devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iz mog iskustva dim vise smeta pusacima nego nama nepusacima...

pa npr idemo u grad i ja predlozim kafic a moja naj drugarica, okoreli pusac kaze " jao Lana bre pa tamo svi puse, zadimljeno je, ugusicu se" - 5 sekundi kasnije pali cigaru.

Ja nemam problema sa dimom, ne smeta mi...

Ne smeta ni meni dim... nego kada neko vadi cigaru, za cigarom ko moj ćale... ko da ih jede Bog te j*bo...

Iz mog iskustva dim vise smeta pusacima nego nama nepusacima...

pa npr idemo u grad i ja predlozim kafic a moja naj drugarica, okoreli pusac kaze " jao Lana bre pa tamo svi puse, zadimljeno je, ugusicu se" - 5 sekundi kasnije pali cigaru.

Ja nemam problema sa dimom, ne smeta mi...

ne znam kome vishe smeta, ali znam da se ja sama, koja sam pushach, gushim ako je bash zadimljena prostorija, suze mi ochi i ne mogu da gledam

kakve veze ima gde pusi ako ti se ne svidja to sto pusi uopste?
Gde sam rekla da mi se ne sviđa da puši uopšte?

kad se ljubis sa ribom koja pusi je kao da lizes pixlu :lol:
Ma dajte, ko vam je to rekao? Cool girl? Bravo girl?

Ja mrzim ljude koji pušu u kolima.
Tom problemu sam doskočio na sasvim fin način - povadio sam sve pepeljare u kolima :lol: i sad i da hoću da im dozvolim - nemaju gde. Takodje sam i ćaleta kao pušača eliminisao iz te priče. :D
Eee, ja isto! Mrzim kad se vozim s tatom pa on zapali. Otvori prozor, al' džabe.

U mom autu se neće pušiti. :cool:

Ma pusace treba ubiti.:roll:
Jeste, jeste, nataketi na kolac ili čerečiti :D

ne razumem zadovoljstvo koje pojedini osecaju pri pushenju,,,i verovatno nikad necu razumeti,jer nemam nikakvu nameru da propushim..chemu...?em bacash pare,em ti zdravlje ode u...a ne volim kad vidim neku curu sa cigaretom jer vecini ne stoji,ruzno je brate...

Mogu jedino kroz šiber. :lol: Jer imam dvoje vrata. Ali valjda i sam znaš koliko je nepraktično (a i ponekad opasno) istresati cigaru kroz prozor, jer sav pepeo se vraća nazad. ;)

Ume biti neprakticno u zavisnosti od modela automobila tj. oblika suvozacevog prozora, ali ako si maher ko ja izbecices sve neprijatnosti! :mrgreen:
Obozavam da duvanim dok se vozim... Napolju leto, svira neka fina muzikica, a ortak i ja krstarimo gradom. :cool:
Ili kad me ljudi koji me pokupe na stopu ponude cigaretom, naravno nikad ne bih palio u necijim kolima ako mi prethodno da osoba samoinicijativno ne dozvoli!

ne razumem zadovoljstvo koje pojedini osecaju pri pushenju,,,i verovatno nikad necu razumeti,jer nemam nikakvu nameru da propushim..chemu...?em bacash pare,em ti zdravlje ode u...a ne volim kad vidim neku curu sa cigaretom jer vecini ne stoji,ruzno je brate...

nikada neces biti kul u drustvu... :cry:

Ume biti neprakticno u zavisnosti od modela automobila tj. oblika suvozacevog prozora, ali ako si maher ko ja izbecices sve neprijatnosti! :mrgreen:
Obozavam da duvanim dok se vozim... Napolju leto, svira neka fina muzikica, a ortak i ja krstarimo gradom. :cool:
Ili kad me ljudi koji me pokupe na stopu ponude cigaretom, naravno nikad ne bih palio u necijim kolima ako mi prethodno da osoba samoinicijativno ne dozvoli!

nikada neces biti kul u drustvu... :cry:

xaxxaxa,znash koliko me briga za to....?mom drushtvu to nece da bude bitno,kul u drushtvu...gluposti...:)

Gde sam rekla da mi se ne sviđa da puši uopšte?
Ma dajte, ko vam je to rekao? Cool girl? Bravo girl?

Nisam to rekao tebi nego onom sto je postovao pre tebe ;)
A ovo drugo..to je moj ortak odvalio odavno i bilo mi smesno pa sam se setio kad sam postovao :)
@stefane
hehe..znam..ja koji pusim pa me nervira kad sam u kolima i neko upali cigaru :roll:
ne volim kad sam u zagusenoj prostoriji,gde jedino udises dim duvana :roll:

Da budem iskren, razmišljao sam se dal da ga omastim (mislim na kolac), ali neka, više će da ih boli! Ako, ako, nek boli te pušače! Aaaahahaaaa......

Mada razmišljam da sa sa kolca predjem na bičevanje. Lakše je i jeftinije.
006_4.gif

Back