Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko što je srbska relidžija Džizus iz Nazareta...
Kad pitaš Bosanca dje taj Nazaret on prvo pomisli Njemačka pa Austrija...
Zato Bosanci i krkaju krmetine i janjetine kad je post za Nazaret...
Pametni ljudi, ja se izvinjavam jer nisam razumeo fazon.

Abramovič staro srbpsko gospocko prezime.
Hadži-paša-abramovič

Ej Begels, jer možeš da napregneš taj tvoj mozak, samo paz da ne otekne pa postane ko lešnik,

ZAŠTO NAJVEĆI ANTIKOMUNCI MRZU RAD SUBOTOM KOD PRIVATNI SEKTOR?

ZAŠTO SVI ANTIKOMUNCI MISLU DA JE SAMO POSO U DRŽAVNE JASLE USPES U ŽIVOT?

Ja pokušavam bezuspešno da mu ga odgonetnem neki put i pitam ove što se bune al nikad da odgovore?
Valjda to Tita propastio narod neradom subotom i nedeljom da se leži?
Ajd za nedelju mi i objasne da znači ne delja - ne delaj ali za surbotu niko ništa?
Pazi kodmene to posebno dobro plaćeni dani idu odvojeno od plate u zbir ali opet nije reč tu u pare...
O čemu je reč?
Ej Menidjels, ti opet lupetaš. Zašto? Napregni taj tvoj mozak, samo pazi da ne otekne pa postane ko lešnik.

@Jami19
ono sto je za tebe jos gore , je da te je neki RUS razvaljivao i dupe i jos i glavu i ostavio posledice .
ruzna , matora fuuksa , koja , danas nema nista , ni kacka petlja ne radi , tj , mladje su ti konkurencija
i sta ti preostaje.
nako pises da bi te marsovac , reka da mu popussis.
ali ne , necu ti rijeci , jer bo samo dolazi mlade u obzir da se i igraju sa marsovskim.
Udom

Statistika jasno pokazuje, evo grafikon:
2ER9V.png

To je statistika

Ovo nije statistika što mi je pričao Zagrebčanin.Radili smo zajedno i u toku dana slušao njegove doživljaje a čovek je bio stariji od mene.
Pošto je radio privatno sve mu je trebalo.Tako on kupi jedan šubler i mikrometar od jednog što je to "maznuo" u firmi državnoj da čovek
malo popravi standard.Njega uhvate i on sve prizna. ( ozna sve dozna) Sudija osudi i ovog što je to kupio uslovno i da objašnjenje:
"da nije ovakvih što kupuju nebi bilo ovih što kradu" E jes bila ta milicija nepismena i bezobrazna.Nisam u toku kakva je milicija danas.

Omrsio se taj debelo zahvaljujući komunizmu
Inače ne sporim da i dan danas ima poturica i izdajnika u Srbiji koji će za tanjir supe prodati rođenu majku,oca,familiju,otadžbinu....

Niko se nije mogo omrsiti u to vreme,počev od Tita pa na dalje.Pardon mogo je samo lepo da živi.Tajkuni i takozvani bizmismeni pojavili su se mnogo kasnije.
Kao naprimer kada su ljudi vršili takozvani "otkup stana".U Budvi sam jednom spavao u jednom "otkupljenom" stanu po ceni od 40 DM.
Jariću veruj ja sam više platio prenoćište u tom stanu nego gazdarica ceo stan.

Niko se nije mogo omrsiti u to vreme,počev od Tita pa na dalje.Pardon mogo je samo lepo da živi.Tajkuni i takozvani bizmismeni pojavili su se mnogo kasnije.
Kao naprimer kada su ljudi vršili takozvani "otkup stana".U Budvi sam jednom spavao u jednom "otkupljenom" stanu po ceni od 40 DM.
Jariću veruj ja sam više platio prenoćište u tom stanu nego gazdarica ceo stan.
A stanove su dobijali uglavnom članovi komunističke sekte a iste su plaćali svi radnici
Da li si možda znao da je najveća lopurda od svih bio hrvatska bitanga broz i da još uvek leži u otetom dvorištu srpskog domaćina

A stanove su dobijali uglavnom članovi komunističke sekte a iste su plaćali svi radnici
Da li si možda znao da je najveća lopurda od svih bio hrvatska bitanga broz i da još uvek leži u otetom dvorištu srpskog domaćina

Jariću pa sada si slagao za medalju,ali to možeš druge da lažeš.Moj brat je dobio stan a nikada nije bio ne samo član komunističke ili četničke
ako hoćeš ni ustaške partije.Mnoge znam lično da su dobili stan a njisu bili članovi partije.Da dodam imali su kuće a dobili stan.
Nije on mogo da odluči gde će ležati kada je umro,to su Srbi odlučili u čijem dvorištu će ležati.Ne širi Jariću Gebelsovu propagandu
to nije lepo.

Jel bre, jel tu kod tebe na Zapadu rade surbotom?
E ovde četnici vrednuju komunjarski vikend kao crkvenu svetinju - surbota i nedelja ako se rade sve propalo.
Taki su oni...

to je po STAROM ZAVETU................al danas srbi primenjuju NOVI ZAVET po kojem srbinu rad nije dat od Boga u prvih 7 dana u sedmici........(Vucicu 5 -11.4 Novi Zavet po jevandjelju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back