Ne pada mi na pamet da cekam celu vecnost da se gospodin smisli i smiluje. Zasto gubiti vreme ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
QchCK*a:Ne pada mi na pamet da cekam celu vecnost da se gospodin smisli i smiluje. Zasto gubiti vreme ?
Bleak WinterFullMoon:QchCK*a:Ne pada mi na pamet da cekam celu vecnost da se gospodin smisli i smiluje. Zasto gubiti vreme ?
ta ti nije losha 8)
QchCK*a:Bleak WinterFullMoon:QchCK*a:Ne pada mi na pamet da cekam celu vecnost da se gospodin smisli i smiluje. Zasto gubiti vreme ?
ta ti nije losha 8)
:wink:
Dakle..pitanje za muski deo je sledeci : kako reagujete/kako biste reagovali kad bi vam prvo devojka prishla?Da li bi vas osvojila tim poduhvatom ili uchinila sasvim suprotno??
A za devojke : Da li ste dovoljno smele,samouverene kako god hocete nazovite da pridjete dechku?Da li ste do sada to praktikovale?Ako ne..zasto???
E *** sad...Osećam se uvređeno.Drago mi je da ima frajera koji reaguju. E, vidis u mom gradicu, moras da se POLOMIS da bi te decak zapazio, a onda predstoje godine i godine cekanja da on napravi korak...
u zivotu sam samo jednom napravio "prvi" korak uvek bi one meni prisle zato sto vide da ih ne *ebem ni 5%....ali mnogo je lakse kad ja pridjem zato sto za to vreme mogu da smislim neku pricu a kad mi ona pridje sav bih se pogubio,ali sad ne sad sam navikao....a ne prilazim prvi zato sto mi je glupo ako me riba odbije....
,ti si izgleda savrsen, smao sto mi se cini da volis da jedes "burek"
,ti si izgleda savrsen, samo sto mi se cini da volis da jedes "burek"
Šta je čudno i ako devojka priđe prva? Šta,sad vam valjda i to nije normalno?
u sta da se zakunem da bi ukapirali da ne lazem??? a zasto sam savrsen zbog onoga sto sam pricao sa murijom i sa fajtom? ako je zbog toga onda...ja se toga samo stidim!
zaboravih da kazem da je pola od tih riba sto su mene startovale bile klinke!!! a pola moje god!!!
Meni su dvaput devojke prilazile i oba puta sam se izgubio jer sam bio iznenadjen,neka neprijatnost i gotovo izjebem se na 123!!
Nego ti pogled odluta. Na dolje, valjda...???isto kod mene
mada ja prirodno ne znam da pricham sa dobrim ribama
teshko mi je da gledam u facu
Nego ti pogled odluta. Na dolje, valjda...???