Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to su neoliberalisti kakili kako ne valja komunizam
nego valja da se pogasi sve naše jer nije konkurentno
pa da oni uvoze a mi da plaćamo

sve je Božije i Rotšildovo
ili tako nekako...

- - - - - - - - - -

jerbo kad imaš svoju proizvodnju onda Nemac mora da pošalje kvalitet da bi te uverio
a kad nemaš čime da vitlaš onda može da ti uvali i mlitav curac jer tebi treba

sad da porazgovaramo ko je sakrio našu stvar da bi uvozio mlitavu?

cak izbrisali ono export dok bili jugoslovenima kao jugoexport
sad samo importuju i dobro im je

Sreća pa ste sad sve poklonili zapadnim gazdama kojim služite pa nema više šta da se ukrade jer srbi više nemaju ništa

Svaka čast tebi i tvojima

od 91-ve navalila hercegovina da klati muda po Beogradu sa biznis projektima poklanjanja
čak i onaj što je savetovao da se uzimaju krediti kod stranih banaka u Švajcarcima bio iz krševa, koji usput ni Rimljanima nisu trebali

pa placaju im sad doslo je vreme nosenja pelena

Bice sve gore @Pesho iz prostog razloga sto ne postujemo trziste vec hocemo sve dzabe, a to ne moze.

Socijalizam je totalni shit.

Favorizuje onu najgoru sirotinju i njoj daje prvenstvo, a od nje nema ni mlohavog qurca.

A liberalni kapitalizam favorizuje one najbolje, najsposobnije i najpametnije, a oni onda vuku celo drustvo i tu ubogu sirotinju.

Bice sve gore @Pesho iz prostog razloga sto ne postujemo trziste vec hocemo sve dzabe, a to ne moze.

Favorizuje onu najgoru sirotinju i njoj daje prvenstvo, a od nje nema ni mlohavog qurca.

A liberalni kapitalizam favorizuje one najbolje, najsposobnije i najpametnije, a oni onda vuku celo drustvo i tu ubogu sirotinju.

gde ga vuku? radoje domanovic-vodja
rade to piso u kapitalizmu

mlad si pa pričaš šta si čuo...

recimo da su i ovi sa slabijom pameti mogli da rade... zato su mnogi bili uposleni pa makar metlali krug firme
danas ti fakultet ne pomaže, čak ti ni škola ne treba samo ti treba veza
politička naravno
svi sa SNS karticom sa III ili IV stepenom su dobili posao za nedelju dana
nikakav doduše i jadno plaćen kod SNS bitangi
al kad sebe ubediš da si bitan jer ti veza pomogla onda je učinak sa takvim nezavidnim mozgom ipak znatan
obzirom da su dobili na mufte - ćute i jedu vnago, ne smeju da se bune

e sad, ko u kladži kad te usere tiket, evo ja dobio poso nit preko stranke, nit rod nit pomoz bog, a nisam ni konkurisao
nego ko zna kad sam ja to popunio na sajtovima pa valjda server šalje automatski
samo treba da se radi iako postoje gotovo socijalistički uslovi kod privatnika plus plata pristojna
a što duže radiš plata veća za isti posao tako da me kao startera kolege šiju 5.000 i više

- - - - - - - - - -

Zbog vaših krađa i javašluka se i nose pelene danas,sram da vas bude ako za sramotu znate
Od predratnih domaćinskih fabrika napravili ste bogalje

navedi neku u hercegovini i lici?

teslafactory-merc.jpg

Arhivska slika predratne domaćinske fabrike "Za kralja i otadžbinu" doo gde su se sklapali prvi srpski svemirski brodovi. Na slici se vidi prvi robot u istoriji čovečanstva koji je sklopio kraljev probač hrane Milojko Srbković koji je imao 7 fakulteta (on je bio među manje obrazovanim Srbima). Ovaj robot je putem mikroinženjerskog programiranja radio elektroniku za drugu seriju spejs šatlova kraljevine Jugoslavije pod imenom "Domaćinova strela". U pitanju je bio spejs šatl jeftinije proizvodnje za slabije stojeće srpsko stanovništvo (jer je kralj brinuo o svima).

Kada su komunisti došli na vlast, pobrinuli su se da presele fabriku u Dalmaciju i poubijaju sve naše inženjere, a srpskim domaćinima otmu sve svemirske brodove i daju ih Slovencima. Međutim, oba ova bedna naroda nisu bili na nivou razvijenosti prosečnog srpskog četnika patriote, tako da su preinačili fabriku u proizvodnju kugličnih ležajeva, a svemirske brodove rasklopili i napravili Jugiće, u skladu sa svojim sposobostima.

