Ružan finansijski
Primećen član
- Poruka
- 671
A šta misliš koliko on sve ponuda ima po svetu i baš će naše ako istina da švrljaja ti kazem i za njega
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta misliš koliko on sve ponuda ima po svetu i baš će naše ako istina da švrljaja ti kazem i za njega
ma nije bitno dal su nase uopste ali za tu za koju znam je nasaA šta misliš koliko on sve ponuda ima po svetu i baš će naše ako istina da švrlja
Baš će on neku Milicu Nikolic lupam iz Čačka pored Jlo, Šarapove, Šakire...A šta misliš koliko on sve ponuda ima po svetu i baš će naše ako istina da švrlja
Natasa Bekvalac je bila u tajnoj semi sa njim kaoma nije bitno dal su nase uopste ali za tu za koju znam je nasa
nije poznata devojka uopste..Natasa Bekvalac je bila u tajnoj semi sa njim kao
Pa da ali neće živeti sa njima nego ih koristi kao krpu i tako treba sa takvima. Ne ženi takve. Pogledaj našim poznatima sportistima, glumcima, pevačima žene nisu neke plastikanerke. Takve su samo za jednokratnu upotrebu. A kad napune 40 onda se odaju alkoholu i drogi jer su istrosene i ne vrede toliko vise. Kao recimo bmw stariji automobilinije poznata devojka uopste..
pa valjda su tema te druge? poenta je da taj ideal iz tvoje glave ne postoji.Pa da ali neće živeti sa njima nego ih koristi kao krpu i tako treba sa takvima. Ne ženi takve. Pogledaj našim poznatima sportistima, glumcima, pevačima žene nisu neke plastikanerke. Takve su samo za jednokratnu upotrebu. A kad napune 40 onda se odaju alkoholu i drogi jer su istrosene i ne vrede toliko vise. Kao recimo bmw stariji automobili
Какве тонове ви волите?nije onda do slike no do tona.
Jel ti vidiš šta ja ovde pišem celo jutro? Da su muskarci moralniji i manji materijalisti bego žene. Ja recimo ne bih nikad pipnuo jelenu karleusu i jovanu jeremic za bilo kakve pare. Kazem da bih ziveo prosecno sa devojkom koja mi se dopadne, dok kod zena ne biraju kakav je fizicki i tu dolazimo do zakljucka da su kao aseksualne i da ih ne zanima ni seks ni ljubavpa valjda su tema te druge? poenta je da taj ideal iz tvoje glave ne postoji.
ja vidim samo da bi ti sponzorusu ali da nemas love dovoljnoJel ti vidiš šta ja ovde pišem celo jutro? Da su muskarci moralniji i manji materijalisti bego žene. Ja recimo ne bih nikad pipnuo jelenu karleusu i jovanu jeremic za bilo kakve pare. Kazem da bih ziveo prosecno sa devojkom koja mi se dopadne, dok kod zena ne biraju kakav je fizicki i tu dolazimo do zakljucka da su kao aseksualne i da ih ne zanima ni seks ni ljubav
Gledaj i da imam love, ako vidim da je ne privlacim fizicki i duhovno sigurno ne bih bacao pare na njih. Nego eto jednokratna upotreba. Ako mi se svidi nebitno mi da li vozi bmw, mercedes najnoviji ili jugaja vidim samo da bi ti sponzorusu ali da nemas love dovoljno
pa kako mislis da spava sa tobom ako je ne privlacis?Gledaj i da imam love, ako vidim da je ne privlacim fizicki i duhovno sigurno ne bih bacao pare na njih. Nego eto jednokratna upotreba. Ako mi se svidi nebitno mi da li vozi bmw, mercedes najnoviji ili juga
Pa kako spavaju sponzoruše? Jel su recimo Novak Djokovic, vucic, Aca Lukas... privlacni muskarci fizicki?pa kako mislis da spava sa tobom ako je ne privlacis?
