911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Mogu jedino kroz šiber.hehehe pametno
a sta ako tresu kroz prozor?![]()
Jer imam dvoje vrata. Ali valjda i sam znaš koliko je nepraktično (a i ponekad opasno) istresati cigaru kroz prozor, jer sav pepeo se vraća nazad. Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu jedino kroz šiber.hehehe pametno
a sta ako tresu kroz prozor?![]()
Jer imam dvoje vrata. Ali valjda i sam znaš koliko je nepraktično (a i ponekad opasno) istresati cigaru kroz prozor, jer sav pepeo se vraća nazad. Iz mog iskustva dim vise smeta pusacima nego nama nepusacima...
pa npr idemo u grad i ja predlozim kafic a moja naj drugarica, okoreli pusac kaze " jao Lana bre pa tamo svi puse, zadimljeno je, ugusicu se" - 5 sekundi kasnije pali cigaru.
Ja nemam problema sa dimom, ne smeta mi...
Iz mog iskustva dim vise smeta pusacima nego nama nepusacima...
pa npr idemo u grad i ja predlozim kafic a moja naj drugarica, okoreli pusac kaze " jao Lana bre pa tamo svi puse, zadimljeno je, ugusicu se" - 5 sekundi kasnije pali cigaru.
Ja nemam problema sa dimom, ne smeta mi...

nego ja nisam obracala paznju na to kome vishe smeta Gde sam rekla da mi se ne sviđa da puši uopšte?kakve veze ima gde pusi ako ti se ne svidja to sto pusi uopste?
Ma dajte, ko vam je to rekao? Cool girl? Bravo girl?kad se ljubis sa ribom koja pusi je kao da lizes pixlu![]()
Eee, ja isto! Mrzim kad se vozim s tatom pa on zapali. Otvori prozor, al' džabe.Ja mrzim ljude koji pušu u kolima.
Tom problemu sam doskočio na sasvim fin način - povadio sam sve pepeljare u kolimai sad i da hoću da im dozvolim - nemaju gde. Takodje sam i ćaleta kao pušača eliminisao iz te priče.
![]()

Jeste, jeste, nataketi na kolac ili čerečitiMa pusace treba ubiti.![]()
kad se ljubis sa ribom koja pusi je kao da lizes pixlu![]()

Mogu jedino kroz šiber.Jer imam dvoje vrata. Ali valjda i sam znaš koliko je nepraktično (a i ponekad opasno) istresati cigaru kroz prozor, jer sav pepeo se vraća nazad.
![]()

ne razumem zadovoljstvo koje pojedini osecaju pri pushenju,,,i verovatno nikad necu razumeti,jer nemam nikakvu nameru da propushim..chemu...?em bacash pare,em ti zdravlje ode u...a ne volim kad vidim neku curu sa cigaretom jer vecini ne stoji,ruzno je brate...

Ume biti neprakticno u zavisnosti od modela automobila tj. oblika suvozacevog prozora, ali ako si maher ko ja izbecices sve neprijatnosti!
Obozavam da duvanim dok se vozim... Napolju leto, svira neka fina muzikica, a ortak i ja krstarimo gradom.
Ili kad me ljudi koji me pokupe na stopu ponude cigaretom, naravno nikad ne bih palio u necijim kolima ako mi prethodno da osoba samoinicijativno ne dozvoli!
nikada neces biti kul u drustvu...![]()

Gde sam rekla da mi se ne sviđa da puši uopšte?
Ma dajte, ko vam je to rekao? Cool girl? Bravo girl?

Mislim da su pushachi vrlo svesni shta unose u pluca...![]()