U ratu devedesetih ova tehnologija je nepovratno izgubljena, jer su svi nacrti i zabeleške spaljene od ljubomornih Hrvata koji su hteli da zatru srbstvo i njegove spomenike.

Prodje vec skoro 50 godina kako je Tito umro, a mnogi se jos i danas IZVLACE na njega! :ceka:

Tito je kriv sto je Srbija rupa na balkanu, sto se ratovalo, sto se ide u inostranstvo, sto je siromastvo....

ZA SVE JE TITO KRIV! :hahaha:

Oni sto su dosli POSLE Tita - nista nisu krivi.

Samo je Tito kriv....

U Americi i na Zapadu danasnji predsednik NE SME da se izvlaci na bivseg predsednika!

Za koji klinac se onda neko kandidovao da pude Predsenik, ako ne moze da poporavi sto je predhodni zabrljao?

Nema izvlacenja na proslost.:nono3:

Prolost ne postoji. Ni buducnost.

Postoji samo sadasnjost i ako ona na valja ni onaj koji je na vlasti - ne valja.

Титови идеолошки србијански очеви и Титова дечица такође сносе кривицу. Светозар и Слободан нпр.

Проблем је у томе што ти немаш четири основне, камоли какво релевантно знање о било чему.

Ne treba se ljutiti na ove sto navode neke price i argumente koji su kao prepisani iz istocne nemacke, jer mozda i jesu...

Oni dobiju direktive i tekst i onda se to neprestano ponavlja ponavlja ponavlja...
Tako ste culi svasta ovde, da nije bilo nijednog privatnika u SFRJ (zato sto ih nije bilo u Istocnoj nemackoj nego je bilo sve na nivou zanata ili drustvenih fabrika)
Te da nije bilo ovog onog da nije gradjanin mogao da ispoljava veroispovest , da deca nisu imala sta da jedu, da mnoga nisu isla u skolu i svasta nesto..
Da su u skoli ucila skoro svaki dan o Titu i da im je usadjivano u glavu da nisu ispeli ni roditelji da ih prepoznaju kad se vrate kuci...

Sve su to vec napisani sadrzaji i dobije se u sveskama tomovima, i onda se bez mnogo razmisljanja to iznosi kao razlog i opis propalog sistema...
Sve je to isto Istocna Nemacka, Srbija i SFRJ , sve je to CIA komandi isto u smislu propagandnog rada i pristupa koji treba da pokazu najjeftiniji promoteri...
Oni koji vaze za visu klasu , oni koji dobijaju zadatke koji nisu samo fizicko meso ili meso u blatu, e ti se racunaju da imaju dovoljno kapaciteta da mogu da rasclane i oni rade drugacije zadatke..
Forum je mnogo erodirao da bi se ovde trosio neki veci kalibar propagatora...

Ovde su dovoljni i ovi musavi i senilni ili pak ovi sto su jednom placeni sa nekim prosirenjem ili isplatom i sad su kao zec u kupusu..

To nema veze sa Titom, niti sa Titoizmom, nego sa CIAnizmom...

- - - - - - - - - -

Ne zaboravite, njihovo jos uvek lepse smrdi, a videcemo da li ce jos dugo....sto se danasnjice tice racunajte da ce jos dugo da lepse smrdi njihovo...ali moze se to brzo i promeniti..

To su ti kafanske priče

Neobrazovani srbi izjednačavaju socijalizam sa hrvatima, pa onda se zarakijaju i ošure po titu, komunizmu, socijalizmu, pa posle pete rakije krenu da šure po žutima i vučiću kako su oni zapravo maskirani crveni itd.

To ti je kao srpski opšti neprijatelj, mesto srpskog ujedinjenja, imaginacija đavola, utvara koja se pojavljuje i oko koje se zatupljeni ljomberi ujedinjuju

Lakše je raditi to nego priznati sebi da si pogrešio, da si zatrovan, da možda nisi u pravu, tu se temelji stvarnosti ljuljaju, ne sme srbo da bude slabić

nego crveni ološ, komunjare to ti je druye moj nama srbima najviše zabiberilo, hrvati majke im ga...nego deder suni mi još jednu tu šljivu, dobra ove godine bokca mu

To su ti kafanske priče

Neobrazovani srbi izjednačavaju socijalizam sa hrvatima, pa onda se zarakijaju i ošure po titu, komunizmu, socijalizmu, pa posle pete rakije krenu da šure po žutima i vučiću kako su oni zapravo maskirani crveni itd.

