Detitoizacija (2)

Josip Broz Tito, njegov lik i delo, za Srbe je bio

• Potpuno pozitivan

glasova: 27 19,7%
  • Uglavnom pozitivan

glasova: 15 10,9%
  • Neutralan

glasova: 4 2,9%
  • Uglavnom negativan

glasova: 23 16,8%
  • Potpuno negativan

glasova: 68 49,6%

• Ukupno glasova
    137
pa jeste ok.. nije ok da je sve u jednoj temi..pazi..zaista mislis da kad neko dodje na forum da ce da cita 100 strana neke teme?..procitace samo poslednju , eventualno dve..tri u nazad ali retko i to.
tako da je i za tebe bolje da svaka tema za diskusiju ima svoju temu
sve je preglednije ..
ni ti koji se boiris za ovu zbirnu temu, koji ucestvujes u njoj, znaci dobro je znas , nemas pojma sta se sve pisalo na njoj..zaboravlja se jer je sve zatrpano gomilom drugih poruka

ali kako god okrenemo, kompletna tvoja teroija zavere pada u vodu jer mi ne branimo tekstove kako sugerises, nego zelimo da sve ima neki svoj red a cak gledano sa strane te teme ce i vise doci do izrazaja kad su posebne nego da su zatrpane u zbornoj, tako da nisi u pravu sto se tice optuzbi.

ali kako god okrenemo, kompletna tvoja teroija zavere pada u vodu jer mi ne branimo tekstove kako sugerises, nego zelimo da sve ima neki svoj red a cak gledano sa strane te teme ce i vise doci do izrazaja kad su posebne nego da su zatrpane u zbornoj, tako da nisi u pravu sto se tice optuzbi.
Tab kako god da okreneš tvoje obrazloženje ne pije vodu !
jednostavno želite da sve što je o Aleksandru Vučiću razbacate po celom PDf-u politika kako bi se teže pronalazilo ! ( Vuk sit sve ovce na broju ) jel to ta logika
Pa zašto ste posle 50 % tema o njemu zakjučali , ako je ta uredjivačka politika tako kako kažeš !
Ajde umeš ti bolje !

To je bukvalno bio arhiv zlodela AV ...
Mozda bi to moglo da se prebaci na neki pdf politicka svastara ? :think:

Vecina danasnjih antititoista je zapravo za Vucica ... nije li to paradox :per:

Tab kako god da okreneš tvoje obrazloženje ne pije vodu !
jednostavno želite da sve što je o Aleksandru Vučiću razbacate po celom PDf-u politika kako bi se teže pronalazilo ! ( Vuk sit sve ovce na broju ) jel to ta logika
Pa zašto ste posle 50 % tema o njemu zakjučali , ako je ta uredjivačka politika tako kako kažeš !
Ajde umeš ti bolje !
i ponovo, ne radi se samo o forumu "politika"
tako je na celom forumu.
daj mi primere (linkove) tema koje su o njemu a zakljucane su.

To je bukvalno bio arhiv zlodela AV ...
Mozda bi to moglo da se prebaci na neki pdf politicka svastara ? :think:

Vecina danasnjih antititoista je zapravo za Vucica ... nije li to paradox :per:
to nema veze sa njim, tako je na celom forumu..
ako jos negde vidis zbirne teme slobodno mi prijavi, eliminisali smo ih skoro sve

tako je na celom forumu.

ako jos negde vidis zbirne teme slobodno mi prijavi, eliminisali smo ih skoro sve
Ta tema je bila zbirna jos od svog otvaranja :whistling:
Nekome je zasmetala ... mora da ima neka prijava ... mozda je to bio i @Jugoslav Čvarak

tako je na celom forumu.

Daj ne šetaj me da opet listam , pitaj modove šta su sve pozaključavali , gde god se pominje vučić
Vredjaš mi intelegenciju

Pa na većini Pdfa teme su zbirne pogledaj naslove ???
Žene , Muškarci , Likovna ................................

