Ana90
Primećen član
- Poruka
- 516
Хм... Ти си веома компликована индивидуаАл контам шта хоћеш да кажеш...
Drago mi je da me bar neko shvata!8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хм... Ти си веома компликована индивидуаАл контам шта хоћеш да кажеш...
savrseno se slazem.cim vide ime beze ko lude ...
Pa... kako? Koje osobine je potrebno da momak poseduje, kako bi trebalo da izgleda, na sta prvo obratite paznju (oci, usne, telo....)?
xexe i imaju noge u ox kao da su jahali bure...mislim na fudbalere...izvinjavam se unapred svim fudbalerima ali je stvarno tako!
xexe i imaju noge u ox kao da su jahali bure...mislim na fudbalere...izvinjavam se unapred svim fudbalerima ali je stvarno tako!
Pa... kako? Koje osobine je potrebno da momak poseduje, kako bi trebalo da izgleda, na sta prvo obratite paznju (oci, usne, telo....)?
Није далеко од истине. :-DПаркираш свог БМВ-а поред ње, упашеш се и кажеш ај упадај![]()
MOze jedno pitanje, nema veze sa temom, u stvari ima, ali malo
Zasto se relativno sve devojke loze na duzu kosu
MOze jedno pitanje, nema veze sa temom, u stvari ima, ali malo
Zasto se relativno sve devojke loze na duzu kosu
To i mene zanima xD ja se ne lozim na dugu kosuDovoljna mi je ova moja
Mada imam jednog druga kog obozavam da cheshljam![]()
Momci, kako ne shvatate? Pa, tako je jednostavno! Samo budite iskreni i nemojte previshe da se dzekirate...
Neces mi verovati, ja je vec pustam, ne zbog toga sto se sve loze na duzu kosu, vec sto meni lepse stoji. Datum za shishanje mi je 29.maj i tad cu da se potkresemNemam pojma
Zato sto vecina sto ima dugu kosu slusa isto sta i ja i ne moram stalno oko muzike da se svadjam
P.S Pusti i ti kosu8-)