ne's kopat', a vala ne's ni letet' na mesec
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Protiv sam kopanja, a mislio sam da praviš razlike između recesije i bankrota.ne's kopat', a vala ne's ni letet' na mesec
jel razumes ti ovo: THE U.S. "NO LANDING" MYTH AND DEBT CRASH RISKProtiv sam kopanja, a mislio sam da praviš razlike između recesije i bankrota.
Znam da si frustriran zbog toga što SSSR nije poslao posadu na mesec pa vas rusofile to izuzetno puno boli kao i poraz u hladnom ratu.
Što se tiče novog letenja na mesec tu se ti i ja ne pitamo ništa i imaćemo priliku kroz 2-3 godine ponovo da gledamo ljudsku posadu kao i postavljanje baze na površinu meseca pošto je ISS-u istekao rok.
Živ bio pa video.
Nebuloze, Luna 25 se srušila na površinu meseca prošle godine, ti pričaš o nekim nuklearkama.... rusi nisu trenutno sposobni poslati rover...na žalost.jel razumes ti ovo: THE U.S. "NO LANDING" MYTH AND DEBT CRASH RISK
rusi i kinezi najavlju nuklearke na mesecu, a kako? robotima ti pricas bajke o nekoj isplativosti, a jel znas koliko ima vestackih satelita sad oko zemlje?
e, zamisli da mozes na mesecu sto rusi-kinezu kazu? za to vreme ti lazes kako cemo da saljemo ljudsku posadu... kao i u ekonomiji, mozda posaljemo, ali nece sleteti, i sta cemo onda?
![]()
znam, kontrolni modul fejlov'o, "kradeni cipovi sa fronta iz ves masina", ali su indijci sleteli posle nekoliko dana, pa razmisli da li svi oni lazuNebuloze, Luna 25 se srušila na površinu meseca prošle godine, ti pričaš o nekim nuklearkama
trilion na kamatu, trilion ipo na penzije, trilion na vojsku, goidisnje, 2 deficit, nece biti para taman za tih nekoliko godinica, eto zato lazu, zbog no landing myth, to ne postoji, razumes, zato kazu mit, nema vise bajki o mekom sletanju, cak ni o grubom, misli se na ekonomiju, vec NO LANDIN AT ALL, u smislu dok traje sve ovo traje sa krizom, i zato sam napravio analogiju sa dedalom i ikarom, mozda posaljemo posadu, ali u samoubilacku misijuAjde lepo objasni ti meni zašto misliš da je sve to laž
obavezno ili pilot ili kopilot da budu cistokrvni, inace bolje da ne letimo, posle ce da kazu, kada avioni pocnu da padaju, to je normalno, sta se mi bunimo, pa sportisti umiru dok igraju ihahaj od kad, sport je smrtno opasan, samo vi niste znaaaaliDa, dokazano je i za vakcine da su zdrave, zar ne?
Gomila gluposti.znam, kontrolni modul fejlov'o, "kradeni cipovi sa fronta iz ves masina", ali su indijci sleteli posle nekoliko dana, pa razmisli da li svi oni lazu
India, China, Russia to jointly build massive nuclear power plant on ...
e, pa razmisli kako to da oni idu svi zajedno u projekat a nasa sama, ko laze, ko mislis da blefira?
Is NASA building a nuclear reactor on the moon?
NASA has set a target date of delivering a nuclear reactor to the moon by the early 2030s.
trilion na kamatu, trilion ipo na penzije, trilion na vojsku, goidisnje, 2 deficit, nece biti para taman za tih nekoliko godinica, eto zato lazu, zbog no landing myth, to ne postoji, razumes, zato kazu mit, nema vise bajki o mekom sletanju, cak ni o grubom, misli se na ekonomiju, vec NO LANDIN AT ALL, u smislu dok traje sve ovo traje sa krizom, i zato sam napravio analogiju sa dedalom i ikarom, mozda posaljemo posadu, ali u samoubilacku misiju
kako nisam, pa postavio sam 2030 da je naumila i nasa, samo je problem, kad ce covek onda da hoda po mesecu, pre 2030?Gomila gluposti.
Evo I NASA gradi nuklearni reaktor na mesecu.
https://www.nasa.gov/centers-and-fa...ce-power-project-energizes-lunar-exploration/
Nisi u temi druže...