To ti je kao srpski opšti neprijatelj, mesto srpskog ujedinjenja, imaginacija đavola, utvara koja se pojavljuje i oko koje se zatupljeni ljomberi ujedinjuju

Lakše je raditi to nego priznati sebi da si pogrešio, da si zatrovan, da možda nisi u pravu, tu se temelji stvarnosti ljuljaju, ne sme srbo da bude slabić

nego crveni ološ, komunjare to ti je druye moj nama srbima najviše zabiberilo, hrvati majke im ga...nego deder suni mi još jednu tu šljivu, dobra ove godine bokca mu

Zvuci kao ironija, ali zapravo je vrlo cesto istina...
Skoro sam prisustvovao bas ovakvom razvoju price ili predstave...bas od reci do reci...

- - - - - - - - - -

Mislim da su na kraju i zene bile pijane, one su bile visnjevacu ili vino od kupine...

mlad si pa pričaš šta si čuo...

recimo da su i ovi sa slabijom pameti mogli da rade... zato su mnogi bili uposleni pa makar metlali krug firme
danas ti fakultet ne pomaže, čak ti ni škola ne treba samo ti treba veza
politička naravno
svi sa SNS karticom sa III ili IV stepenom su dobili posao za nedelju dana
nikakav doduše i jadno plaćen kod SNS bitangi
al kad sebe ubediš da si bitan jer ti veza pomogla onda je učinak sa takvim nezavidnim mozgom ipak znatan
obzirom da su dobili na mufte - ćute i jedu vnago, ne smeju da se bune

e sad, ko u kladži kad te usere tiket, evo ja dobio poso nit preko stranke, nit rod nit pomoz bog, a nisam ni konkurisao
nego ko zna kad sam ja to popunio na sajtovima pa valjda server šalje automatski
samo treba da se radi iako postoje gotovo socijalistički uslovi kod privatnika plus plata pristojna
a što duže radiš plata veća za isti posao tako da me kao startera kolege šiju 5.000 i više

Ja mlad.

A vi ko da ste deca koja cekaju da im se udeli.

Isto ko moja sestra od strica.

Zavrsila sam Medicinu, imala prosek 9,50 ili vise i sad ocekujem da mi drzava da 1.000 evra i plata u skoli je mizerna u odnosu na moj rad i moj trud.

A fakultet je samo start - samo pocetak, a sta uradis uradio si. Bio Mega Bleja, Singi Digi ili Doktor Matematike i Astrofizike, Hirirug i sta vec - to je samo tvoj skill kojim ti kao trebas da uradis nesto.

I na istom si i dalje nivou kao onaj najblentaivji radnik u pekari - prodajes svoj rad kao i on i ako ne umes da ga prodas sta vredi tvoja diploma doktora astrofizike

A socijalizam je zapravo glumatanje pameti - ne umemo da pravimo pare i samo kukamo da nam neko nesto da :rida: i zato cemo da bubetamo ko nenormalni i da filozofiramo i pravimo se vazni i pametni posto nista drugo ne umemo da radimo.

I zato su Francuzi zemlja besplatnog obrazovanja gde se akademski gradjani cene vise od bilo koga i gde je manijakalno bubetanje na najvecoj ceni dok u SAD ti samo kazu CASH.

Imas ili nemas CASH, MONEY.

I to je poenta cele price.

Sta mene peca qita da li je neko zavrsio 2 razreda osnovne ili je doktor magistar psiholog i ginekolog...

Sve odlucuje BOG zvani TRZISTE.

Poslednja izmena:
Da ne prelazimo odmah preko spijunaze i placenickih agitacija CIA po Srbiji , jer to treba da paze i oni koji olako sve gledaju kao cistu ekonomiju , ne shvatajuci ili naziruci sta se sve desava, ali ignorisuci ostale kontekste ili faktore koji su upleteni...
Tako je najlakse biti cistog obraza, za sve se vadis na morao sam ili na to je pravedno , a ignorises sve prljavo sto je upleteno...
A u ovu temu je upleteno jako puno prljavih stvari, koje isplivavaju i dok je SFRJ bila drzava, kao subdiverzija a i ta subdiverzija licne koristi koja kaze ja samo gledam ono sto ja tumacim, a sto pomazem porazavanje nekog postenog ili pravednog, ili nevinog naguzim, to je ili on ili ja, nasao se u nebranom grozdju slucajno..

