Detitoizacija (2)

Josip Broz Tito, njegov lik i delo, za Srbe je bio

• Potpuno pozitivan

glasova: 27 19,7%
  • Uglavnom pozitivan

glasova: 15 10,9%
  • Neutralan

glasova: 4 2,9%
  • Uglavnom negativan

glasova: 23 16,8%
  • Potpuno negativan

glasova: 68 49,6%

• Ukupno glasova
    137
Moze se cak na kraju zakljuciti antititoisti = strucnjaci za otimanje tudje imovine.....tj i 1946 bese najvise antititoisticka, pa i sledeca i sledeca, dok se nekako ne smirise strasti proslosti i onda dodje polako Titoisticko popravljanje..

tito_i_drugovi_-_i_deo_v.jpg

A onda stasaše reformatori inovatori sa idejama bez uporišta i sa biznis planovima bez funkcionalnog iskustva, da mi drugi završe a ja ću posle da vidim koliko da ih platim... E cvrc...

Umri, kad si ti prihvatizovao svoje stanche i svoje samoupravno stanarsko pravo pretvorio za par stotina DM u kapital vredan vise nego imovina seljaka kulaka kojima su tvoji otimali kuce i zemljiste

tito_i_drugovi_-_i_deo_v.jpg

A onda stasaše reformatori inovatori sa idejama bez uporišta i sa biznis planovima bez funkcionalnog iskustva, da mi drugi završe a ja ću posle da vidim koliko da ih platim... E cvrc...
Ajde, otvori se, reci bar godinu kad si presto da budes proleterom

Zamisli koliko bi Srbija dobila zamaha kad bi vi posteno platili stanove ili ih vratili drzavnom fondu

Aj chik
Jel?
Jednoj generaciji pričaju batali selo evo ti stan
Drugoj generaciji pričaju koj će ti stan vidiš koja je frka?

Ajd za početak baš TI platiš porez u celosti pa da do Jupitera uzletimo... da stignemo na Jupiterov mesec Evropa...

Malo je tebi koliko god da otmes...ali nije to samo tvoja boljka, takvi su svi antititoisti...zato i kazem, antititoisti = strucnjaci za otimanje tudje imovine.....
A najčešće laju iz dobijenih gajbi

Jel?
Jednoj generaciji pričaju batali selo evo ti stan
Drugoj generaciji pričaju koj će ti stan vidiš koja je frka?

Ajd za početak baš TI platiš porez u celosti pa da do Jupitera uzletimo... da stignemo na Jupiterov mesec Evropa...
Ajde shta si se stiso.

Citaju precednikovi ljudi forumske ideje.

Em vratis dekin stan fondu i ne kachi te porez na extraprofit, em se vratish u jato proletarijata.

Duplo korisno,budes pravi pionir

Bilo bi lepo da se sprovede dekomunizacija Srbije (a i Rusije).
crkla ti Madlen Olbrajt

Ajde shta si se stiso.

Citaju precednikovi ljudi forumske ideje.

Em vratis dekin stan fondu i ne kachi te porez na extraprofit, em se vratish u jato proletarijata.

Duplo korisno,budes pravi pionir
Ovo je stan za razmnožavanje proleterske misli

Ja nista nisam dobio u socijalizmu , pa opet sam dobra meta za antititoiste, makar ziveo u Aziji, taj , jedan je kriv za stanje u Srbiji danas....iz Azije...
Jeste...
Doduse ni cale mi nije dobio nista u socijalizmu , ali to je njegova glupost, nije moja....Nisam siguran ali mislim da je deda dobio prikljucak za struju dzabe ali je platio prikljucak za telefon 5000 DM ili bese 6000, znam da sam kad sam cuo kolutao ocima, a i dan danas mislim da ih je to zavrtao neki tip kao posrednik i da uopste nije moralo tako....

Posto se ne osecam ostecenim, nije mi nista dato , to mogu da budem Titoista....
Ali sta ce oni koji su dobili nesto ali ne kao njihove komsije....sine misko......potop...

Problem je sto je cena nekretnina pala osim u najvecim gradovima, a cena kirije porasla.....
Jos malo pa ti se vise isplati umesto 6 meseci kirije da kupis stan..
Ja se zacudio u komsiluku kod roditelja stan se prodaje jednosoban za 5000 a dvosoban za 9000 evra...
A cene kirije 150e.....x6 meseci 900e...iliti 10% dvosobnog stana..

Problem je sto je cena nekretnina pala osim u najvecim gradovima, a cena kirije porasla.....
Jos malo pa ti se vise isplati umesto 6 meseci kirije da kupis stan..
Ja se zacudio u komsiluku kod roditelja stan se prodaje jednosoban za 5000 a dvosoban za 9000 evra...
A cene kirije 150e.....x6 meseci 900e...iliti 10% dvosobnog stana..
Cena nektetnina je pala u odnosu na prethodnu nalupanu cenu kada je 1000DEM po kvadratu stručno zamenjeno sa 1000€ pošto se prešlo sa DEM na €

Jedino što nisu stigli da isprate kurs a ko pa može sve da uradi bez greške?

Poslednja izmena:
platio prikljucak za telefon 5000 DM ili bese 6000, znam da sam kad sam cuo kolutao ocima,

Ти са цифрама баш не знаш а не знаш ни у паре...прикључак за телефон је коштао највише око 1600 ДМ и нигде на свету није био скупљи него у СФРЈ

И није ти вредело ништа ни ако имаш те паре (а 1500 ДМ је мало који самоуправљач видео на камари) јер прикључак прво мора да одобри ''месна заједница''....ако ниси члан СКЈ тешко ћеш то добити...

Па ти мислиш да сам ја тастер ко што сте ви увлакачи у буљу јосипа броза и његове ''службе'' трчали свако мало да нешто пријавите??

Иди бегај...
Znači slažeš se za kontrolu porekla imovine?

Ne znam.

Pito Sam tebe
Opušteno...

1579691_39056431-671322343252098-5884984323785883648-n_ls.jpg

Back