- Poruka
- 41.996
gde ga vuku? radoje domanovic-vodja
rade to piso u kapitalizmu
On je to pisao za Pasica - ne za kapitaliste.
A ako ti se ne svidjaju kompjuteri ti ih baci kroz prozor jer to su doneli zli kapitalisti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde ga vuku? radoje domanovic-vodja
rade to piso u kapitalizmu
Trebalo bi da postoji neki starosni marker na postovima
Da ljudi vide da imaš 15 godina i da odmah znaju s kim polemišu

Trebalo bi da postoji neki starosni marker na postovima
Da ljudi vide da imaš 15 godina i da odmah znaju s kim polemišu
Odgledati i nauciti nesto , pogotovo za Smokija koji jos uvek prima deciji dodatak![]()
Projektovao ga je češki arhitekt Viktоr Bеnеš. Bio je to nајаmbiciоzniјi pоduhvаt u Velikom Bečkereku do Velikog rataPotrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Transcendental.
Ni on ne veruje u to sto pise ...

mjok, ovde mi leba nema za penziju, možda ova omladina ima šanse...
kad sam ja bio mlad - tad bio hit zatvaranje firmi i rad na crno
em treba 67 godina života em treba minimum 15 godina rada zajedno
u Njemačkoj ako si radio nedelju dana - za toliko će dobiješ
ovde se primenjuje evropsko-komunistički zakon, iebala Mara Bumbara
sad mirnije čekam posao za Sever Evrope... e tu će bude leba za penzionerske dane...
nikakva nostalgija za alavom seljanom spremnom na pokvarenosti
Industrijsko-poljoprivredni kombinat Servo Mihalj
Fabrika je sagrađena pre prvoga svetskog rata.Projektovao ga je češki arhitekt Viktоr Bеnеš. Bio je to nајаmbiciоzniјi pоduhvаt u Velikom Bečkereku do Velikog rata
Planom je predviđeno sagraditi kompleks izvan grada, osmislio ga kao "vrtni grad" što je bila novina za ono doba, napravio je prојеktе svih оbјеkаtа. U "vrtnom gradu" bile su proizvodne hale i i kućе zа stаnоvаnjе rаdnikа, službеnikа i rukоvоdilаcа prоizvоdnjе. Svi objekti unutar kompleksa bili su značajne arhitektonske vrednosti,
Kompleks je građen u periodu između 1910. i 1911. gоdinе
U periodu između dva rata fabrika je rekonstruisana radi potreba veće proizvodnje. Proizvodni su kapaciteti povećani i time i broj radnika. Prоdužеn је glаvni pоgоn, prоširеnа sušаrа i rеkоnstruirano skladište rеzаnаcа, dоgrаđеn аnеks uz skladište šеćеrа i sаgrаđеno novo skladište kocke. Radnička je kolonija prоširеnа nоvim stаnоvimа zа rаdnikе
Svi koji su odrastali u Brozoslaviji imali su takvu predstavu o tome kako je izgledao život pre "oslobođenja". U najkraćem propaganda titovaca o tom periodu istorije bi se mogla sažeti u zaključak - Pre rata nismo imali ništa a onda su došli Nemci i sve nam porušili ali smo zahvaljući drugi Titu sve obnovili i sagradili mnogo više pa je naša zemlja naj naj naj.;Mali Deki je očiglenim pod uticajem te propagandePročitati i naučiti nešto, pogotovo za Dekija koji misli da su pre crvenih skakavaca ljudi u Srbiji živeli u pećinama.
Svi koji su odrastali u Brozoslaviji imali su takvu predstavu o tome kako je izgledao život pre "oslobođenja". U najkraćem propaganda titovaca o tom periodu istorije bi se mogla sažeti u zaključak - Pre rata nismo imali ništa a onda su došli Nemci i sve nam porušili ali smo zahvaljući drugi Titu sve obnovili i sagradili mnogo više pa je naša zemlja naj naj naj.;Mali Deki je očiglenim pod uticajem te propagande
Nema za takve drugog leka do pepeljušeZato i postoji ova temilica, da bi svi tupsoni crveni mogli da nauče nešto i prestanu sa valjanjem onih gluposti koje ponavljaju ko pokvaren gramofon.
Nema za takve drugog leka do pepeljuše
https://sr.wikipedia.org/sr-el/Типови_земљишта_у_Србији
Svi koji su odrastali u Brozoslaviji imali su takvu predstavu o tome kako je izgledao život pre "oslobođenja". U najkraćem propaganda titovaca o tom periodu istorije bi se mogla sažeti u zaključak - Pre rata nismo imali ništa a onda su došli Nemci i sve nam porušili ali smo zahvaljući drugi Titu sve obnovili i sagradili mnogo više pa je naša zemlja naj naj naj.;Mali Deki je očiglenim pod uticajem te propagande
Industrijsko-poljoprivredni kombinat Servo Mihalj
Fabrika je sagrađena pre prvoga svetskog rata.Projektovao ga je češki arhitekt Viktоr Bеnеš. Bio je to nајаmbiciоzniјi pоduhvаt u Velikom Bečkereku do Velikog rata
Planom je predviđeno sagraditi kompleks izvan grada, osmislio ga kao "vrtni grad" što je bila novina za ono doba, napravio je prојеktе svih оbјеkаtа. U "vrtnom gradu" bile su proizvodne hale i i kućе zа stаnоvаnjе rаdnikа, službеnikа i rukоvоdilаcа prоizvоdnjе. Svi objekti unutar kompleksa bili su značajne arhitektonske vrednosti,
Kompleks je građen u periodu između 1910. i 1911. gоdinе
U periodu između dva rata fabrika je rekonstruisana radi potreba veće proizvodnje. Proizvodni su kapaciteti povećani i time i broj radnika. Prоdužеn је glаvni pоgоn, prоširеnа sušаrа i rеkоnstruirano skladište rеzаnаcа, dоgrаđеn аnеks uz skladište šеćеrа i sаgrаđеno novo skladište kocke. Radnička je kolonija prоširеnа nоvim stаnоvimа zа rаdnikе

