don_angella
Primećen član
- Poruka
- 982
ma jok, shta ti je, gledam u oblake, i divim se drvecu
da,da. verujemo ti...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma jok, shta ti je, gledam u oblake, i divim se drvecu

Sta to mene zanima ? mani se dopisivanja i hvaljenja ides mi na ku*ac

chisto da se razumemo)
 chisto da se razumemo) 
Dobar način za odbijanje muškaraca. To foliranje.

Dakle..pitanje za muski deo je sledeci : kako reagujete/kako biste reagovali kad bi vam prvo devojka prishla?Da li bi vas osvojila tim poduhvatom ili uchinila sasvim suprotno??
 .A i znam,zbog nekih mojih drugova,da ako im se mnogo svidja neka devojka,prici ce.Tako da mozda i polazim od toga-ako mu se dovoljno svidjam,prici ce mi,a ako ne,onda mi i ne treba veza sa nikim kome se ne svidjam dovoljno.
.A i znam,zbog nekih mojih drugova,da ako im se mnogo svidja neka devojka,prici ce.Tako da mozda i polazim od toga-ako mu se dovoljno svidjam,prici ce mi,a ako ne,onda mi i ne treba veza sa nikim kome se ne svidjam dovoljno.
Dakle..pitanje za muski deo je sledeci : kako reagujete/kako biste reagovali kad bi vam prvo devojka prishla?Da li bi vas osvojila tim poduhvatom ili uchinila sasvim suprotno??
A za devojke : Da li ste dovoljno smele,samouverene kako god hocete nazovite da pridjete dechku?Da li ste do sada to praktikovale?Ako ne..zasto???

da, da...dve najvaznije stvari, lepa i pametna? ako je lepa+pametna+debela? lepa+pametna+previsheMrshava? sva tri puta pametna pod "", zaboravio samPa, to je OK. Na neki nacin to je i sa mnom bio slucaj, jer je ona nasla mene, a ne ja nju! Vazno je da lepa i pametna i time ce da me osvoji!

da, josh neshto...
shta sam ja hteo da kazem? pa ne treba postavljati takve kriterijume, MORA DA BUDE LEPA I PAMETNA.... jednostavno, mora da vam odgovara, dzabe vam patike koje su lepe kad vas zuljaju, zashto trpeti to?! zato shto su lepe?!....a i dzabe udobne patike kad vam se ne svidjaju

pa evo sad chekam da devojka prva pridje , mada nema nishta od toga.
pa evo sad chekam da devojka prva pridje , mada nema nishta od toga. nazalost
nazalost 

Nemam ja hRabRosti za to,aLi zato gledam,smjeshkam se,i pRidju oni...

a ne mislim samo na dechka nego uopshte...
 a ne mislim samo na dechka nego uopshte... Ako mi se bas svidi.... mada danasnji momci sve redje prilaze devojkama,tesko koji da bi prisao ako misli da toj devojci nije interesantan...
 Ako mi se bas svidi.... mada danasnji momci sve redje prilaze devojkama,tesko koji da bi prisao ako misli da toj devojci nije interesantan...  
Ne bih voleo da mi riba sama pridje :?