Devojke=sponzoruše

Pozdrav! Naime, ne pišem baš često po forumima, ali iz nekog besa, ogorčenosti želim da otvorim ovde temu jer smatram da je ovo ozbiljan problem pre svega muškaraca u Srbiji. Pre nekoliko dana na Ig-u usudim se da zapratim nekih 50-tak profila devojaka. Pritom, to su devojke većinom 7-8 ocena ne ni neke "bombe" a ne ni prosečne, mada neke objektivno i jesu. Većina su iz mog grada. Rezultat je krajnje poražavajuć. Ni JEDNA nije uzvratila. Profil mi je sasvim normalan, ima tu i slika sa nekih letovanja, izlazaka itd... I da, sa većinom imam zajedničke pratioce. Izgledam ajde da ne budem prepotentan i snob lepo. Visok sam, crn, imam i fakultet ali to nije sad bitno. Ovo me baš bacilo u bedak žešći! Nemam se kom poveriti a i stamota me je iskreno bilo kome priznat. Kada odem negde vani to je druga priča. Zapratim zgodne brazilke, italijanke, portugalke, skor dosta bolji. Engleski znam polovično pa ne ulazim u konverzaciju sa njima. Baš mi je spušteno samopouzdanje, iako ćete reći to je samo ig, gluposti..itd ja ovo smatram kao da su me odbile i uživo. Nevidljiv sam i uživo. Radim za prosečnu platu, auto prosečan, sve prosečno osim izgleda možda. Letovao sam u Španiji pre 2god.sa drugarom i malo drugačija pesma je bila. Želim našu devojku, ali izgleda da su njima samo pare i pare bitne.
Ma nisu sponzoruše nego jednostavno nisi još našao onu pravu ..

Devojkama je uzor recimo Nataša Bekvalac koja dobija batine od svakog muža. I onda se čudimo što ovoliko naselja u brakovima, u fazonu kad ona dobija batine mogu i ja. Onda šta je sve ceci radio arkan, pa onoj manekenki muž itd. Ali drago mi je kad to pročitam i trebaju tako da postupaju. Misli slobodno da sam psiho, ali izvini same to traže. Ja se čak zalažem za rodnu ravnopravnost, a ne da žene skroz zavisi od muškarca finansijski. To vaspitanje polazi od zatucanih roditelha baba i deda "Ćero, što bolje se udaj"
Svako ko udari ženu, nije muškarac. Lako je šutnuti mače, šutni ti tigra "muškarčino". Ako je snaga muškarca jedino oružje, i koristi to na slabijima od sebe, onda je jadan. Ne postoji argument za nasilje muškarca nad ženom. Ne odgovara ti, nervira te,... ostavi je i nađi onu koja ti odgovara. Veoma jednostavno.
Očekujem da kažeš " ja nisam nikoga udario", nema potrebe, jer te dovoljno opisuje to što si napisao "drago mi je kad to pročitam i trebaju tako da postupaju. Same to traže"
Što se tiče toga da ne možeš da nađeš žensku osobu za sebe, pročitaj ove 4 strane, šta si sve napisao, i tu ti je odgovor.
Žene ne privlači samo telo, već i mozak. Poradi na tome!

Svako ko udari ženu, nije muškarac. Lako je šutnuti mače, šutni ti tigra "muškarčino". Ako je snaga muškarca jedino oružje, i koristi to na slabijima od sebe, onda je jadan. Ne postoji argument za nasilje muškarca nad ženom. Ne odgovara ti, nervira te,... ostavi je i nađi onu koja ti odgovara. Veoma jednostavno.
Očekujem da kažeš " ja nisam nikoga udario", nema potrebe, jer te dovoljno opisuje to što si napisao "drago mi je kad to pročitam i trebaju tako da postupaju. Same to traže"
Što se tiče toga da ne možeš da nađeš žensku osobu za sebe, pročitaj ove 4 strane, šta si sve napisao, i tu ti je odgovor.
Žene ne privlači samo telo, već i mozak. Poradi na tome!
Ja uopste nisam tipican balkan boy, kako pretpostavljas vidim. Zena-devojka koja ulazi sa imucnijim muskarcem treba biti svesna da nista nije bajka i idealno. Fakticki je kupljena. Kao kad sam ja kupovao igracke ko klinac i upravljao njima. Naravno ne nasilje fala bogu, ali da ce biti iskoriscavanja 90 posto sigurno. Kada bude usla iz ljubavi a ne interesa onda je ravnopravna sa muzem za sve. Vidis bas paradoks ja zene ne posmatram samo kao objekat, vec svog zivotnog saputnika koji treba da deli sa mnom i dobro i lose

Ja uopste nisam tipican balkan boy, kako pretpostavljas vidim. Zena-devojka koja ulazi sa imucnijim muskarcem treba biti svesna da nista nije bajka i idealno. Fakticki je kupljena. Kao kad sam ja kupovao igracke ko klinac i upravljao njima. Naravno ne nasilje fala bogu, ali da ce biti iskoriscavanja 90 posto sigurno. Kada bude usla iz ljubavi a ne interesa onda je ravnopravna sa muzem za sve. Vidis bas paradoks ja zene ne posmatram samo kao objekat, vec svog zivotnog saputnika koji treba da deli sa mnom i dobro i lose
Kao što sam napisala, pročitaj šta si sve TI napisao. Tebe sam citirala.
S takvih pogledom na žene, ne smeši ti se budućnost.
Ispravi što se ispraviti može.
Svako dobro.

Kao što sam napisala, pročitaj šta si sve TI napisao. Tebe sam citirala.
S takvih pogledom na žene, ne smeši ti se budućnost.
Ispravi što se ispraviti može.
Svako dobro.
Citiram jednu "moralnu likusu" "Ne zelim da ima svoj stan/kucu u vlasnistvu. Zelim da zajedno gradimo i dignemo kredit. Epilog racuna odmah na razvod i da ogrebe pola... Ovako razmislja 90 posto zena u Srbiji

Ma naše su aseksualne, mislim da jedino vlaže na dzipove, garderobu. Prava ironija a kad ih gledaš misliš da su dro.etine
Samo se normalno ponasaj i jasno reci na kulturan nacin sta zelis od djevojke, odma se i ponasanje djevojaka mijenja. Problem je obicno sto mi sve vrtimo okolo naokolo i nista.Zene zele sve isto kao i ti, nikakve razlike. To da vlaze na dzipove ne vazi za vecinu.

Što su ti skuplje flaše na stolu, jeftinije su djevojke oko tebe. Djevojka treba da bude sinergija ljepote, softificiranosti i stila, da voli, da joj ne smeta pažnja. Bolje je biti sam nego dati srce i dušu osobi koja to ne zna cijeniti, koja ti možda ni priliku neće dati..

Ti cesce da pises ovakve stvari koje zaista oslikavaju tebe, umesto da se raspravljas! 😀

Ali da, sve 5.

Back