Ružan finansijski
Aktivan član
- Poruka
- 1.119
Cekaj ti si udata? Koji su tvoji kriterijumi kod muskarca?mozda negativan,dosadan,cutljiv?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj ti si udata? Koji su tvoji kriterijumi kod muskarca?mozda negativan,dosadan,cutljiv?
dobro, dal si imao nekad vezu?Cekaj ti si udata? Koji su tvoji kriterijumi kod muskarca?
posle ovog sad bice jako visokiCekaj ti si udata? Koji su tvoji kriterijumi kod muskarca?
Naravno. Imao sam ja zgodne cure, raskudao nevezano finansijski barem mi deluje tako, a mozda su trazile nesto visedobro, dal si imao nekad vezu?
tebe te pare muce vise nego tvoje devojke.Naravno. Imao sam ja zgodne cure, raskudao nevezano finansijski barem mi deluje tako, a mozda su trazile nesto vise![]()
Solo sam vec 3-4godine i to je problem, veza ni na vidimu. Ako budem zgodan po njihovim standardima verovatno ce hteti samo kombinaciju, a ja zelim brakNaravno. Imao sam ja zgodne cure, raskudao nevezano finansijski barem mi deluje tako, a mozda su trazile nesto vise![]()
a koliko godina imas sta si rekao?Solo sam vec 3-4godine i to je problem, veza ni na vidimu. Ako budem zgodan po njihovim standardima verovatno ce hteti samo kombinaciju, a ja zelim brak
Slažem se ..tebe te pare muce vise nego tvoje devojke.
30a koliko godina imas sta si rekao?
pa sto te je sad brak udario u glavu?
Pa to je onda ..tvoja generacija je već zauzeta
on je moja generacijaPa to je onda ..tvoja generacija je već zauzeta
Pa onda stvarno ne znam šta je problem.. A reci mi ti ne spavaš..?on je moja generacijaslobodnih koliko ti dusa zeli a i mladjih.
molimPa onda stvarno ne znam šta je problem.. A reci mi ti ne spavaš..?
pa sto te je sad brak udario u glavu?
Pa da niti da jurim mladje niti starije. Ma ne zuri se meni, nego dani i godine brzo prolaze i vec polako nastaje panika. Pomirio sam se sa tim ili da cekam jos koju godinu da ove sto su pribliznih godina popuste malo ili ucenje jezika i inostranstvo. Nisam pic..pacenik, ali tesko bih podneo buducnost kao samacPa to je onda ..tvoja generacija je već zauzeta
pa ti razbijas mozak oko izmisljenih problemaPa da niti da jurim mladje niti starije. Ma ne zuri se meni, nego dani i godine brzo prolaze i vec polako nastaje panika. Pomirio sam se sa tim ili da cekam jos koju godinu da ove sto su pribliznih godina popuste malo ili ucenje jezika i inostranstvo. Nisam pic..pacenik, ali tesko bih podneo buducnost kao samac
Pitam zašto ne spavaš , već je ponoć
Ovo nine samo moj problem vec vecine momaka u Srbiji pa i devojaka. Zbam dosta njih jos uvek bez braka i starijih. I ti drugi momci nisu ruzni, bedni retardi da budu sami, nego eto bice da je ipak do zena. Nisam zenomrzac ali izgleda da je takopa ti razbijas mozak oko izmisljenih problema![]()
isto zbog cega i tiPitam zašto ne spavaš , već je ponoć
kao da si mi rekao : eto vredni,radni a ne mogu da nadju posao jer ipak je do poslodavaca..Ovo nine samo moj problem vec vecine momaka u Srbiji pa i devojaka. Zbam dosta njih jos uvek bez braka i starijih. I ti drugi momci nisu ruzni, bedni retardi da budu sami, nego eto bice da je ipak do zena. Nisam zenomrzac ali izgleda da je tako
A ok ondaisto zbog cega i ti..
ili mozda ipak neA ok onda![]()
Dada ..tabadabadamili mozda ipak ne![]()
Zadnji seks sam bas imao sa strankinjom(turkinjom) Mala je fantasticna bila. Gostoljubiva, prijatna slatka, upoznali se na plazi. Jezik verovali ili ne problem bio. Ja polovicno engleski i onaOvo nine samo moj problem vec vecine momaka u Srbiji pa i devojaka. Zbam dosta njih jos uvek bez braka i starijih. I ti drugi momci nisu ruzni, bedni retardi da budu sami, nego eto bice da je ipak do zena. Nisam zenomrzac ali izgleda da je tako
Welcome to Serbiakao da si mi rekao : eto vredni,radni a ne mogu da nadju posao jer ipak je do poslodavaca..