Devojke prilaze??!

Dakle..pitanje za muski deo je sledeci : kako reagujete/kako biste reagovali kad bi vam prvo devojka prishla?Da li bi vas osvojila tim poduhvatom ili uchinila sasvim suprotno??
A za devojke : Da li ste dovoljno smele,samouverene kako god hocete nazovite da pridjete dechku?Da li ste do sada to praktikovale?Ako ne..zasto???

Totalno mi je bzvz.Ženske imaju razlog - naime,sve je manje normalnih muškaraca.
A muški...Pih...To mi zvuči kao neko opravdanje za nedostatak petlje.Kad se setim šta jedan moj poznanik laprda...Citiram..."A gde to piše da mi treba da prilazimo prvi?Nek one rade nešto,što sve mi moramo" ( :lol: tu sam već prestao da ga slušam )...
Mnogi danas misle drugačije...Al' šta ću...Oko tak'ih stvari sam konzervativan...Žešće...
Rekoh već,nema draži ako mi se ona nabacuje...Volim kad moram da se pomučim malo...

Tako stoje stvari kod mene...Ceterum censeo Carthaginem esse delendam :whistling:

Poslednja izmena:
Prilazim, ali samo ako mi se stvarno mnogo svidja, a vidim da on ne pokusava nista, dosadi mi i bez razmisljanja preduzimam prvi korak. Do sada me nije izneverilo ni jednom, ali ne praktikujem. Vise volim da sedim, a da se oni lome oko mene, al obicno nije tako pa...

u zivotu sam samo jednom napravio "prvi" korak uvek bi one meni prisle zato sto vide da ih ne *ebem ni 5%....ali mnogo je lakse kad ja pridjem zato sto za to vreme mogu da smislim neku pricu a kad mi ona pridje sav bih se pogubio,ali sad ne sad sam navikao....a ne prilazim prvi zato sto mi je glupo ako me riba odbije....

u zivotu sam samo jednom napravio "prvi" korak uvek bi one meni prisle zato sto vide da ih ne *ebem ni 5%....ali mnogo je lakse kad ja pridjem zato sto za to vreme mogu da smislim neku pricu a kad mi ona pridje sav bih se pogubio,ali sad ne sad sam navikao....a ne prilazim prvi zato sto mi je glupo ako me riba odbije....

:dontunderstand:,ti si izgleda savrsen, samo sto mi se cini da volis da jedes "burek"

Poslednja izmena:

Back