Devojke, kako Vas osvojiti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ala se ovde sere..Smorio sam se dok sam sve procitao...@Fatal Error you are my man...
A one sto kazu ono za dugacku kosu...Da li onda i ja imam prolaz kod vas posto sam osisan na kratko a imam repic do pola ledja...salim se za ovaj prolaz...ali ozbiljno imam ovaj rep...

To sve zavisi od devojke do devojke.Evo mogu da ti napisem sta je meni bitno.Bitno mi je da decko ima lepe oci i to je sve sto se tice izgleda.Bitno mi je da je inteligentan, da moze da shvati moj sarkazam i ono sto ja zelim da kazem.Obavezno je da voli zivotinje.Ne treba da bude povodljiv i mnogo da zavisi od drustva.A sto se tice izgleda dzaba mu ako nema ,,ono nesto".Utisak sto se tice fizickog izgleda kod mene obicno traje par minuta ostalo je sve njegova harizma.

To sve zavisi od devojke do devojke.Evo mogu da ti napisem sta je meni bitno.Bitno mi je da decko ima lepe oci i to je sve sto se tice izgleda.Bitno mi je da je inteligentan, da moze da shvati moj sarkazam i ono sto ja zelim da kazem.Obavezno je da voli zivotinje.Ne treba da bude povodljiv i mnogo da zavisi od drustva.A sto se tice izgleda dzaba mu ako nema ,,ono nesto".Utisak sto se tice fizickog izgleda kod mene obicno traje par minuta ostalo je sve njegova harizma.

mislim da si ti jedina koja ne gleda fiz. izgled od cura ovde na forumu....samo oci a to nije neki veliki problem...:D

Cini ti se.Ni jedna devojka ne bi mogla da bude sa kretenom od decka ma koliko god on bio lep.:lol:

To je tacno.Delimicno. Neke devojke mogu da budu sa kretenima, zato sto su i same kretenke, a ispostavilo se da sam i ja kretenka, jer nisam umela da procenim koliki je on kreten...ko me je razumeo-razumeo, jer ni ja ne znam sta sam napisala...heheh

Btw...koja god devojka kaze da joj nije uopste bitan fizicki izgled-laze,zao mi je, ali to je cinjenica, naravno da je bitan fizicki izgled ali nije presudan...

Znaci...da bi mi se neki decko dopao prvo mora pristojno da izgleda,ne trazim princa na belom konju, vec slatkog,zgodnog decka,dalje....mora da je inteligentan,ponovo ponavljam ne da je clan Mense, vec da je nije glup, da je duhovit i kolko-tolko zreo, i da ima nesto(ne znam kako da se izrazim)da ima neku specificnost, da se razlikuje od obicnog momka, znaci da je bar malo originalan,da nije dosadan...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back