Još ako te zaposliŠto su ti skuplje flaše na stolu, jeftinije su djevojke oko tebe. Djevojka treba da bude sinergija ljepote, softificiranosti i stila, da voli, da joj ne smeta pažnja. Bolje je biti sam nego dati srce i dušu osobi koja to ne zna cijeniti, koja ti možda ni priliku neće dati..
pa sad bas da raspravljamo o ukusima.. ne pale sve nas isti kalup ljudi. Nekom Lukas zagolica mastu a nekom Milan Stankovic.Pa kako spavaju sponzoruše? Jel su recimo Novak Djokovic, vucic, Aca Lukas... privlacni muskarci fizicki?
Djokovic i nekako ali pogledaj druge bogatase, celavi, debeli, masni, *******iPa kako spavaju sponzoruše? Jel su recimo Novak Djokovic, vucic, Aca Lukas... privlacni muskarci fizicki?
pa dobro ali i te sto spavaju sa njima pre operacija su sigurno isto izgledale kao oniDjokovic i nekako ali pogledaj druge bogatase, celavi, debeli, masni, *******i
Kleveta za Noleta ko to laže!?ali ako malo se raspitas saznaces da voli po hotelima da privodi bas takve kakve ti negodujes .
lazoviKleveta za Noleta ko to laže!?
Šuplja priča, nešto tebi debelo fali u pristupuPozdrav! Naime, ne pišem baš često po forumima, ali iz nekog besa, ogorčenosti želim da otvorim ovde temu jer smatram da je ovo ozbiljan problem pre svega muškaraca u Srbiji. Pre nekoliko dana na Ig-u usudim se da zapratim nekih 50-tak profila devojaka. Pritom, to su devojke većinom 7-8 ocena ne ni neke "bombe" a ne ni prosečne, mada neke objektivno i jesu. Većina su iz mog grada. Rezultat je krajnje poražavajuć. Ni JEDNA nije uzvratila. Profil mi je sasvim normalan, ima tu i slika sa nekih letovanja, izlazaka itd... I da, sa većinom imam zajedničke pratioce. Izgledam ajde da ne budem prepotentan i snob lepo. Visok sam, crn, imam i fakultet ali to nije sad bitno. Ovo me baš bacilo u bedak žešći! Nemam se kom poveriti a i stamota me je iskreno bilo kome priznat. Kada odem negde vani to je druga priča. Zapratim zgodne brazilke, italijanke, portugalke, skor dosta bolji. Engleski znam polovično pa ne ulazim u konverzaciju sa njima. Baš mi je spušteno samopouzdanje, iako ćete reći to je samo ig, gluposti..itd ja ovo smatram kao da su me odbile i uživo. Nevidljiv sam i uživo. Radim za prosečnu platu, auto prosečan, sve prosečno osim izgleda možda. Letovao sam u Španiji pre 2god.sa drugarom i malo drugačija pesma je bila. Želim našu devojku, ali izgleda da su njima samo pare i pare bitne.
Djokovic i nekako ali pogledaj druge bogatase, celavi, debeli, masni, *******i
Ne potcenjujem nikom izgled. Mnogo vise bih cenio da ih privuku oni fizicki. Fizicki izgled je relativna stvar. Recimo evo ti Kristijano Ronaldo je san svake zene. Ima i izgled i parepa sad bas da raspravljamo o ukusima.. ne pale sve nas isti kalup ljudi. Nekom Lukas zagolica mastu a nekom Milan Stankovic.
Gde ona njegova zmija mislim da bi ga ubila kad bi saznala Mora na svakom turnitu da ga pratiKleveta za Noleta ko to laže!?
Što širiš dezinformacije i klevete?lazovi
a meni je skroz neprivlacan..Ne potcenjujem nikom izgled. Mnogo vise bih cenio da ih privuku oni fizicki. Fizicki izgled je relativna stvar. Recimo evo ti Kristijano Ronaldo je san svake zene. Ima i izgled i pare
da podignem adrenalin maloŠto širiš dezinformacije i klevete?