Devetočlana porodica živi od 11.000 dinara mesečno

A i "ovde na forumu" vidim da su se mnogi bas,ono,zabrinuli za te ljude....neradnike i parazite!
Sta sad....svako treba da "pravi" 9-10 dece i da nista ne radi a drzava to jest narod da im placa!Kako da ne?!

Kad smo odvajali za siptare koji su to isto radili ne vidim da se iko bunio. Da je ova porodica slucajno u Svedskoj dali bi im orden casti i bili bi zasluzni gradjani, a ovde gledaju da ih uniste. A Srbija ima nizi natalitet nego Svedska. Kad bi im narod placao oni bi bili na konju. Drzava pare od naroda neracionalno koristi tj. visoki funkcioneri vlade se bahato ponasaju i pare neracionalno trose a ovamo su im puna usta o strategiji borbe protiv niskog nataliteta.Ako je iko neradnik i parazit to su clanovi vlade Srbije i drzavne sluzbe.

I još jedna stvar mi nije jasna...

Što ga bre dileja ne izvadi, pre nego da svrši, ako već nema naviku da stavlja prezervativ...

Zar mu je toliko teško da se iskontroliše, ili je uvek pijan kad ga uvaljuje???

Pa ima i svojih čari, kad "drugaricu" poprskaš po stomaku ili drugim delovima tela...

Nadam se da nisam koristio neprimerene reči...

Za šta orden časti, za plodnost?
Pa ni ljudi sa stalnim poslom i većim platama ne bi mogli sedmoro da prehrane.

I koja vrsta državne pomoći bi ovde valjala? Svaka jednokratna pomoć će se potrošiti. Da im država izdržava decu do punoletstva, a oni samo da štancuju novu - ne ide. Da im se pokloni struja i voda za vjeki vjekov - ni to ne ide, niti se jede.

Postoji, bre, valjda neka osnovna odgovornost prema sopstvenom potomstvu. Kad ih već imaš toliko i kad socijala nija dovoljna, brate, radiš šta stigneš, kopaš, čistiš, nijedan posao nije sramota. Šta će ta deca sutra bez osnovnog obrazovanja, celog života nekome robovi da budu?

Što ga bre dileja ne izvadi, pre nego da svrši, ako već nema naviku da stavlja prezervativ...

Pa ima i svojih čari, kad "drugaricu" poprskaš po stomaku ili drugim delovima tela...

Možda baš to radi, ali nikako da ukapira da takav način nije baš pouzdan.

Kad smo odvajali za siptare koji su to isto radili ne vidim da se iko bunio. Da je ova porodica slucajno u Svedskoj dali bi im orden casti i bili bi zasluzni gradjani, a ovde gledaju da ih uniste. A Srbija ima nizi natalitet nego Svedska. Kad bi im narod placao oni bi bili na konju. Drzava pare od naroda neracionalno koristi tj. visoki funkcioneri vlade se bahato ponasaju i pare neracionalno trose a ovamo su im puna usta o strategiji borbe protiv niskog nataliteta.Ako je iko neradnik i parazit to su clanovi vlade Srbije i drzavne sluzbe.

upravo tako!

DOK TADICEVCI KAZU DA NEMAJU PARA DA ZA OBICAN NAROD ISTOVREMENO TROSE DESETINE MILIONA DINARA NA IZDRKAVANJA PO SVETU

Poslanici, sram vas bilo!
Bruka i sramota: Mi plaćamo, a Slavica se provodi po Australiji!

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović sa četiri poslanika, prevodiocem i dva telohranitelja otputovala je 11. septembra u sedmodnevnu posetu parlamentu Australije!!! U vreme najveće ekonomske krize i svakodnevnih poziva vlasti na sveopštu štednju, srpski poslanici su tako samo na povratne avionske karte do daleke Australije potrošili oko 1,4 miliona dinara!

Idu do bratske australije , nije bilo dalje destinacije , da cesljaju onu stvar!

sram da te bude!

Devetočlana porodica živi od 11.000 dinara mesečno

Ko ih ebe. Neka crknu. Takve bede u Srbiji je koliko hoces i sve vise ce je biti upravo zato sto se niko ne buni i sto dozvoljavaju da ih stoka gazi i pljacka...

:think:Dakle ,moracu da pokupim potpise od bivshih radnih colega,
paa da opravimo peticiju :rtfm: ,a ako treba da se tuzhimo u Strazburu
sudu za ljudska prava.Dosta bilo bre.Gledam bike-ove ,razne crne beast-ove,
a ti klaj klaj ,ocesh isprositi neku crkavicu danas ili ne.
Dakle doshlo do Duvara.:dash: :besan2::vudu:

Država ništa ne radi da bi zaista pomogla povećanje nataliteta i to je činjenica.

Ali...
U današnje vreme rađati gomilu dece kojima ne možeš obezbediti normalan život je ludost. Najlakše je štancovati decu, ali ih treba odgajiti. A ako štancuješ očekujući da će ti neko deseti pomoći u odgajanju te dece, to znači da baš nisi mnogo pametan.
I šta sada?

ovo su mi omiljena razmisljanja:D
Decu treba odgajati,pa gle cuda svi krimosi,narkomani,ubice, dileje,...su iz klasicnih srpskih porodicasa jednim ili dvoje dece.Toliko o umetnosti odgajanja:)
Viseclane porodice imaju jedino materijalnih problema,inace su deca iz takvih porodica veoma zdrava.Naviknuta od malena da vode brigu o braci i sestrama,obicno veoma dobri djaci,...ma sve O.K.
Sve suprotno od dece koja odrastaju u civilizovanim porodicama sa jednim bratom ili sestrom, dok im keve redovno idu na kanal na ciscenje.Posto smo civilizovani tom jednom detetu po porodici omoguciti sve sto vole mladi od igle do prangije(pratimo standarde).Pa kad klipan zavrsi u zatvoru kriva je drzava ratovi okruzenje.Ili kad se cerkica trpa sa matorcima za hiljadu dindzi opet kriva je drzava:dontunderstand:
Inace gospodo vase babe i dedovi poticu iz viseclanih porodica kada je jos manje bilo mogucnosti za izdrzavanje.
Kada bi na ovo j temi bila bar jedna osoba koja uopste zna da sklepa bar jedno dete, pa da posle prica o odgoju nebi trebale dve stranice za sve mudre postove

Inace gospodo vase babe i dedovi poticu iz viseclanih porodica kada je jos manje bilo mogucnosti za izdrzavanje.
Kada bi na ovo j temi bila bar jedna osoba koja uopste zna da sklepa bar jedno dete, pa da posle prica o odgoju nebi trebale dve stranice za sve mudre postove
Ali nema kukanja. Kao što nije ni bilo.

Ako imam devetoro dece u uslovima u kojima su živeli naše babe i dede, onda ih imam jer sam spreman da ih odgajam u takvim uslovima i svestan sam da ni od koga nema pomoći, pa je i ne očekujem.

Back