Devojke=sponzoruše

Ниси. Рекао си да имаш нешто изнадпросечни изглед.
Ti si druze isto uvredio ceo zenski rod. Da su seksialno mrtve da im samo bitan status i novac. Pa gledaj ajmo malo i za muskarce i da vidis sta se sve radi za novac. Ima i dosta syrejt muskaraca koji ce da budu i baboje..ci i cak gejevi. Drustvo je generalno postalo haos zbog novca

Ti si druze isto uvredio ceo zenski rod. Da su seksialno mrtve da im samo bitan status i novac. Pa gledaj ajmo malo i za muskarce i da vidis sta se sve radi za novac. Ima i dosta syrejt muskaraca koji ce da budu i baboje..ci i cak gejevi. Drustvo je generalno postalo haos zbog novca

Не мислим да сам увредио ни мушки ни женски род.

Опет, ти сад прелазиш на вређање мушкараца.

Како то мислиш "друштво постало хаос због новца"?

Људи за новац свашта раде од кад је света и века.

Опет, већина људи ступа у нормалне и обичне мушко-женске везе.

Meni je isto novac vazan ali ne pada mi na pamet za malo kesa da glumim geja, budalu i da pljujem na sebe. Ne glumim moralnost.

Не мислим да сам увредио ни мушки ни женски род.

Опет, ти сад прелазиш на вређање мушкараца.

Како то мислиш "друштво постало хаос због новца"?

Људи за новац свашта раде од кад је света и века.

Опет, већина људи ступа у нормалне и обичне мушко-женске везе.
Slazem se. 90 posto brakova su skladni i fizicki i finansijski. Ali ja stavljam akcenat na ne top ribe koje su i dobre finansijski i naravno da zasluzuju najboljeg. Problem je ovde sto recimo obicne devojke malo boljeg izgleda glume ludilo mastaju o princu i onda postaju usedelice. Osveste se tamo oko 30 i neke i onda nadju i finansijski i fizicki srodnog partnera. Ja ne zelim da se zenim bas u 40(imam 30)

Vecina vas ovde nije mozda ni videla zensku stvar a pametujete. Meni nije problem da nadjem kombinaciju, vec pravu zeny za brak. Zelim da se skrasim i dosta mi je sema. Zelim prevashodno zbog mene kao karakter. Ne zato sto imam crnu kosu, lepe oci, biceps visinu, bmw, kuce, veliku platu nego zbog mene kao osobu. Evtakav brak ce uvek uspeti. Da kad se ugojim ocelavim ili bankrotiram da ona opet bude uz mene. Eto cela filozofija teme 😉

Naravno. Po ovome sto pises nema nikakve veze sa seksom vec kao da biras poslovne partnere pa da bude sto bolji imucniji. One ako gledaju samo novac leci ce i sa Kraljicom Elizabetom mislim dok je bila ziva. Seksualnost umrtvljena. To nije zivot. Zene su isto seksualna bica

QUOTE="Ružan finansijski, post: 49797749, member: 445976"]
Naravno. Po ovome sto pises nema nikakve veze sa seksom vec kao da biras poslovne partnere pa da bude sto bolji imucniji. One ako gledaju samo novac leci ce i sa Kraljicom Elizabetom mislim dok je bila ziva. Seksualnost umrtvljena. To nije zivot. Zene su isto seksualna bica
[/QUOTE]

Seks je zenama sredstvo a ne cilj , muskarcu je seks cilj.

Лепо је имати лепу кућу. Не мора да буде дворац.
Имаш и девојке које имају своје некретнине и ауто.

Не познајем људе који возе бемве, а познајем много девојака. Неки њихови мушарци су богати, неки сиромашни, а неки су тек просек. Ових трећих је највише.

Nije to status imati bmw i dvorac nego proizvod tvog rada je status.Sta si konkretno,tatin sin u bmw nema status

QUOTE="Ružan finansijski, post: 49797749, member: 445976"]

Seks je zenama sredstvo a ne cilj , muskarcu je seks cilj.
[/QUOTE]
Onda su aseksualne

Back