Kladim se na NASU, ako ne budem bio u pravu evo ja plaćam ručak po tvom izboru.kako nisam, pa postavio sam 2030 da je naumila i nasa, samo je problem, kad ce covek onda da hoda po mesecu, pre 2030?
a druga stvar, nasa sama, a onamo rusjia+kina+indija
ko je bese prvi objavio da ce da gradi nukl. reaktor, a ko je samo plagirao tu ideju? za 5 godinica eto roka, na koga cemo da se kladimo?
Kreni odma, ne daj da te zeznu.Javite kad Nasa završi taj nuklearni reaktor.
Evo i ja najavljujem da započinjem sa projektom sopstvenog nuklearnog reaktora na Mesecu.
Računam da ću ga završiti kada i Nasa.
Moram da se složim.Kreni odma, ne daj da te zeznu.![]()
?Zasto se trkaju sa kinezima ako su vec bili?
Iz nekih drugih pobuda? Kao neki na (geo)politici?Ma naravno, budi mu vetar u leđa...![]()
dadada, sns ce da se pretvori u nuklearnu sektu, a ovaj bot ce da bude upravnik nuklearnog otpadaMa naravno, budi mu vetar u leđa...![]()
pa loze ih, nema od tog posla nista, ne mislis valjda da je tramp ozbiljan za marsom, ... nego ako ti trebaju clanske karte za marsovski provod, imam jos, za tebe upola cene sadZasto se trkaju sa kinezima ako su vec bili?
pre neki dan sam citao amer neki izvadio nuklearnu bombu iz okeana sto je neki usa bombarder ispustio jos 50-ih, ili 60-ih, i decenijama je pravio iz nukl. punjenja njenog struju za sebe, dok mu fbi nije pokucao jednog dana na vrataEvo i ja najavljujem da započinjem sa projektom sopstvenog nuklearnog reaktora na Mesecu.
Tramp se ne pita tu ništa da li će Elon Mask da šalje posadu na Mars.dadada, sns ce da se pretvori u nuklearnu sektu, a ovaj bot ce da bude upravnik nuklearnog otpada
pa loze ih, nema od tog posla nista, ne mislis valjda da je tramp ozbiljan za marsom, ... nego ako ti trebaju clanske karte za marsovski provod, imam jos, za tebe upola cene sad
Priče i mitovi, čovek je našao komad metala koji zaista jeste komad nuklearne bombe ali ni u teoriji on nije mogao od toga da pravi strujupre neki dan sam citao amer neki izvadio nuklearnu bombu iz okeana sto je neki usa bombarder ispustio jos 50-ih, ili 60-ih, i decenijama je pravio iz nukl. punjenja njenog struju za sebe, dok mu fbi nije pokucao jednog dana na vrata
Rusija, Kina i Indija za sada nisu imali ni jedan jedini test koji je vezan za let posade na mesec, daleko su oni od toga još.A dogodine 2025 ce da bude one tamo, samo koje? gde su oni koji su se hvalili, sa'ce, samo sto nije? tako ce da odlazu sve do 2030... ma, sta mesec, mi vec imamo baze na marsu, tramp rece, kiselo grozdje ce da ispadne taj mesec, mars je prava stvar, tamo negde 2040
NASA Delays Artemis Moon Missions Until 2026 And 2027
The new schedule still lies ahead of Chinese Communist Party’s goal of a lunar landing by 2030...
FYI Russland je jedina poslala serije sondi koje su mogle da funkcionišu i u atmosferi Venere, al Bokisha sve zna. Druga Srbija najviše nalikuje Iliji Čvoroviću.Rusija, Kina i Indija za sada nisu imali ni jedan jedini test koji je vezan za let posade na mesec, daleko su oni od toga još.
Što se tiče misije Artemis, ona je daleko kompleksnija i složenije od samog leta.
NASA je daleko odmakla u tom projektu i sletanja kao i naseljavanje meseca će se zaista i desiti.
Živ bio pa video.
Naravno onda očekujem nove teorije proseravanja (zavera) kako je sve snimljeno u studiju...
Tema je da li smo sleteli na mesec, drugo ako već ne znaš NASA je već odavno obišla sve planete u našem sunčevom sistemu, a voyager je već odavno i izašao iz našeg sunčevog sistema.FYI Russland je jedina poslala serije sondi koje su mogle da funkcionišu i u atmosferi Venere, al Bokisha sve zna. Druga Srbija najviše nalikuje Iliji Čvoroviću.