Did we land on the Moon ?

Rogozin je običan trećerazredni političar i ništa više. Šta on zna o istraživanju svemira.
Takoe, šta običan direktor Ruske kosmičke agencije zna o istraživanju Svemira?
Izlapeli starac, nebitan lik, čobanin,...
E, ali kad direktor sovjetske agencije nešto kaže - to je već ultimativni dokaz

Mojne me zezaš...
To bi bilo kao da kod nas pitaš za mišljenje Anu Brnabić o sletanju na Mesec? :lol:

Šta ima Rusi da dokazuju da Ameri nisu bili na Mesecu?
Valjda Ameri treba da dokazuju da su bili.
Rekli su da nisu bili i to je pametnom (uz stotine drugih činjenica) dovoljno.

Vrati se koji moj post unazad, pa pročitaj odgovor.

Shvataš li razliku izmedju slanja gomile gvoždja (sonde) i ljudskog bića?
Šta ima rus da dokazuje?
Da li se drogiraš čoveče, pa kontradiktoran si kao teletabis.
Malo pre si sam napisao kako su iz Rusije rekli kako će to istražiti, međutim to sada nije bitno.
Ne znaš gde biješ, prvo se dogovori sam sa sobom.
Opet izbegavaš odgovore na pitanja, dakle daj dokaze koje mogu kvalitetno da objasne to laprdanje koje iznosiš.

Šta ima rus da dokazuje?
Da li se drogiraš čoveče, pa kontradiktoran si kao teletabis.
Malo pre si sam napisao kako su iz Rusije rekli kako će to istražiti, međutim to sada nije bitno.
Ne znaš gde biješ, prvo se dogovori sam sa sobom.
Opet izbegavaš odgovore na pitanja, dakle daj dokaze koje mogu kvalitetno da objasne to laprdanje koje iznosiš.
Imaš na ovih 400 plus strana dovoljno argumenata.
Znaš kako kažu: "pametnom ne treba mnogo dokazivati, budali ne vredi".

Nešto pametno i poučno za početak.
Čekam tvoje „dokaze" pa onda da diskutujemo.
Imaš dovoljno argumenata od pametnih ljudi, koje su izneli na ovih prethodnih 400+ strana.
Meni je dovoljna jedna fotografija, gde se vidi da je izvor svetlosti reflektor.
Tebi ne bi bile dovoljne ni 1.000 njih, jer bi i dalje očekivao da ti neko pokaže još jednu, pa još jednu, pa još jednu,... i tako u nedogled.

Ono što mogu da garantujem je sledeće: niko nikada nije u onakvoj konzervi bio na Mesecu, niti će ikada biti, niko nikada u onakvom gov.netu od skafandera nije hodao površinom Meseca, niti će ikada hodati.

Nisu to dokazi, nego je čak i glupava AI uvidela da se na Nasinim fotkama mnogo toga ne slaže.
Čudno je, da navodno inteligentni ljudi to nisu u stanju
Čudnije je daleko to što veruješ "glupavoj" AI, tehnologiji koja je tek u povoju. Stvarno mi je zagonetno kako su ljudi toliko naivni. Gde ti je osećaj skeptičnosti?

Imaš dovoljno argumenata od pametnih ljudi, koje su izneli na ovih prethodnih 400+ strana.
Meni je dovoljna jedna fotografija, gde se vidi da je izvor svetlosti reflektor.
Tebi ne bi bile dovoljne ni 1.000 njih, jer bi i dalje očekivao da ti neko pokaže još jednu, pa još jednu, pa još jednu,... i tako u nedogled.

Ono što mogu da garantujem je sledeće: niko nikada nije u onakvoj konzervi bio na Mesecu, niti će ikada biti, niko nikada u onakvom gov.netu od skafandera nije hodao površinom Meseca, niti će ikada hodati.
da te nema trebalo bi te izmisliti! :mrgreen:
ti sve sto napises na ovom forumu potpuno je u saglasnosti sa tvojim nickname-om, pa ne znam da li vredi sa tobom ulaziti u diskusije i pokusavati nesto da ti se dokaze.

Kažeš mesec star 35500 godina, čitam i ne verujem šta vidim.
Na osnovu čega veruješ u ovaj bullshit?

Da li si nekad malo bolje zavirio u te konzerve?

Na osnovu čega tvrdiš da je skafander ***** i zašto misliš da niko neće hodati površinom meseca?

Znači Amerika, Rusija Kina i Indija nas lažu da će imati baze na Mesecu?

Poslednja izmena:
Kažeš mesec star 35500 godina, čitam i ne verujem šta vidim.
Na osnovu čega veruješ u ovaj bullshit?

Da li si nekad malo bolje zavirio u te konzerve?

Na osnovu čega tvrdiš da je skafander ***** i zašto misliš da niko neće hodati površinom meseca?

Znači Amerika, Rusija Kina i Indija nas lažu da će imati baze na Mesecu?
Imaš odgovore na sva pitanja na prethodnim stranama.

Back