Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.968
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne ne tebra, to je u medicinsko preventivne svrhe za prostatu nesto.a šta ćemo sa stret likovima koji bi da im neka sisiata riba uvali strap? XD
Skupiće i ona pare za sise
Evo im...šipak!Skupiće i ona pare za sise
Da bas htedoh da mu kazem ima nas sa viskom testosterona i sa sisamaZanimljiv elaborat moram da primetim sviđa mi se razmišljanje i precizno tumačenje. A gde su tu maljave devojke koje pola života muku muče kako da se asimiliraju među ljudski rod? I tu su hormoni očigledno prejaki mogu da budu.
Ako ima dobro doope dise ni ne kors da ima , ako ima super ako he...not a big deal..Meni uopce nije presudno ako zensko ima druge kvalitete.
Npr. bolje i najmanje prirodne, nego najbujnije gumene, to je strava sta zene trpaju u sebe.
Hoces da kazes da su muskarci lose naravi?Moje tumacenje,da zene sa izrazito malim grudima,preferiraju seks sa zenama sklonim lezbo zadovoljstvima.Moram da objasnim,zasto sam izneo
tu tezu,zene sa izrazito malim (u tragovima dojkama). Medicinski je utvrdjeno,da izrazito male dojke kod zena,ukazuju na cinjenicu,da te zene
imaju manjak zenskih polnih hormona,a uvecan broj muskih polnih hormona.Ta cinjenica,resava "misteriju",zasto zene sa grudima ko "daska"
oblace odecu muskog kroja,zasto imaju pokrete muskarca i na kraju,zasto su lose naravi.Imamo priliku da vidimo,kako se opisane zene,bave
ili politikom,ili profesijom koja je tipicno muska....
Ma nisu bitne ni sise ni guzice, bitne su druge stvari.Ako ima dobro doope dise ni ne kors da ima , ako ima super ako he...not a big deal..
Ma ajde hehe bas da vidim tu tehnikuNe postoji muskarac,sa "malim" penisom.Svaki muskarac,sa bilo kojom duzinom penisa,moze da zadovolji u seksu,bilo koju zenu ili devojku....