Ta tema je bila zbirna jos od svog otvaranja :whistling:
Nekome je zasmetala ... mora da ima neka prijava ... mozda je to bio i @Jugoslav Čvarak
Strašno je što ovde ima modova politčki obojenih što je neprihvatljivo za jedan civilizovan forum !

Daj ne šetaj me da opet listam , pitaj modove šta su sve pozaključavali , gde god se pominje vučić
Vredjaš mi intelegenciju

Pa na većini Pdfa teme su zbirne pogledaj naslove ???
Žene , Muškarci , Likovna ................................
to su naslovi foruma, a pogledaj teme u njima i nadji mi zbirne.

ma samo daj bar dva primera teme o av a da smastras da nije zakljucana sa razlogom da proverim ove navode.

ako je tema otvorena po pravilniku, bez obzira o kome se radi, nema razloga da se zakljucava..
ali su ljidi osetljivi na ono sta im se dopada..seti se kako su nas nekad zvali zuti forum jer smo kao stitili tadica, pre toga smo bili ustaski forum jer smo kao stitili hrvate, pre toga cetnicki, jer smo kao stitli cetnike..
svako vidi ono sta zeli da vidi a sustina je..mi jesmo na kursu na sredini cim mi dolaze zalbe sa raznih strana..znas kad ce nastati problem? kad se samo jedna strana bude zalila... tad treba staviti prst na celo.

@tab503 moze li ovo da se premesti na odgovarajucu temu o forumu ? da ne spamujemo antititoizam :lol:
naravno, zamolicemo nekog od modova da to uradi posto ja ne znam gde je cela prica i pocela, usao sam gde me je branko tagovao.

to su naslovi foruma, a pogledaj teme u njima i nadji mi zbirne.

ma samo daj bar dva primera teme o av a da smastras da nije zakljucana sa razlogom da proverim ove navode.

ako je tema otvorena po pravilniku, bez obzira o kome se radi, nema razloga da se zakljucava..
ali su ljidi osetljivi na ono sta im se dopada..seti se kako su nas nekad zvali zuti forum jer smo kao stitili tadica, pre toga smo bili ustaski forum jer smo kao stitili hrvate, pre toga cetnicki, jer smo kao stitli cetnike..
svako vidi ono sta zeli da vidi a sustina je..mi jesmo na kursu na sredini cim mi dolaze zalbe sa raznih strana..znas kad ce nastati problem? kad se samo jedna strana bude zalila... tad treba staviti prst na celo.

naravno, zamolicemo nekog od modova da to uradi posto ja ne znam gde je cela prica i pocela, usao sam gde me je branko tagovao.
Tab ovakav "diplomatski " odgovor je više za filozofiju
Pa prelistaj sam i uverićeš se koji je smor pronaći nešto !
Pola ste tema i na romantici pozaključavali i kao i i ovde i ne vidim da je nešto veći odziv , baš naprotiv
Ajmo rat u ukraini ????
Oćemo li to da razbacujemo po naslovima ili je to zbirna tema ????
jedna odd najposećenih !
Pa jel želiš da se svi pretvorimo u lude spamer e kao onaj komšija ????
Ili vam to odgovara !
Normalno je da čovek bira onu temu koja mu odgovara i ne skakuće kao pomahnitala veverica po svim temema što je vaša namere !
Od toga nema ništa
Razmisli logično !
Za 70% posto tema me zabole , pogorovu takve koje otvaraju spameri koje negujete ovde !

Poslednja izmena:
Moja inteligencija je nedodirnuta cim sam dovoljno tupav da pisem na srpskom.....

Procenis kapacitet jezickog govornog podrucja, kao kod procene trzista i ciljne grupe....
Ko moze da kaze da je kapacitet srpskog govornog podrucja ohrabrujuc?
Savetujem da izabere nasumicno ili bolje reci slucajno , nisam siguran da mnogi znaju sta znaci rec nasumicno....20 muskaraca i devojaka godista do 24....
I u nekoj opustenoj atmosferi , gde nece glumatati da ih posmatra....moze zurka mladog komsije ili slicno...

