911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Preporučujem devojkama da nabave semafor, tako će na izuzetno upadljiv način dati dečku zeleno svetlo. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej Stefane jesi li ti cuo za semafor zurku?
Postoji stvarno((:
Ej Stefane jesi li ti cuo za semafor zurku?
Postoji stvarno((:
ja prilazim momcima... oni su previse kukavice da pridju meni, pa moram ja da prilazim...![]()
ja prilazim momcima... oni su previse kukavice da pridju meni, pa moram ja da prilazim...![]()
ma ne...nego si previse lepa pa misle da ces da ih odbijes![]()
@riri11
zasto?pa sada je vreme za to... mislim, muvanje... a i ne radim ja sa momcima bogzna sta...
![]()
Ma sorry, malo se gubim, a i mislila sam da si mladja, recimo da je okay, ali nemoj da preteras...
Imamo u skoli nekoliko slucajeva curica koje su bile sa njih nekoliko i vec su "prozvane"
hvala...
@riri11
zasto?pa sada je vreme za to... mislim, muvanje... a i ne radim ja sa momcima bogzna sta...
@kreptoman
![]()
pa nisam ja pala sa kruske... mislim, ne idem ja gradom i startujem svakog momka koji prodje... imam i ja granice...
i ne brini, nece mene da prozovu...![]()
Vazan je STAV!!!!![]()
hvala...
mislim ono, nisam nikad nikog pitala da se smuva sa mnom, toliko luda nisam...
@zabavan
cenim sto si iskren...
e vidis, kod mene je dobro to sto izgledam starije i obicno se sokiraju kada im kazem da sam '94... i kazu da sam dosta zrelija od svojih vrsnjakinja...![]()
Ali si za širu javnost - koje godište? '91, '92?e vidis, kod mene je dobro to sto izgledam starije i obicno se sokiraju kada im kazem da sam '94... i kazu da sam dosta zrelija od svojih vrsnjakinja...![]()
Ali si za širu javnost - koje godište? '91, '92?![]()
ja razumem
imao sam gomilu tih koje su za okolinu bile 90,91