Devojke sa malim grudima jel to gej?

Daskare su izgleda bolje za sve koliko vidim meni je presudno znojenje. E sad dal su brkate dlakave usled viška manjka hormona nisam primetio.
Brkate devojke su super za muskarce koji nece fizicki seks.Takvi muskarci jure brkate devojke sa malim grudima,jer su one majstorice za oralno zadovoljavanje muskaraca.Takvi muskarci,samo legnu u krevet,stve ruke pod glavu i kazu.....zadovolji me oralno.....brkate devojke mogu satima to da rade,
na zadoljstvo lenjih muskardina.......

Prilozi

• IMG_20210815_212805.jpg
    IMG_20210815_212805.jpg
    73,4 KB · Pregleda: 2
Zaista nije fer,toliko galame,toliko negodovanja protiv devojaka sa malim dojkama.Ako vec govorimo o toj temi,treba biti posten,treba reci pravu istinu.
Devojke zene ravnih grudi,imaju jednu prednost,u odnosu na devojke sa vecim ili velikim dojkama.U najvecem broju slucaja,te zene sa malim,ili nkakvim dojkama,uglavnom imaju fantsaticno uzan polni organ tj.vaginu.Imati seksualni odnos,sa zenom koja ocarava muskarce svojom izizetno kvalitetnom vaginom.
Svaki muskarac koji je imao odnos sa takvim sjajnim zenama,pamtice celog zivota,takav briljantan osecaj,koji pruza zena sa malim grudima,ali sa izuzetno
tesnom vaginom. Jer nezaboravimo.Samo uzana tesna vagina,dovodi muskarce do ludacke seksualne ekstaze....

mario8o ..Vrlo dobro si primetio.Sto devojka ima vecu visinu,to je vagina manja i vrlo uska,tako da muskarac mora da se pomuci da u nju udje.Ali,kada udje....slasti nema kraja.Moj kum je bio ovoga leta,sa devojkom visokom 19O cm.Kaze da ce pamtiti tu noc u hotelu HILTON u Beogradu.
Devojka mu nije dala,da zaspi celu noc,jer mu nije ispustala iz ruku,onaj nas ponos.

Back