Ne znam da li se danasnja mladez hrani i cime se hrani, ali po izgledu nesto tu fali...po izgledu , a po razmisljanju , e to vec ne zavisi samo od hrane...
Nisam vise siguran ni da li je hleb bas zdrav...tj neutralan...ne mogu drugacije da objasnim toliku deformaciju ako se stetno ne jede svaki dan, a hleb se jede svaki dan....meso ne jedu svaki dan, makar i od ludih krava ne bi ovako ostavilo posledice.

Tada pojam spamer nema znacenje, tj svako je zeljan da napise nesto , bez obzira na povezanost ili shvatanje teme...

Sve vise cenim razroke ljude....oni imaju dobar razlog zasto se ne zna kome govore....

Tab ovakav "diplomatski " odgovor je više za filozofiju
Pa prelistaj sam i uverićeš se koji je smor pronaći nešto !
Pola ste tema i na romantici pozaključavali i kao i i ovde i ne vidim da je nešto veći odziv , baš naprotiv
Ajmo rat u ukraini ????
Oćemo li to da razbacujemo po naslovima ili je to zbirna tema ????
jedna odd najposećenih !
Pa jel želiš da se svi pretvorimo u lude spamer e kao onaj komšija ????
Ili vam to odgovara !
Normalno je da čovek bira onu temu koja mu odgovara i ne skakuće kao pomahnitala veverica po svim temema što je vaša namere !
Od toga nema ništa
Razmisli logično !
Za 70% posto tema me zabole , pogorovu takve koje otvaraju spameri koje negujete ovde !
@tab503 Udostoji me bar smislenog odgovora !

..mi jesmo na kursu na sredini cim mi dolaze zalbe sa raznih strana..znas kad ce nastati problem? kad se samo jedna strana bude zalila... tad treba staviti prst na celo.

Iskreno , zaključavanjem dosta tema o Vučiću bojim se da ste skrenulu malo sa kursa
I ako su vama žalbe merilo kursa , a ne posećenost i odliv ljudi onda stavite vi prst na čelo

Ima li koja tema na temu "devučićizacija"?Tile je bio mala maca za ovog ekonomskog tigrića po svim pitanjima i kriterijumima.Hoće li ovom neko odseći nogu jednog dana pa ga sahrane u aleji zaslužnih za uništavanje cele jedne jadne, bedne, korumpirane i za sendvič i hiljadarku prodane nacije?Pustite pokojnog ćopavog, ipak smo u njegovo vreme bili dostojanstveni i živeli smo mnogo bolje nego u vreme ovog ******og i njegove mafijaško-pedersko-lezbijske bande.
Kao sto rece @Cosmopolite postojala je tema neutralnog naziva "Predsednikovanje Aleksandra Vucica" sa dezurstvom od 24 sata (dezuralo se kao na hitnoj), na kojoj su se na najgori moguci nacin pisale neutemeljene, neprovjerene, pausalne gnjusobe o gospodinu predsjedniku Vucicu i Srpskoj Naprednoj Stranci.

Misljenja sam da sve moze da se kaze na lep i kulturan nacin.

Vecina je pogresno shvatila termin DUBOKA DRZAVA....pa misle da je to 20tak pojedinaca koji imaju vlast u pozadini i onda kontrolisu neke procese....

Duboka drzava ne bi zasluzila taj naziv da je to interesna grupa...toga je uvek bilo i bice...
U duboku drzavu spadaju mnogi koji su korisnici duboke drzave bez obzira na razlog.....prevedite ovo kao slogan, ili radis za drzavu ili si protiv nje
Veci deo tih ljudi nema pojma da radi za duboku drzavu , tj crnu drzavu ...vec gledaju ono sto im prolazi i donosi uspeh, novac, prestiz.

