Devojke sa malim grudima jel to gej?

Moje tumacenje,da zene sa izrazito malim grudima,preferiraju seks sa zenama sklonim lezbo zadovoljstvima.Moram da objasnim,zasto sam izneo
tu tezu,zene sa izrazito malim (u tragovima dojkama). Medicinski je utvrdjeno,da izrazito male dojke kod zena,ukazuju na cinjenicu,da te zene
imaju manjak zenskih polnih hormona,a uvecan broj muskih polnih hormona.Ta cinjenica,resava "misteriju",zasto zene sa grudima ko "daska"
oblace odecu muskog kroja,zasto imaju pokrete muskarca i na kraju,zasto su lose naravi.Imamo priliku da vidimo,kako se opisane zene,bave
ili politikom,ili profesijom koja je tipicno muska....

Moje tumacenje,da zene sa izrazito malim grudima,preferiraju seks sa zenama sklonim lezbo zadovoljstvima.Moram da objasnim,zasto sam izneo
tu tezu,zene sa izrazito malim (u tragovima dojkama). Medicinski je utvrdjeno,da izrazito male dojke kod zena,ukazuju na cinjenicu,da te zene
imaju manjak zenskih polnih hormona,a uvecan broj muskih polnih hormona.Ta cinjenica,resava "misteriju",zasto zene sa grudima ko "daska"
oblace odecu muskog kroja,zasto imaju pokrete muskarca i na kraju,zasto su lose naravi.Imamo priliku da vidimo,kako se opisane zene,bave
ili politikom,ili profesijom koja je tipicno muska....
Hoces da kazes da su muskarci lose naravi?

Ako ima dobro doope dise ni ne kors da ima , ako ima super ako he...not a big deal..
Ma nisu bitne ni sise ni guzice, bitne su druge stvari.
To sto zivimo u sumraku civilizacije i sto su muski i zene posandrcale, to je sasvim deseta stvar.
Heteroseksualac sam koji se drzi drkanja, ostatak svijeta me ne zanima.

O devojkama sa upadljivo malim grudima,postoji misljenje nekih strucnjaka,da seksualne odnose sa njima,uglavnom preferiraju muskarci,koji imaju
latentni osecaj,da vode seks sa muskarcem.Cinjenjenica je,da zena sa drasticno malim grudima,gubi osnovne odlike rasne zenke.Narocito su takve zene.omiljene kod muskaraca,kojima seksualna potencija ne predstavlja jacu stranu njihove seksualnosti.

Back