Ružan finansijski
Primećen član
- Poruka
- 877
Muskarac sam, samo objektivno govorim kroz prizmu devojaka. Fizicki izgled je relativna stvar. Novac nijea meni je skroz neprivlacan..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muskarac sam, samo objektivno govorim kroz prizmu devojaka. Fizicki izgled je relativna stvar. Novac nijea meni je skroz neprivlacan..
A šta ako se podigne nešto drugo, ko će da spušta posle?da podignem adrenalin malo
makazeA šta ako se podigne nešto drugo, ko će da spušta posle?
Puće makaze, tvrdo previšemakaze
Ma nisu sponzoruše nego jednostavno nisi još našao onu pravu ..Pozdrav! Naime, ne pišem baš često po forumima, ali iz nekog besa, ogorčenosti želim da otvorim ovde temu jer smatram da je ovo ozbiljan problem pre svega muškaraca u Srbiji. Pre nekoliko dana na Ig-u usudim se da zapratim nekih 50-tak profila devojaka. Pritom, to su devojke većinom 7-8 ocena ne ni neke "bombe" a ne ni prosečne, mada neke objektivno i jesu. Većina su iz mog grada. Rezultat je krajnje poražavajuć. Ni JEDNA nije uzvratila. Profil mi je sasvim normalan, ima tu i slika sa nekih letovanja, izlazaka itd... I da, sa većinom imam zajedničke pratioce. Izgledam ajde da ne budem prepotentan i snob lepo. Visok sam, crn, imam i fakultet ali to nije sad bitno. Ovo me baš bacilo u bedak žešći! Nemam se kom poveriti a i stamota me je iskreno bilo kome priznat. Kada odem negde vani to je druga priča. Zapratim zgodne brazilke, italijanke, portugalke, skor dosta bolji. Engleski znam polovično pa ne ulazim u konverzaciju sa njima. Baš mi je spušteno samopouzdanje, iako ćete reći to je samo ig, gluposti..itd ja ovo smatram kao da su me odbile i uživo. Nevidljiv sam i uživo. Radim za prosečnu platu, auto prosečan, sve prosečno osim izgleda možda. Letovao sam u Španiji pre 2god.sa drugarom i malo drugačija pesma je bila. Želim našu devojku, ali izgleda da su njima samo pare i pare bitne.
Svako ko udari ženu, nije muškarac. Lako je šutnuti mače, šutni ti tigra "muškarčino". Ako je snaga muškarca jedino oružje, i koristi to na slabijima od sebe, onda je jadan. Ne postoji argument za nasilje muškarca nad ženom. Ne odgovara ti, nervira te,... ostavi je i nađi onu koja ti odgovara. Veoma jednostavno.Devojkama je uzor recimo Nataša Bekvalac koja dobija batine od svakog muža. I onda se čudimo što ovoliko naselja u brakovima, u fazonu kad ona dobija batine mogu i ja. Onda šta je sve ceci radio arkan, pa onoj manekenki muž itd. Ali drago mi je kad to pročitam i trebaju tako da postupaju. Misli slobodno da sam psiho, ali izvini same to traže. Ja se čak zalažem za rodnu ravnopravnost, a ne da žene skroz zavisi od muškarca finansijski. To vaspitanje polazi od zatucanih roditelha baba i deda "Ćero, što bolje se udaj"
Ja uopste nisam tipican balkan boy, kako pretpostavljas vidim. Zena-devojka koja ulazi sa imucnijim muskarcem treba biti svesna da nista nije bajka i idealno. Fakticki je kupljena. Kao kad sam ja kupovao igracke ko klinac i upravljao njima. Naravno ne nasilje fala bogu, ali da ce biti iskoriscavanja 90 posto sigurno. Kada bude usla iz ljubavi a ne interesa onda je ravnopravna sa muzem za sve. Vidis bas paradoks ja zene ne posmatram samo kao objekat, vec svog zivotnog saputnika koji treba da deli sa mnom i dobro i loseSvako ko udari ženu, nije muškarac. Lako je šutnuti mače, šutni ti tigra "muškarčino". Ako je snaga muškarca jedino oružje, i koristi to na slabijima od sebe, onda je jadan. Ne postoji argument za nasilje muškarca nad ženom. Ne odgovara ti, nervira te,... ostavi je i nađi onu koja ti odgovara. Veoma jednostavno.
Očekujem da kažeš " ja nisam nikoga udario", nema potrebe, jer te dovoljno opisuje to što si napisao "drago mi je kad to pročitam i trebaju tako da postupaju. Same to traže"
Što se tiče toga da ne možeš da nađeš žensku osobu za sebe, pročitaj ove 4 strane, šta si sve napisao, i tu ti je odgovor.
