Devojke=sponzoruše

pa sto te je sad brak udario u glavu?
Pa to je onda ..tvoja generacija je već zauzeta
Pa da niti da jurim mladje niti starije. Ma ne zuri se meni, nego dani i godine brzo prolaze i vec polako nastaje panika. Pomirio sam se sa tim ili da cekam jos koju godinu da ove sto su pribliznih godina popuste malo ili ucenje jezika i inostranstvo. Nisam pic..pacenik, ali tesko bih podneo buducnost kao samac

Pa da niti da jurim mladje niti starije. Ma ne zuri se meni, nego dani i godine brzo prolaze i vec polako nastaje panika. Pomirio sam se sa tim ili da cekam jos koju godinu da ove sto su pribliznih godina popuste malo ili ucenje jezika i inostranstvo. Nisam pic..pacenik, ali tesko bih podneo buducnost kao samac
pa ti razbijas mozak oko izmisljenih problema :mrgreen:

Ovo nine samo moj problem vec vecine momaka u Srbiji pa i devojaka. Zbam dosta njih jos uvek bez braka i starijih. I ti drugi momci nisu ruzni, bedni retardi da budu sami, nego eto bice da je ipak do zena. Nisam zenomrzac ali izgleda da je tako
Zadnji seks sam bas imao sa strankinjom(turkinjom) Mala je fantasticna bila. Gostoljubiva, prijatna slatka, upoznali se na plazi. Jezik verovali ili ne problem bio. Ja polovicno engleski i ona 😃 Ziveli bi zajedno nije to problem, ali eto ipak je ili ona morala srpski skroz ili ja turski. Cujemo se i dan danas

Back