- Poruka
- 50.831
Čak ni ja ne razumem u potpunosti umetnost Marine Abramović a mogu da zamislim kako ista izgleda tebi ili savisavanoviću ili pak sirotom mstislavuKuratz nije umetnost već polni organ![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čak ni ja ne razumem u potpunosti umetnost Marine Abramović a mogu da zamislim kako ista izgleda tebi ili savisavanoviću ili pak sirotom mstislavuKuratz nije umetnost već polni organ![]()

A jel bi ti platio ulaznicu Marini Abramovič da vidiš unutra kako izgleda taj kuratz?Čak ni ja ne razumem u potpunosti umetnost Marine Abramović a mogu da zamislim kako ista izgleda tebi ili savisavanoviću ili pak sirotom mstislavu![]()

E onda je Tito bio najbolji - izgradjivao od nulePostoji izreka nemojte suditi političarima po onome što govore nego po onome što rade.
E onda je Tito bio najbolji - izgradjivao od nule
A ovi tvoji uzmu kredit da bi prodali a ni to ne umeju uvek.
Damn, celavi je u pravu ... sta kaze za danasnje antikoministe na vlasti aka SNS ?
Krezavi Cedo nekada za Milku nije imao ... posle kupovao magican prah za uzinu ...Od dolaska Petolistopadske Demokratije neki su konačno kupili nove gaće, prve cipele, čak se i bespravno uselili ili im Telekom Srbija plaćao stanove a penziono i invalidsko kupovalo džipove...
Zaista, iz njihovog ugla više nego što bi uspeli da je Tito ostao živ dan danas posle 40 godina.
Ej bre Ĉeda ušo u sakov, zar to nije civilizacijski napredak?
Kad su njegovi to mogli da mu priušte?

Србенда се пише великим словом.Ništa ti ne znaš mstislave.Da nisi imao roditelje partijce i to u mJešovitom braku,nikad ne bi uspeo da završiš osnovnu školu.
Ћелави је неки вајни историчар а завршио је правни факултет.Damn, celavi je u pravu ... sta kaze za danasnje antikoministe na vlasti aka SNS ?
"Milan St. Protic was visiting professor at the University of California at Santa Barbara, from which he obtained a PhD in modern European history."Ћелави је неки вајни историчар а завршио је правни факултет.
Протић је дипломирао право а после тога је докторирао историју.То је тако у Америци, завршиш право а онда докторираш историју и ти си сад неки историчар иако си суштински правник који је завршио постдипломске студије из историје."Milan St. Protic was visiting professor at the University of California at Santa Barbara, from which he obtained a PhD in modern European history."
https://www.ushmm.org/confront-genocide/speakers-and-events/biography/milan-st-protic
Protić je doktor istorijskih nauka. To znači da je Protić pravi istoričar.Протић је дипломирао право а после тога је докторирао историју.То је тако у Америци, завршиш право а онда докторираш историју и ти си сад неки историчар иако си суштински правник који је завршио постдипломске студије из историје.
mr Grol se krsti i ne veruje kakvog je naslednika ostavio

Данас има много мање слободе него у време Тита.
Sam si kriv što si sirotinja - Uvek sam-Danas smo eto slobodni, a stomaci frizideri prazni. Demokratija se ne sipa u traktor da parafraziramo jednog gospodina.
Ha haДанас има много мање слободе него у време Тита.
Širili prosvetu i pismenost, a sve što ste gradili vam propalo BahСада би могли да сазнамо шта о Титу мисле чувени УФО-лог и демонолог Бернард Љубас, историчар Лалић коме демони излазе из пупка и нападају га, доктор "Идеш под мач бато",билдер Петар Челик који верује да рептили владају светом.
Сви они много мрзе социјализам и Тита, јер ови ликови шире празноверје, псеудонауку и разне будалаштине и не могу да поднесу режим који је ширио просвету и писменост.