Žene ne privlači samo telo, već i mozak. Poradi na tome!
Kao što sam napisala, pročitaj šta si sve TI napisao. Tebe sam citirala.Ja uopste nisam tipican balkan boy, kako pretpostavljas vidim. Zena-devojka koja ulazi sa imucnijim muskarcem treba biti svesna da nista nije bajka i idealno. Fakticki je kupljena. Kao kad sam ja kupovao igracke ko klinac i upravljao njima. Naravno ne nasilje fala bogu, ali da ce biti iskoriscavanja 90 posto sigurno. Kada bude usla iz ljubavi a ne interesa onda je ravnopravna sa muzem za sve. Vidis bas paradoks ja zene ne posmatram samo kao objekat, vec svog zivotnog saputnika koji treba da deli sa mnom i dobro i lose
Citiram jednu "moralnu likusu" "Ne zelim da ima svoj stan/kucu u vlasnistvu. Zelim da zajedno gradimo i dignemo kredit. Epilog racuna odmah na razvod i da ogrebe pola... Ovako razmislja 90 posto zena u SrbijiKao što sam napisala, pročitaj šta si sve TI napisao. Tebe sam citirala.
S takvih pogledom na žene, ne smeši ti se budućnost.
Ispravi što se ispraviti može.
Svako dobro.
Nisi ti baš mnogo žena upoznao u životu. A koja ti je ciljna grupa, takve ćeš odgovore i dobijati, na tvoje zahteve.Citiram jednu "moralnu likusu" "Ne zelim da ima svoj stan/kucu u vlasnistvu. Zelim da zajedno gradimo i dignemo kredit. Epilog racuna odmah na razvod i da ogrebe pola... Ovako razmislja 90 posto zena u Srbiji
Svaka cast finim i postenim curama koje spadaju u ovih 10 postoNisi ti baš mnogo žena upoznao u životu. A koja ti je ciljna grupa, takve ćeš odgovore i dobijati, na tvoje zahteve.
Svaka čast, samo ti matematika ne ide baš najbolje, ali mlad si, ima vremena za edukaciju.Svaka cast finim i postenim curama koje spadaju u ovih 10 posto
Samo se normalno ponasaj i jasno reci na kulturan nacin sta zelis od djevojke, odma se i ponasanje djevojaka mijenja. Problem je obicno sto mi sve vrtimo okolo naokolo i nista.Zene zele sve isto kao i ti, nikakve razlike. To da vlaze na dzipove ne vazi za vecinu.Ma naše su aseksualne, mislim da jedino vlaže na dzipove, garderobu. Prava ironija a kad ih gledaš misliš da su dro.etine
Što su ti skuplje flaše na stolu, jeftinije su djevojke oko tebe. Djevojka treba da bude sinergija ljepote, softificiranosti i stila, da voli, da joj ne smeta pažnja. Bolje je biti sam nego dati srce i dušu osobi koja to ne zna cijeniti, koja ti možda ni priliku neće dati..
glupost teska.ja ti kazem i za njega
Nema veze..idi leči seJesam li negde napisao da ću da uradim to?
A sta sam ga dirao da me vredja ovde?Au, kakvo ponašanje. To nije lijepo. Čemu čuđenje što te ženske neće..
On tebe nije vrijeđao, bar nije na način na koji si ti njega uvrijedio.A sta sam ga dirao da me vredja ovde?
Pa kreni da muvas obicne devojke ne napucane sponze, pa mi javi skor ako su toliko nase zene cvetne i dobreOvaj nema novca da priušti te sponzoruše, koje očigledno želi, pa je sad besan i došao da kuka ovde.
Ja ne pricam za njih vec za obicne devojke. Video si i na onoj temi gde decko trazi albanke da nisam jedini i da ovako kao ja misli 90 posto muskaracaSve dok su problem sponzoruše, problem je u onome ko s tim ulazi u priču....
kojih bre 90% jesi odlepioJa ne pricam za njih vec za obicne devojke. Video si i na onoj temi gde decko trazi albanke da nisam jedini i da ovako kao ja misli 90 posto muskaraca
Sretno sa strankinjama..nedaj da te nagovore da je žena iz tvog okruženja sasvim ok cura....Pa kreni da muvas obicne devojke ne napucane sponze, pa mi javi skor ako su toliko nase zene cvetne i dobre
Cekaj, al si liceneran. Na onoj temi decka nagovaras da mu bolja albanka, a meni da je nasa?Sretno sa strankinjama..nedaj da te nagovore da je žena iz tvog okruženja sasvim ok cura....