Da, mozda je to mentalitet svakog iz naroda, tzv boranije, ali ne treba snishoditi boraniji i samim tim biti inteligencije najnizeg medju njima, jer onda se gubi smisao price o necemo boljem i pravednom nego ostaje samo licna korist i grupno nasilje nad neistomisljenicima.

Da li potpis kao logicki svesni ili nesvesni nacin ili navika ponasanja treba da postoji kao dokaz samo kad su u pitanju kriminalci ili to vazi i za destrukciju...
To obicno nazivamo teorije zavere, hvatanje za simboliku koja ne moze da se prstom i uhvacenim dokazima na licu mesta dokaze..
U razaranju SFRJ je bilo vise nego dovoljno dokaza da se vidi da vise zla pocini novi poredak ili subverzija iz inostranstva nego mlitavi poredak koji je ovde opisan kao bezocni i krvozedni za svoju vlast...
Krvozedni su bili samo oni koji su pratili liniju a ta linija je zestoko bila a i sada je povezana sa CIA.
Slobodan Milosevic, kao povezan samo malo u pocetku a kao posle nije.....a i mala deca imaju pricu jednom CIA uvek CIA...
Narocito kad nastupas na tako opasnom zadatku kao sto je razaranje jedne velike drzave sa jos uvek opremljenom vojskom, funkcionalnim institucijama i funkcionalnom policijom..
Cak i Drzavna Bezbednost i Vojna Bezbednost su solidno funkcionisale i znale sta se desava, ali njihovo je da znaju , a vrh drzave da brani drzavu...
A narod da moli i kleci i pravi se blesav, kao i ovi sto pricaju o ekonomiji...?

Pa jeste, uvek je to opravdanje za srbina....morao sam , mora da se prezivi, mora da se svercuje, da se krade, da se pisu cekovi bez pokrica, da se cinka, da se kraducka, da cuti da bi se napredovalo , da se smrdi i cuti..
Vrh CIA je u jednom svom izvestaju bio iznenadjen malim reagovanjem Srba na tlacenje koje sprovodi Milosevic kao njihov agent i razarac ekonomskog , vojnog tkiva a i drustvenog tkiva...
Zacudo to jos nije objavljeno u nasim novinama kao wikileaks ili kao suska informacija..

Cuva se nacionalni ponos srba.

Taj ponos se cuva i tako sto se svako ko je smiren i taktican borac za opsti bolji zivot optuzen da je izdajnik i saradnik spoljnih neprijatelja Srbije...ili na neki drugi nacin upljuvan.
Tako se zadrzava utisak vecinskog zajednistva, a nemoguce je da vecina bude izdajnicka, zar ne?
E pa povodljiva i plitkoumna, zeljna samo svoje koristi i svog bogacenja, zar to nije neka prilicno tacna procena te vecine...
I zar to nije izuzetno pogodno tle da takvi budu bez razmisljanja submisivni za sitne pare i samim tim usmereni i na izdajnicke gestove, akcije i ponasanja..

Naravno da jeste...
Takav narod mozes da vitlas levo desno kako hoces...
Narod nabedjen da je genijalan , a imaju problema sa obicnim popunjavanjem uplatnice u banci....(cik da vi forumasi znate tacno sta se pise u kom polju i sta koje polje uplatnice znaci i moze da znaci)..
Plitak, samonabedjen, a opet i pored rezultata koji su tu , ocajni i porazni , oni veruju da su rezultati slucajnost a ne rezultat njihovog ponasanja i izbora...
Nego ta slucajnost mora da dolazi od necega...
Mozda od nekoga...da, da, to je to ...od nekoga....od Tita....

I trecerazredni reditelj pozorisnih predstava kakve srecem u srednjim skolama, zna da kad je sve toliko blizu i uklopljeno , ne treba bezati nego dati zrtvenog jarca i zaokruziti dramu , predstavu i dovesti do zadovoljenja mislilaca svojim mozganjem...
Dajte igara sa sretnim zavrsetkom misliocima koji bi sve iz prsta , pa i ono sto da bi razumeli treba vam ucenja i citanja godinama...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back