Devojke sa malim grudima jel to gej?

Uopste ne znaci,da su sve devojke sa izrazito malim grudima gej.Ali znaci,da su one potencijalno naklonjene gej populaciji.Zasto se to smatra. Pa zbog toga,
sto devojke sa izrazito malim grudima,sto se kaze,ravne grudi ko daske,imaju malu kolicinu zenskih seksualnih hormona,a unatoc tome,imaju povecanu kolicinu muskih polnih hormona testosterona. To povecanje muskog hormona,gura te devojke,da zele seks sa drugim devojkama,koje imaju zenstvenu
zensku figuru,sa oblim telom i oblim dojkama.
Ne znam koliko si siguran u ovu tezu gore napisanu. Bukvalno sam lovac na žene sa malim grudima, velike grudi me totalno, totalno dekoncentrišu tokom seksa, ne znam što, ali jednostavno mi nije to to. Iz iskustva sa ženama sa malim grudima, mogu odgovorno da tvrdim da ni jedna nije imala sklonosti ka drugim ženama, nisu prihvatale nikakve predloge u vezi sa još jednom ženom koju bi uključili, i polni organ mi nikad nije bio važniji kad ga izvučem nego kod žena sa malim grudima.

Zaista nije fer,toliko galame,toliko negodovanja protiv devojaka sa malim dojkama.Ako vec govorimo o toj temi,treba biti posten,treba reci pravu istinu.
Devojke zene ravnih grudi,imaju jednu prednost,u odnosu na devojke sa vecim ili velikim dojkama.U najvecem broju slucaja,te zene sa malim,ili nkakvim dojkama,uglavnom imaju fantsaticno uzan polni organ tj.vaginu.Imati seksualni odnos,sa zenom koja ocarava muskarce svojom izizetno kvalitetnom vaginom.
Svaki muskarac koji je imao odnos sa takvim sjajnim zenama,pamtice celog zivota,takav briljantan osecaj,koji pruza zena sa malim grudima,ali sa izuzetno
tesnom vaginom. Jer nezaboravimo.Samo uzana tesna vagina,dovodi muskarce do ludacke seksualne ekstaze....
Aha... Pa po toj teoriji sumnjivog kvalitete, ispade da smo svi na 9tom nebu od uskih jer setam tako gradom i sve neke daska,daska, lopata...

Pa sve je stvar ukusa, neko ne voli kad su velike, neko ne voli male. Isto kako neko voli mrsave, neko debele.... Nekome je Kardasijanka ideal, za neke je prase... Nema tu nikakvog pravila, sve je subjektivno.
E filozofa... Ko voli debele? Ono kad su noge kratke a guzca ko sirotinjske naćve? I još i noge malo onako X. Takvoj ni sise ne vade prosek.

Back