Nauka i kultura duboke drzave se razlikuju od onog sto ste navikli kao neki haoticni zbir individualnih ili kolektivnih vrednosti..
U nauci to nije ono imas ideju koju vredi proveriti, koja ideja....kakva ideja, ko se jos zamlacuje sa time....
Pripadas grupi koja pravilno razmislja, to je bitno , a onda se smisli sta moze da bude ideja koju treba podrzati.....
Ako je lakse razmisljajte kao da je duboka drzava neka politicka skola, sa mladim i starim polaznicima koja ne trazi da uce o politici , samo da se ponasaju u duhu skole....da prate instrukcije da budu dobri potrcko....nesto kao u politickoj kampanji samo u drzavnom smislu.

Npr , naucnik koji se bavi naukom a nije blizak nacinu razmisljanja duboke drzave skoro da nema sanse da dobije prolaz , ne pomoc nego prolaz da ispolji svoje razmisljanje i uspehe u otkricima...tj cak i kad nije naucnik, nego samo naucni radnik, ipak je nesto otkrio, pa to treba i nagraditi i obznaniti...
E ovo drugo moze, ali ovo prvo ne.
Tako se obicno ako bas mora, nesto je vazno i mocno , izabere neko iz tima ili neko ko je ista struka i taj neko postaje nosilac prosperiteta te ideje...preuzima i ideju i dalju vezu sa tom idejom.

A verovatnije je ako nije jos imenom povezan za pronalazak da ce se neko drugi isfinansirati , tu pada ozbiljna lova....znaci ovaj jadnicko se ubi za 10 000e , da napravi prototip , a neko ko je lojalan dubokoj drzavnoj misli dobije iz prsta 100 000e , da samo nasminka i prezentira tu ideju kao svoju i drzavinu....vise svoju...to vise pije vodu...kasnije ce podeliti sa drzavom..

Otud je moguce imati covid pandemiju , imati covid paranoju i imati covid cenzuru i imati covid diktaturu , koja je slicna , trenutno se to vidi sa antiruskom, antijevrejskom ili antibaltazarovskom diktaturom....ili antimedvedev ili antidjokovic diktaturom...

Ljudi ne veruju, ali ljudi nisu neki uzor po pitanju lucidnosti da je ceo sistem zatrovan i da se cesto radi na stetu ljudi bez imalo srama...zatruje se zivotna sredina bez da se trepne....ubije se neki pojedinac koji smeta , a da se ne trepne....smetao je...to ce prihvatiti ne samo sefovi duboke drzave nego i potrcko, ne znam kako se zovu oni lokalni aktivisti , ispredpijacni , zatim mesna zajednica i opstina aktivisti....moj drugar se lozio da tako dodje do polozaja glavnog u stranci za BG....ja mu kazem bajo pogresan ti put, nije da ce ti biti lose, naebaces se aktivistkinja i najesces se mesa , pica proslava...ali sanse su ti max 20%....sta god radio i koliko god vredeo jer se u tvom trenutku moze desiti da neko ucenom gura svog igraca..i pushis kao antidrzavnik samo tako.

Sa druge strane, neformalno , MIT ili Cambridge stil upoznavanje na nekom okupljanju , proslavi , putovanju ti moze dati priliku da upoznas i ostavis utisak da si pravi izbor za duboku drzavu i planove i da prodjes odmah na vrh...
Bez trcanja da uljudis lenje ili zaboravne ili zaebante...

Danas je to vec vidljivo i malo kratkovidnim....samo to oni zovu sodoma i gomora.....da se neupuceni jadnicak vrlo lako ubaci u kolotecinu i cak naucno zloupotrebi i baci , a oduzme ono sto donosi moc i vrednost..

Toliko je to napredovalo u nauci i biznisu da imate bukvalno ogromne cifre novca za progej, ajd to je vise skretanje paznje , koristiti gej pokret da razaras i stvaras sukobe...zatim za biznis, konkurencija se razbi da zaradi godisnje milion evra, ovaj dolazi sa 100 mil evra sto ce reci 100 godina mu treba da vrati , ko kreditira takve biznise.....onaj ko zeli da unisti drugaciju varijantu biznisa, a ne da jos i zaradi, zaradice na drugim stvarima...
Isto i u nauci..

