Dove:
Ipak je gore ako te neko prevari a zaljubljen je u tu osobu. Licno to ne smatram prevarom vec znakom da se vasa ljubav raspada i da je pocetak kraja. A ako te neko prevari jer mu se u doticnom trenutku digla ona stvarcica, to bih nekako vec mogla lakse da podnesem ali ipak ne bih ostala u vezi. Kod muskaraca je moguc sex radi zadovoljenja bez ikakvih emocija, oni su u stanju jos uvek da vole vas iako su mozda samo 5 minuta ranije 'obradili' drugu ribu.
Medjutim, od one stare sorte sam koja ne bi oprostila nikakvu vrstu prevare jer sam i sama izuzetno verna osobi sa kojom sam, pa iako uvek mogu nesto sa strane. Cemu to?
Naravno da prevara ako je neko zaljubljen moze da znaci pocetak kraja. Ali i ne mora. Ja mislim da u ljubavi ne postoji iskljucivost. Koliko god da volite neku osobu, sasvim je sigurno da na svetu postoji jos mnogo drugih osoba koje bi mogle da vam se dopadnu. Znaci, ako bi me moj muz prevario jer je osetio nesto prema nekoj drugoj, sigurno da mi ne bi bilo svejedno, ali u tom slucaju ne bih ja bila ta koja bi prekinula nasu vezu. Odluka je na njemu, ako on odluci da ipak mene voli "vise", da zeli da ostane sa mnom, mislim da bih mogla da mu oprostim.
A ako bi me prevario samo zato sto mu se digao, pa to vec ne znam kako bih oprostila. Postoje i drugi nacini da se ta stvarcica spusti.
Ili posmatraj to ovako, da li bi vise volela momka/coveka koji te je voleo iskreno i bio ti veran, ali se onda desilo da je sreo neku drugu koju je zavoleo, prevario te sa njom i resio da te zbog te nove ljubavi ostavi, ili nekog uspaljenog kretena koji te od prvog trenutka vase veze varao ne birajuci s kim kad god mu se digao? I zamisli sad da ga posle par godina sretnes, kakvo bi misljenje imala o jednom a kakvo o drugom?