Lično sam odraso u Jugoslaviji a pretpostavljam i ti,a krckaš i Titinu penziju što je u redu.Kako bi danas krckao penziju da ti ovi nisu uplatili radni staž?
Lično sam odraso u Jugoslaviji a pretpostavljam i ti,a krckaš i Titinu penziju što je u redu.Kako bi danas krckao penziju da ti ovi nisu uplatili radni staž?
Kako takva osoba ima i malo prava da pljuje sistem u kom se dobro zivelo i eto zaradio solidnu penziju...
Cetnik- fanatik.
Bednu penziju nazivati solidnom može samo musavo komunjče ili izlapela komuljara.
Zarađivali su ljudi penzije i kod Hitlera i kod Staljina pa to nije razlog da ih ne smatramo najvećim zlikovcima dvadesetog veka.

Cetnik radikal otima cetniku , gde ces gore ...Bedna ? ... zaradi ti danas bolju budallo
Jos ti tvoj Vucic otima tu Titovu penzijuCetnik radikal otima cetniku , de ces gore ...

Bedna ? ... zaradi ti danas bolju budallo
Jos ti tvoj Vucic otima tu Titovu penzijuCetnik radikal otima cetniku , de ces gore ...
A sto tako ne razmis o platama od 200 evra i pelenama?![]()

Ja bih potpuno ukinuo penzije jer ih ionako primaju komunjare i oni bliski režimima.
Otvarao sam temilicu o tome.
Nego treba proglasiti bankrot penzionog sistema i uvesti starački dodatak koji bi dobijao svaki državljanin kad ispuni starosni uslov, a da država da prestane da uzima uplate od sadašnjih zaposlenih i pusti ih da uplaćuju u privatne fondove.
Vučić je samo započeo ono što treba da se uradi.

Prijatelju, svako sam sebi uplaćuje doprinose.
Tolko bi trebao da znaš.
Ja bih Drki potpuno ukinuo penzije jer ih ionako primaju komunjare i oni bliski režimima.
Otvarao sam temilicu o tome.
Nego treba proglasiti bankrot penzionog sistema i uvesti starački dodatak koji bi dobijao svaki državljanin kad ispuni starosni uslov, a da država da prestane da uzima uplate od sadašnjih zaposlenih i pusti ih da uplaćuju u privatne fondove.
Vučić je samo započeo ono što treba da se uradi.
Верујем пријатељу.Alo prijatelju nema te,ali svejedno reći ću ti nešto što predpostavljam da mnogi neznaju.Svojevremeno kada su radnici odlazili na privremeni rad u inostranstvu dobijali su ugovor
kada se vrate sa privremenog rada imaju materijalno od biro rada.Dakle nisu ostavljeni na ulicu.Ako budem našo postaviću na krsti.Veruj prijatelju a ja sam starog kova.