Did we land on the Moon ?

M-da.
Isti sastav minerala sa Zemlje i navodno donetih sa Meseca, ne dokazuje ništa?
Za slepe vernike u tvrdnje američke administracije i globalnih medija, pripadnike "nevladinih organizacija" i sl - svakako da.
Za svakog čoveka sa IQ većim makar od IQ kišne gliste - dokazuje prizemnu prevaru.
Bla bla bla, laprdanje u prazno i krivotvorenje tvrdnji iz članka. Nisam ni očekivao ništa bolje, al reko' ajde, možda nešto originalno i pročitam. Međutim, na zapadu ništa novo.

Kako ste neviđeno dosadni s tim "tebi ne odgovara". Iskonstruišete u glavi neku zaveru i onda ko god se usudi da vam se usprotivi je neko kome nešto ne odgovara. Da znaš samo koliko me zabole tuki što gomila zaluđenih krenkova guta američke teorije zavere. Činjenica je da ne postoji ništa što bi moglo da dokaže da je sletanje na Mesec lažirano, postoje samo nebuloze koje ponavljate decenijama iako je na njih odgovoreno još u vreme kad su se pojavile. Zato i poturaš članak koji nema veze s onim što tvrdiš i zato i vrdaš, izmišljaš i pišeš o sagovorniku. Toliko su jaki vaši "dokazi".
Tebi ne bi bio dokaz ni da te neko odvede na Mesec i pokaže ti da na navodnim mestima sletanja Apola nema ništa.
Tada bi tvrdio da su to ravnozemljaši na brzinu sklonili na neko drugo mesto.
Nije moja namera da takvima dokazujem bilo šta, samo omogućavam ljudima koji žele malo da razmisle da shvate da postoje odgovori na sve tvrdnje zvaničnih globalističkih propagandista, u medijima, ili na ovakvim sajtovima.
Zato se ti ne uzbudjuj previše, da te tuki prodje što pre.

Tebi ne bi bio dokaz ni da te neko odvede na Mesec i pokaže ti da na navodnim mestima sletanja Apola nema ništa.
Tada bi tvrdio da su to ravnozemljaši na brzinu sklonili na neko drugo mesto.
Nije moja namera da takvima dokazujem bilo šta, samo omogućavam ljudima koji žele malo da razmisle da shvate da postoje odgovori na sve tvrdnje zvaničnih globalističkih propagandista, u medijima, ili na ovakvim sajtovima.
Zato se ti ne uzbudjuj previše, da te tuki prodje što pre.
Smaraš. Džaba pokušavaš da skreneš fokus sa činjenice da si pokušao da poturiš kao dokaz članak koji uopšte ne govori o tome što s tvrdio. Toliko o tvojim časnim namerama.

Mogu samo da ga odvedu i pokažu mu ostatke sletanja kao što su lunarni moduli i otisci stopala astronauta. Drugačije ne može, pogotovo što iz mesečeve orbite mogu videti tragovi mesta sletanja.
Nemoj tako, ipak on zna da tamo nema ništa. A kako zna? Tako što traži da mu dokažu da nije u pravu i onda svaki dokaz obesmišljava, ismeva, poriče.

Pa ne znam, evo indijska sonda je snimila lunarne module iz Apolo 11 i 12 misija u dobroj rezoluciji, a vide se i tragovi astronauta. Naravno, ti ćeš reći da je Fotošop i tome slično
jrt5up0a9plb1.jpg

53 years later, an Indian probe photographs the Apollo sites on the moon

ISRO Chandrayaan2’s photos of Apollo 11 & 12 landing sites

Kao što sam već napisao - radijacija otvorenog Svemira se ne može preživeti u onoj konzervi od aluminijuma.
Sila teže na Mesecu je više od upola veća od Zemljine.
Meni ne trebaju standardne rasprave o zastavama, zvezdama, ... ali i tu je napravljeno previše grešaka, tako da se i na osnovu toga može zaključiti šta je istina.
Ovo jeste fotošop, jer nije moguće hodati površinom Meseca i ostati živ.

Kao što sam već napisao - radijacija otvorenog Svemira se ne može preživeti u onoj konzervi od aluminijuma.
Meni ne trebaju standardne rasprave o zastavama, zvezdama, ... ali i tu je napravljeno previše grešaka, tako da se i na osnovu toga može zaključiti šta je istina.
A tvoji dokazi ta sve to su... koji tačno?

Naravno, tačno znao šta ćeš napisati. Dalje od Fotošop gluposti nisi u stanju da dobaciš. Isti si ko oni ravnozemljaši, tipično lupetanje o Fotošopu u nedostatku pravih argumenata. Svi ste vi vrhunski stručnjaci za Fotošop, jedino nikako da nam pokažete to svoje znanje na tim slikama da svi vidimo šta je to Fotošopirano nego lupetate samo jednu te istu šuplju priču ko blesavi

Pa ne znam, evo indijska sonda je snimila lunarne module iz Apolo 11 i 12 misija u dobroj rezoluciji, a vide se i tragovi astronauta. Naravno, ti ćeš reći da je Fotošop i tome slično
Pogledajte prilog 1465444

53 years later, an Indian probe photographs the Apollo sites on the moon

ISRO Chandrayaan2’s photos of Apollo 11 & 12 landing sites
Ja ovde ne vidim tragove astronauta.
Postoje neke linije koje vise lice na kretanje tockova nego na skakutanje astronauta, ali bi ih trebalo biti vise u blizini mesta sletanja.

Dakle, ako sam dobro razumeo, ti tvrdiš sledeće:

- radijacija otvorenog Svemira se ne može preživeti u "onoj konzervi od aluminijuma"
- sila teže na Mesecu je više od upola veća od Zemljine
- slike koje je @Dejan_011 su "fotošop, jer nije moguće hodati površinom Meseca i ostati živ"

I dokaz za te tvrdnje je činjenica da su neki debili u Indiji ili ko zna gde objavili neke AI generisane slike? I očekuješ da neko ozbiljno shvati to što si napisao? Stvarno?

Troluješ, zar ne? Uzorke s Meseca su ispitivali naučnici raznih zemalja i potvrdili da nisu sa Zemlje. Ne razumem ljude poput tebe koji se ozbiljno upletu u teorije zavere i u sve i jednu poveruju.
@bmaxa nešto da nam saopšti, verujem. Kaže da mu je ova objava smešna. Da vidimo zbog čega.

Poslednja izmena od moderatora:
Dakle, ako sam dobro razumeo, ti tvrdiš sledeće:

- radijacija otvorenog Svemira se ne može preživeti u "onoj konzervi od aluminijuma"
- sila teže na Mesecu je više od upola veća od Zemljine
- slike koje je @Dejan_011 su "fotošop, jer nije moguće hodati površinom Meseca i ostati živ"

I dokaz za te tvrdnje je činjenica da su neki debili u Indiji ili ko zna gde objavili neke AI generisane slike? I očekuješ da neko ozbiljno shvati to što si napisao? Stvarno?
Ti "debili u Indiji" su lažirali slike koje si ti postavio kao dokaz.
I nemaju nikakve veze sa mojim tvrdnjama o sili teže i radijaciji.

Ti "debili u Indiji" su lažirali slike koje si ti postavio kao dokaz.
I nemaju nikakve veze sa mojim tvrdnjama o sili teže i radijaciji.
Gde sam ja postavio i kakve slike? 🤣

Sad se izvlačiš, a lično si ostavio link kad sam te pitao koji su dokazi za ove tvrdnje:
A tvoji dokazi ta sve to su... koji tačno?

Još uvek čekamo dokaze. 🙂

Back