Devojke prilaze??!

Sta to mene zanima ? mani se dopisivanja i hvaljenja ides mi na ku*ac

Ala si ti nesto postao zajeban u poslednje vreme?? Sta je kurcis se,pa kad te neko pocne da razvaljuje ide odmah zalba modu?? ajde pali!

Kreptoman isto,samo sto ja se izgubim ne znam sta da kazem (bojim se da ne kazem nesto sto ce je naljutiti,sto ce je naterati da se predomisli),ono odsecem se u trenutku!!:dash:

ako mi nije bitan dechko, ne svidja mi se neshto posebno ili bih htela malo da se zezam to veche, skoro uvek ja pridjem. tada sam skroz opushtena i otvorena

ali, kada mi se neko mnogo svidja, onda ne zelim ja da mu pridjem, a i ako neshto bude, ja se sva pogubim, onda se i foliram, a ne znam ni ja zashto, ne mogu to da kontrolishem i skoro se uvek predstavim drugachije....=/ (ne kazem drugo ime, nego se predstavim drugachije kao osoba :lol: chisto da se razumemo)

Ja nikada nisam prisla decku,ne znam,valjda me strah da me ne odbije....a i stidljiva sam dosta ako mi se neki decko svidja...Ali zato flertujem malo sa njim,gledam ga....i u vecini slucajeva ,posle izvesnog vremena pridju(zavisi koliko su popularni,onim kao,,naj vecim facama",treba i najvise vremena):).A i znam,zbog nekih mojih drugova,da ako im se mnogo svidja neka devojka,prici ce.Tako da mozda i polazim od toga-ako mu se dovoljno svidjam,prici ce mi,a ako ne,onda mi i ne treba veza sa nikim kome se ne svidjam dovoljno.

Dakle..pitanje za muski deo je sledeci : kako reagujete/kako biste reagovali kad bi vam prvo devojka prishla?Da li bi vas osvojila tim poduhvatom ili uchinila sasvim suprotno??
A za devojke : Da li ste dovoljno smele,samouverene kako god hocete nazovite da pridjete dechku?Da li ste do sada to praktikovale?Ako ne..zasto???

Pa, to je OK. Na neki nacin to je i sa mnom bio slucaj, jer je ona nasla mene, a ne ja nju! Vazno je da lepa i pametna i time ce da me osvoji! ;)

Pa, to je OK. Na neki nacin to je i sa mnom bio slucaj, jer je ona nasla mene, a ne ja nju! Vazno je da lepa i pametna i time ce da me osvoji! ;)
da, da...dve najvaznije stvari, lepa i pametna? ako je lepa+pametna+debela? lepa+pametna+previsheMrshava? sva tri puta pametna pod "", zaboravio sam :)

mislim da je to neshto najgluplje kad neko napishe da zeli da mu devojka bude pametna i lepa? ozbiljno, to je totalna glupost. mene npr ne privlache lepe, zgodne devojke. mislim, privlache me...ali ne mogu da izdrzim ja da shetam devojkom a da se svako drugi okrece za njom, mozda malo glupo razmishljanje sa moje strane...ali tako je. takve devojke me privlache samo za neku kombinaciju, pod usluvom da ima kratak jezik. uh, mogo bi da pishem o ovome dosta dugo, al' ....
(d4ch4 je ugledao lepu zgodnu devojku) uh kako bi je...(ni u jednom trenutku ne pomishlja da se zabavlja sa njom..)
a za tebe Peki pitanje, dajesh li devojci IQ test na prvom sastanku?

da, josh neshto...:)
shta sam ja hteo da kazem? pa ne treba postavljati takve kriterijume, MORA DA BUDE LEPA I PAMETNA.... jednostavno, mora da vam odgovara, dzabe vam patike koje su lepe kad vas zuljaju, zashto trpeti to?! zato shto su lepe?!....a i dzabe udobne patike kad vam se ne svidjaju :)

da, josh neshto...:)
shta sam ja hteo da kazem? pa ne treba postavljati takve kriterijume, MORA DA BUDE LEPA I PAMETNA.... jednostavno, mora da vam odgovara, dzabe vam patike koje su lepe kad vas zuljaju, zashto trpeti to?! zato shto su lepe?!....a i dzabe udobne patike kad vam se ne svidjaju :)

a shta ako su patike pametne ?;)
elem, da ne spamujem, @tema - vishe volim kad devojka obavlja deo posla sa muvanjem :mrgreen:

Ja sam mesecima imala tu dilemu da li da ja pocnem prva ili ne...i posle se prekontam...pa ako ja to ne uradim neko drugi ce...Pa rekoh sebi: "Ma, bice sta bude!"
I bilo je... :D
A inace imam fobiju od neuspeha i nikad pre toga nisam pokusavala nis'...al' posle skontas da za neke stvari moras da se boris :D a ne mislim samo na dechka nego uopshte...

ako mi se lik svidi ili ako me vidno skenira,zasto mu ja ne bi prisla(kao sto to uvek i uradim)??ako cu cekati da mi on pridje,moram debelo da cekam..malo je frajera koji laganice prilaze..volim da stvar preuzmem u svoje ruka,pa cak i ako mnogi frajeri to ne gotive...ali sta cu?ne ide mi cekanje......

Nisam ni jednom prisla nekom decku... JEdino mogu da mu posaljem neke signale da zna da ima zeleno svetlo... :D Ako mi se bas svidi.... mada danasnji momci sve redje prilaze devojkama,tesko koji da bi prisao ako misli da toj devojci nije interesantan... :cmok:

Back