Devojke prilaze??!

Ej Stefane jesi li ti cuo za semafor zurku?:D

Postoji stvarno((:

728-17903.jpg

Nikada nikome nisam prisla,niti cu.....Volim kada se decko potrudi oko mene...jer tako se widi kakaw ce biti i u wezi...Znace da mora mnogo da se trudi da bih i dalje bila sa njim...I da,neko je rekao da obozawa devojke koje prilaze jer tako zna da ce i u wezi swe raditi sama...To je nesto najgluplje sto sam cula,to ne znaci nista...cak moze da se desi da se ponasa saswim drugacije...aj ljub swima:cmok:

ako pricas o meni procitaj moj post o5 :D

a jesi pomislila da ce decko pomisliti da ako ti nikad neces nesto sama da uradis da ga u opste i ne volis? hah ili da si nesigurna u sebe........

nece se neko truditi oko tebe celog zivota dok ti sedis :D:D

peace

Uzasno je to sto devojke prilaze prve momcima:(.........Nikada ne bih to uradila na direktan nacin,kao sto sve devojke danas rade....Decko zaista treba prvi da pridje devojci,ako mu se svidja,i da to pokaze...Ali opet,da ne bude navalentan i sl...Sto je devojka slobodnija i sama se nabacuje nekome,to ce kod momka stvoriti odredjenu sliku o njoj,odn da je ''laka''....Vecina devojaka su na ''izvolte'',a to je uzasno....Zato,svaka devojka treba da bude specificna na svoj nacin,i da decka privuce nekim drugim kvalitetima(inteligencijom,kulturom npr...),a ne gluposcu,provokativnom garderobom i sl...:)

ne smatram za relevantnu stavr ko će da priđe... mislim ako ima potencijala nebitno je ko će prvi da baci karte... nit sam u mačo fazonu e baja treba da ga uvali prvi niti u pičkarskom jao blam me ja da priđem (misim da sam žena(... ono šta reći... neko mora.... zavisi od 27 faktora...

Uzasno je to sto devojke prilaze prve momcima:(.........Nikada ne bih to uradila na direktan nacin,kao sto sve devojke danas rade....Decko zaista treba prvi da pridje devojci,ako mu se svidja,i da to pokaze...Ali opet,da ne bude navalentan i sl...Sto je devojka slobodnija i sama se nabacuje nekome,to ce kod momka stvoriti odredjenu sliku o njoj,odn da je ''laka''....Vecina devojaka su na ''izvolte'',a to je uzasno....Zato,svaka devojka treba da bude specificna na svoj nacin,i da decka privuce nekim drugim kvalitetima(inteligencijom,kulturom npr...),a ne gluposcu,provokativnom garderobom i sl...:)

Devojke lake je li booti?A muskarci kad prilaze oni ispadaju teski:hahaha:

msm da sam vec odg na ovo
nikada nisam prisla decku,ono,for real
bilo je tu opkljada,fota,zimi-zami-zuma:mrgreen:
ili jednostavno,ces da vidis da smem? fora.
ali,kada bi mi se neki(jednoga dana mozda??!) stvarno svideo,znajuci sebe,msm da bih se onesvestila tu pred njim,pa bi sve zalicilo na truli teen film:neutral:

Dakle..pitanje za muski deo je sledeci : kako reagujete/kako biste reagovali kad bi vam prvo devojka prishla?Da li bi vas osvojila tim poduhvatom ili uchinila sasvim suprotno??
A za devojke : Da li ste dovoljno smele,samouverene kako god hocete nazovite da pridjete dechku?Da li ste do sada to praktikovale?Ako ne..zasto???

To je cool, kad ti devojka pridje...Mislim, meni jeste. :D

xux, ne secam se da sam nekoga startovala do sada..ali i nem' frke sa tim...ak' mi se lik svidi, naci cu nacin da stupim u kontakt sa njim i msm da ne bih imala frku da tako nekog startujem in live...ali mi je startovanje preko moba\neta potpuno trulo..

e ovaj....ae se smuvamo ja ruzan ti lepa to je sada in hahaha :mrgreen:

meni to preko net-a bzvz al' mi se i desilo jednom da je ispalo lepo na kraju :P ....jednom sam tako iz zezanja lozio neku likusu na net-u da mi se kao "svidja" i da je muvam shatro i na kraju se primi.Na kraju joj kazem da ima lepa usta za pusnje da je otkacim :super:

Poslednja izmena:
Dakle..pitanje za muski deo je sledeci : kako reagujete/kako biste reagovali kad bi vam prvo devojka prishla?Da li bi vas osvojila tim poduhvatom ili uchinila sasvim suprotno??
A za devojke : Da li ste dovoljno smele,samouverene kako god hocete nazovite da pridjete dechku?Da li ste do sada to praktikovale?Ako ne..zasto???

Nije to nista nenormalno, mada jednom je meni prisla djevojka, a ja sam se istripovao maksimalno i ostavio los utisak.

Nemam nista protiv toga ali ipak je bolje kad musko prilazi.

Nije to nista nenormalno, mada jednom je meni prisla djevojka, a ja sam se istripovao maksimalno i ostavio los utisak.

Nemam nista protiv toga ali ipak je bolje kad musko prilazi.

Meni je jednom, u "Trezoru"(jos ono kad je bio najpopularniji) prisla devojka i pitala me da se smuvamo, a ja sam se istripovao da me nesto drugo pitala, i samo sam je vratio, a ona se jadna smorila,a i pritom je bas extra izgledala :S

Znaci koji blam :rumenko:

Ladnokrvno:mrgreen:
Nema šta da reagujem, ja joj kažem "Nisam te video:think:" a ona kaže "Kako to misliš:manikir:" pa joj ja kažem "Pa da sam video takvu lepotu sigurno bih ja pršao prvi", i odma:zag:, a posle:per:

Back