Devojke, kako Vas osvojiti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:pMeni je dovoljno da se decko trudi,da vidim da mu je stalo do mene,da ga stvarno zanima kako sam,sta radim,da ne povredi moja osecanja,a ne samo da misli kako da me strpa u krevet.Medjutim neke devojke padaju na brza kola,neke na komplekse,al neznam sta ce onda ikom devojka sa kompleksima..zavisi,to nemozes generalizovati:p

cim vide ime beze ko lude ...
savrseno se slazem.
al ajde da ignorisemo juzernejm. ako mislis na samo smuvavanje, to ne mogu da ti pomognem mnogo, jer tu mnogo toga zavisi od same devojke, kakav tip decaka voli, da li joj se uopste svidjas itd.
devojke vole razlicite stvari, ali najvaznija i kod svih prisutna je potreba za PAZNJOM. znaci, slatke porukice, neobicni glupi pokloncici, slatki nadimci, itd itd., jer sitnice devojkama znace stvarno mnogo. neke devojke vole da se osecaju sigurno pored decka, neke vole da se osecaju dominantno, a vecina zeli obe stvari, u zavisnosti od raspolozenja. tako da su devojci potrebna i mazenja i zagrljaji i slicno, ali i neka sloboda i osecaj da ima kontrolu nad stvarima (sto ne mora da bude slucaj 8-)) ja se raspisala, xexe, pritom ovo i ne odgovara nesto pitanju, al ko ga je8e.

Pa... kako? Koje osobine je potrebno da momak poseduje, kako bi trebalo da izgleda, na sta prvo obratite paznju (oci, usne, telo....)?

Volim kad je momak opusten, a ne da se uprpi...
Znaci samo opusteno, i da budes onakav kakav jesi i inace i bice oke...
Inace prezirem one likove sto misle da su najbolji frajeri na svetu,. fensice uopste...
Prvo sto uocim kod momka su oci... E sad kad je mrak tad je jbg problem:roll:, ali posle ociju prvo zapazim boju patika... :)

Ne znam sta se svi tripuju da devojke vole kad muskarac napravi svoj glas na zenski i kaze srce,duso,ljubavi,bljak,mrzim takva prenemaganja,kod mene je to samo minus,a prosto se gnusam od onih poruka tipa kad se neki zamak odledi ni tad nece moja ljubav prema tebi,jaooo moram da peglam.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back