Ali to nije prica za zaveru , to je jednostavno tako....ili si za drzavu ili si protiv..
Ako si protiv , onda nema nikakve pomoci samo odmoci drzave, bio ti vrhunski naucnik ili ne....biznismen ili ne....
A ako si prosrpski orjentisan ti ces svakako reci , pa ko je blesav da se bije sa vetrenjacama, nema tu hleba...ni zivota...daj radicu ono sto moram u zivotu ....i tako postanes saradnik duboke drzave....radi svog lakse hleba i mira...

Nije tu nista ni izmisljeno ni daleko ni preterano...tako je vec neko vreme....
Cak se javljaju i kopiranja tog pristupa od saradnika za svoje interne prohteve, ali to i jeste smisao ...ne samo da koristi te metode za litijum, struju , rusiju , nato nego i za svoju zelju da izbaci ovog sa posla, da svadja ljude da bi mu dolazili za pomoc i za moljakanje da bude na njihovoj strani.

Retki su ljudi koji ne zele da budu saradnici duboke drzave, koji prihvataju da budu sluge duboke drzave, a da zele da pomognu nekom da ne pada pod uticaj duboke drzave.....Prvo i drugo je cesto , moras, ucena, ne zelis da se inatis i slicno , ali trece direktno pokazuje totalnu predaju modelima duboke drzave...kako su je ljudi nazvali...ja ne volim taj naziv...to je mnogo gora vrsta udruzenja....novi svetski poredak je takodje blag izraz za to....ali manje zbunjuje...

Moze....imamo predsednika koji viri cak i iz frizidera....da ne govorimo o telefonima, televizorima, javnim mestima i drzavnim sluzbama...

Биће бољи од Тита, помириће се са својим Ђиласом.
A da ga uhapsi pa abolira?
Da se zanima narod...

Kao sto rece @Cosmopolite postojala je tema neutralnog naziva "Predsednikovanje Aleksandra Vucica" sa dezurstvom od 24 sata (dezuralo se kao na hitnoj), na kojoj su se na najgori moguci nacin pisale neutemeljene, neprovjerene, pausalne gnjusobe o gospodinu predsjedniku Vucicu i Srpskoj Naprednoj Stranci.

Poput tazmaženog derišta koje neće da zaspi uz dreku "ovo nije bajka koju želim da slušam kmee kmee"

Moze....imamo predsednika koji viri cak i iz frizidera....da ne govorimo o telefonima, televizorima, javnim mestima i drzavnim sluzbama...
On to itekako dobro zna, ali kako je i sam rekao, vazno mu je da dopre do svakog gradjanina Srbije.
Ima jos mnogo toga da se uradi, Srbiji treba jos puteva, pruga, fabrika.
Kada se sve to izgradi, gospodina predsjednika Vucica narod vise nece vidjati.
Zbog toga je njegova prisutnost potrebna u svim segmentima drustva, pa i ovdje na forumu, na sto vise tema, a ne da se gospodina predsjednika Vucica tjera u zapecak.

Знао се ''ред'' наравно:

Прво РВИ

Затим првоборци и носиоци споменице

Уважени чланови СКЈ

Другови директори и њихове секретарице

Корисници ''кадровског стана''

...а за обичног ''самоуправљача'' ако остане какав ''једноипособни комфорни стан,гарсоњера,дорађено поткровље итд''....

Нетачно,узми какав уговор па погледај...
Ok, jel sad bolja raspodela?
Proleterska raja pljuvala Bogdana Bogdanovića, gradonačelnika Beograda, što je smuvao trosoban stan a već imao neki, a sad privatnici driblaju bivše proletere na radnom mestu ko cirkuski dreseri majmuna da ne razmišljaju mnogo kako demokratski gradonačelnik kupio 30 stanova...

Ko fuksica si preskočio odgovor koliko plaća je trebalo onda za stan a koliko sada?

Толико је провидно и нападно то шлихтанје Вучићу овде да је одвратно већ !

:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth: :bljuc:
FQdFvsZWYAIgCeB

Back