911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Preporučujem devojkama da nabave semafor, tako će na izuzetno upadljiv način dati dečku zeleno svetlo. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ej Stefane jesi li ti cuo za semafor zurku?
Postoji stvarno((:

ali sam posle skinuo....

Ej Stefane jesi li ti cuo za semafor zurku?
Postoji stvarno((:

on je rekao nesto u fazonu pa svidjas se i ti meni ali potrudi se!Ako neces da se trudis onda nista!
Sta to treba da znaci?! Zasto samo ja da se trudim! Inace meni uvek prilaze...

ja prilazim momcima... oni su previse kukavice da pridju meni, pa moram ja da prilazim...![]()
ja prilazim momcima... oni su previse kukavice da pridju meni, pa moram ja da prilazim...![]()

ma ne...nego si previse lepa pa misle da ces da ih odbijes![]()

pa sada je vreme za to... mislim, muvanje... a i ne radim ja sa momcima bogzna sta... 

@riri11
zasto?pa sada je vreme za to... mislim, muvanje... a i ne radim ja sa momcima bogzna sta...
![]()
Ma sorry, malo se gubim, a i mislila sam da si mladja, recimo da je okay, ali nemoj da preteras...
Imamo u skoli nekoliko slucajeva curica koje su bile sa njih nekoliko i vec su "prozvane"
hvala...
@riri11
zasto?pa sada je vreme za to... mislim, muvanje... a i ne radim ja sa momcima bogzna sta...
@kreptoman
![]()

pa nisam ja pala sa kruske... mislim, ne idem ja gradom i startujem svakog momka koji prodje... imam i ja granice...
i ne brini, nece mene da prozovu...![]()

Vazan je STAV!!!!![]()

hvala...
mislim ono, nisam nikad nikog pitala da se smuva sa mnom, toliko luda nisam...
@zabavan
cenim sto si iskren...
e vidis, kod mene je dobro to sto izgledam starije i obicno se sokiraju kada im kazem da sam '94... i kazu da sam dosta zrelija od svojih vrsnjakinja...![]()
Ali si za širu javnost - koje godište? '91, '92?e vidis, kod mene je dobro to sto izgledam starije i obicno se sokiraju kada im kazem da sam '94... i kazu da sam dosta zrelija od svojih vrsnjakinja...![]()

Ali si za širu javnost - koje godište? '91, '92?![]()

ja razumem
imao sam gomilu tih koje su za okolinu bile 90,91