Верујем пријатељу.
Зато си се ти и вратио.
Ima koj su se vratili-to ti tvrdim i garantujem.Naprimer ti si se vratio ali braća ne daju materijalno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Верујем пријатељу.
Зато си се ти и вратио.
Lično sam odraso u Jugoslaviji a pretpostavljam i ti,a krckaš i Titinu penziju što je u redu.Kako bi danas krckao penziju da ti ovi nisu uplatili radni staž?
Ima koj su se vratili-to ti tvrdim i garantujem.Naprimer ti si se vratio ali braća ne daju materijalno.
Enver Hoxha je bio veci laf od Tita.
Enver Hoxha je bio veci laf od Tita.
Има пријатељу, ал нико није добио материјално него су им и девизну штедњу апили црвени лопови.
Pa jeste.Enver ,sve što je stvorio stovrio je bez zaduženja kod američkih kapitalista i imperijalista.Koliko je samo bunkera napravio a da mu ni jedan kapitalista nije udelio ni centa.

Pa jeste.Enver ,sve što je stvorio stovrio je bez zaduženja kod američkih kapitalista i imperijalista.Koliko je samo bunkera napravio a da mu ni jedan kapitalista nije udelio ni centa.
Deviznu štednju su apile dosmanlije i to svako zna.Što se materijalnog tiče to je bilo ranije kada je država imala domaćina.
A jes samo mentalno zaostao covek moze uporediti mali prcoljak od Albanije i onoliku Jugu
E jeste propali i da vam siptar drazi od svog precednika ... mozda ste siptari , sve je jasno![]()
braća,šiptar i ustaša,kako onda tako i dan danas
Pogledajte prilog 499444
Mi većih zlikovaca od komunista nismo imali. Oni su ti koji su nam najviše zla naneli.

Јок пријатељу, досманлије су почеле да је враћају .
Црвени лопови су је покрали.
Jednostavno treba shvatiti da Tito nije ostavio nista iza sebe. Kada govorimo o dijelu druga Tito govorimo o nistavilu, absolutno nista. On nije uradio nista. Kao takvog treba ga maknuti sa svih javnih mjesta i diskursa.
Jednostavno treba shvatiti da Tito nije ostavio nista iza sebe. Kada govorimo o dijelu druga Tito govorimo o nistavilu, absolutno nista. On nije uradio nista. Kao takvog treba ga maknuti sa svih javnih mjesta i diskursa.
Zasto bih o tome razmisljao , ja za te pare ne radim
To se kod mene zaradi za nedelju dana , pa i vise
To ko sebi dopusti taj treba da se zapita da li je glasao za pravu opciju.
A do tada neka radi 2 posla kao ja... teska su ovo usrano kapitalisticka vremena, moras da se snalazis.

Ceo svet ga je postovao i voleo... ako si slep ili ne znas onda se ne blamiraj.
Nemoj prijatelju tako kada je zakon donet posle 2.000 ,a samim tim blokirali i promenili Švajcarski franak za evro.Tako je to kulturno ko je recimo
imao milijon franaka izgubio je oko 40%.Na kraju raspitaj se u banku jer ja volim uvek argumentovano da razgovaram.
Bice neoliberal od tebe jednog dana.![]()

To da. Imao je obozavace. Ali djelom, za covjecanstvo i ljude, on licno nije ostavio nista. Njegov kult je najveci fenomen jer je absolutno nesrazmjeran njegovom djelu, koje ne postoji.
tip: AV tripuje da je Tito ... jadniku svi govore o Titu gde god da ode ... zato i njuska ima komplex nize vrednosti.Jednostavno treba shvatiti da Tito nije ostavio nista iza sebe. Kada govorimo o dijelu druga Tito govorimo o nistavilu, absolutno nista. On nije uradio nista. Kao takvog treba ga maknuti sa svih javnih mjesta i diskursa.
Sve sto vidis oko sebe , ovi posle njega nisu ni uspeli ni da okrece ... zar moram da ti crtam sta je stvoreno za tih 35 godina? stvarno ne znas?