje, koje se ispostavilo da je komad uglja, mineral iz Australije, delovi meteora i sl.nekoliko stotina kilograma „kamenja", jedan deo je završio u naučnim institutima širom sveta uključujući Moskvu,
Analizirali su ih onoliko, koliko si ih ti analizirao ...zatim uzorci koji se nalaze u muzeju Jugoslavije u Beogradu koji su predhodno detaljno analiziram na RGF-u,
Što dokazuje - šta?zatim sedam naučnika iz bivše Jugoslavije koji su radili za NASU u to vreme i to na Apolo projektu...imaš imena i prezimena ljudi na internetu, istraži malo...itd itd itd.
Ok, znači sve je laž pa čak i snimci astronauta na površini meseca?Armalcolit je pronadjen na Zemlji i baš tamo je Nasa obučavala svoje "astronaute".
Kamenje, koje se ispostavilo da je komad uglja, mineral iz Australije, delovi meteora i sl.
U Moskvi to kamenje niko nije analizirao.
Analizirali su ih onoliko, koliko si ih ti analizirao ...
Što dokazuje - šta?
Kao da neko tvrdi da nisu pravljene rakete.
Ovde je reč o tome da ljudi nisu hodali Mesecom, a ne da li je neko pravio rakete, lansirao satelite i sonde,...
Dokaz je wikipedija, neki levi sajt koji je mogao bilo ko da uređuje...dakle to pre svega nisu ni činjenice, a nisu ni dokazi.Stalno Jovo nanovo...
I opet će biti ignorisanje činjenica
Slažem se. S tim u vezi dokaži ti da se ljudi nisu spustili na Mesec.Teret dokaza je na onom ko nešto tvrdi.
Ne dokazuje onaj ko negira, već onaj ko nešto tvrdi.Slažem se. S tim u vezi dokaži ti da se ljudi nisu spustili na Mesec.
Ja još nisam video ni jedan dokaz koji bi uverio pošten svet da čovek nije bio na Mesecu. Sve što smo videli su neke gluposti o senkama i zastavama koje niko ozbiljan ne može uzeti u razmatranje.
https://www.google.com/url?sa=t&sou...4QFnoECCMQAQ&usg=AOvVaw3brzbvkYhCLJ4deDnrkU43Dakle zašto misliš da su snimci sletanja lažni?
Sletanje na Mesec je dokazano sa dovoljno ubedljivih argumenata. Sa druge strane ti tvrdiš da sletanja nije bilo, tako da je teret dokazivanja na tebi.Ne dokazuje onaj ko negira, već onaj ko nešto tvrdi.
Inače bi svi okrivljeni morali da dokazuju svoju nevinost.
Readers should take the analysis with a grain of salt as AI tools have often produced incorrect analyses and even false information when presented with questions.
Filozofiraš previše.Ne dokazuje onaj ko negira, već onaj ko nešto tvrdi.
Inače bi svi okrivljeni morali da dokazuju svoju nevinost.
Aha, znači veštačka inteligencija je dokaz da nisu sleteli?