don_angella
Primećen član
- Poruka
- 982
ma jok, shta ti je, gledam u oblake, i divim se drvecu
da,da. verujemo ti...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma jok, shta ti je, gledam u oblake, i divim se drvecu
Sta to mene zanima ? mani se dopisivanja i hvaljenja ides mi na ku*ac
Dobar način za odbijanje muškaraca. To foliranje.
Dakle..pitanje za muski deo je sledeci : kako reagujete/kako biste reagovali kad bi vam prvo devojka prishla?Da li bi vas osvojila tim poduhvatom ili uchinila sasvim suprotno??
Dakle..pitanje za muski deo je sledeci : kako reagujete/kako biste reagovali kad bi vam prvo devojka prishla?Da li bi vas osvojila tim poduhvatom ili uchinila sasvim suprotno??
A za devojke : Da li ste dovoljno smele,samouverene kako god hocete nazovite da pridjete dechku?Da li ste do sada to praktikovale?Ako ne..zasto???
da, da...dve najvaznije stvari, lepa i pametna? ako je lepa+pametna+debela? lepa+pametna+previsheMrshava? sva tri puta pametna pod "", zaboravio samPa, to je OK. Na neki nacin to je i sa mnom bio slucaj, jer je ona nasla mene, a ne ja nju! Vazno je da lepa i pametna i time ce da me osvoji!
da, josh neshto...
shta sam ja hteo da kazem? pa ne treba postavljati takve kriterijume, MORA DA BUDE LEPA I PAMETNA.... jednostavno, mora da vam odgovara, dzabe vam patike koje su lepe kad vas zuljaju, zashto trpeti to?! zato shto su lepe?!....a i dzabe udobne patike kad vam se ne svidjaju
Nemam ja hRabRosti za to,aLi zato gledam,smjeshkam se,i pRidju oni...
e pa ti to INdirektno
Ne bih voleo da mi riba sama pridje :?