Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 85.930
Ej Bane...
Ako želiš tetoviraj Vučića i na dupe, ovde se natežemo koliko je šupalj koji sistem odnosno u kom sistemu ima nešto i za raju a u kom samo za Paju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej Bane...
Razmišljam da ga tetoviram na qti , ali neče mi dati nijedna ondaEj Bane...
Ako želiš tetoviraj Vučića i na dupe, ovde se natežemo koliko je šupalj koji sistem odnosno u kom sistemu ima nešto i za raju a u kom samo za Paju![]()
60% šanse da hoćeRazmišljam da ga tetoviram na qti , ali neče mi dati nijedna onda
Jer tetovirati ga na doope je riskantno , ebaće me većina![]()
Nema potrebe razvodnjavati temu o detitoizaciji nekakvim sizojem.@Budalo, to treba sve istrebiti do zadnjeg.Mrzi me da čitam onoliko postova, nema ni smisla ni potrebe.Uostalom, situacija u vreme ćopavog i sad ne da nije ista ili slična, nego je razlika nebo i zemlja.I još uvek je mentalitet odvratno na najnižem nivou, i tone sve dublje.Ovoliko prodanih duša koje razmišljaju samo od danas do sutra, to nije normalno.Prodaju se za sendvič, hiljadarku i jeftine pakete, pa to nema ni u Afričkim najbednijim državama.Ovima je cilj da nas maksimalno ponize i unište, a na dobrom su putu.Šta je ćopavi onomad slao na Goli Otok, sad takvi vladaju nad nama.Ko je šta "izlegao", nije više bitno, bitno bi bilo da se takvi iskorene do zadnjeg.Ni Čaušeskua nisu izbori skinuli sa vlasti, pa neće ni ovog našeg šizoja.
Толико је провидно и нападно то шлихтанје Вучићу овде да је одвратно већ !
Nije isto ni količinski ni vremenski.Nema potrebe razvodnjavati temu o detitoizaciji nekakvim sizojem.
Prica o sindikalnim dzakovima krompira gajbicama jabuka je potpuna analogija sa danasnjim glasanjem za crvenu i paket brasna
Samo sto je onaj sizoje jos i likvidirao politicke neistomisljenike puno vise nego ovaj.
Znas sigurno da su nestajali ljudi komplet.Nije isto ni količinski ni vremenski.
Takodje čime objašnjavaš da u popiša oj magazi ne stigneš da zapamtiš ni kako ti se kasirka zove jer juče dobila otkaz?
Evo sad možeš da pljuješ Predsednika do mile volje, tretiraće te ko @Branko Lori i svi će budete na brojuZnas sigurno da su nestajali ljudi komplet.
Otkazi su sitnice spram onoga
To ti kazem.Evo sad možeš da pljuješ Predsednika do mile volje, tretiraće te ko @Branko Lori i svi će budete na broju
A tad nisi smeo, takodje bilo je tu dosta kriminalaca tadašnjih škaljaraca i ostalih domaćina
Otkazi nisu sitnica već okidač za depopulaciju jer egzistencija nije sigurna.
Ako nema posla jer poslom upravlja muljara - nema para - nemaš čime dete da hraniš i oblačiš a tu su i druge potrebe a ne samo hrana i garderoba kao npr. sociološke i kulturološke...
To ti kazem.
Sta mislis odakle onoliki Srbi u Cikagu?
rekoh, daj mi par primera pa da prodiskutujemo zasto su zakljucane, sa razlogom ili ne, videcemo kad ih linkujes.Iskreno , zaključavanjem dosta tema o Vučiću bojim se da ste skrenulu malo sa kursa
I ako su vama žalbe merilo kursa , a ne posećenost i odliv ljudi onda stavite vi prst na čelo
uvek.@tab503 Udostoji me bar smislenog odgovora !
eto, i sam potvrdjujes da smo i na romantici zakljucavali zbirne teme..dakle to nema veze sa av nego uredjivackom politikom.Tab ovakav "diplomatski " odgovor je više za filozofiju
Pa prelistaj sam i uverićeš se koji je smor pronaći nešto !
Pola ste tema i na romantici pozaključavali i kao i i ovde i ne vidim da je nešto veći odziv , baš naprotiv
Ajmo rat u ukraini ????
Oćemo li to da razbacujemo po naslovima ili je to zbirna tema ????
jedna odd najposećenih !
Pa jel želiš da se svi pretvorimo u lude spamer e kao onaj komšija ????
Ili vam to odgovara !
Normalno je da čovek bira onu temu koja mu odgovara i ne skakuće kao pomahnitala veverica po svim temema što je vaša namere !
Od toga nema ništa
Razmisli logično !
Za 70% posto tema me zabole , pogorovu takve koje otvaraju spameri koje negujete ovde !
Ok, jel sad bolja raspodela?
Proleterska raja pljuvala Bogdana Bogdanovića, gradonačelnika Beograda, što je smuvao trosoban stan a već imao neki, a sad privatnici driblaju bivše proletere na radnom mestu ko cirkuski dreseri majmuna da ne razmišljaju mnogo kako demokratski gradonačelnik kupio 30 stanova...
Ko fuksica si preskočio odgovor koliko plaća je trebalo onda za stan a koliko sada?
Ako zanemarimo lirsko dramski uvod "jedan čovek tamo neki..." zadržao bih se na tvom problematičnom zaključku: "rizikovao si da ti ispitaju poreklo imovine"Мали немој да вређаш...
А под два:
Ја познајем само три човека који су КУПИЛИ стан негде тамо 78-е или 79-е...двојица су били лекари специјалисти и купили по скромни једнособни станчић за децу која ће да студирају.Трећи је био аутолимар који је две године касније затворио радњу...''од кад сам купио стан порез се волшебно повећао до износа који више не могу да плаћам,инспекција ми долази сваке недеље....''
Куповина стана је била реткост ко снег у Сахари ...кућице су се и правиле али купујући стан си ризиковао и комисију за испитивање порекла имовине...
Stokice, kasi ti prihvatizovao svoje nekretnine?Ako zanemarimo lirsko dramski uvod "jedan čovek tamo neki..." zadržao bih se na tvom problematičnom zaključku: "rizikovao si da ti ispitaju poreklo imovine"
Da li to znači finansijsku kontrolu toka novca?
Nešto ima tu loše?
Ako neko proda zemlju eto mu dokaz o poreklu.
Ali ako neko šverca benzin naravno da treba u aps.
Naš najpiznatiji švercer benzina je Miodrag Kostić.
Komisija ne ispituje poreklo imovine.
Sve je to vraćena dedovina i po Vojvodini i po Ukrajini.
Sledi gospodin Mišković čijem su dedi komunisti oteli preko 1200 maloprodajnih objekata iz monarhije a sticanih tokom turske vladavine mukotrpnim otimanjem od zarade zaposlenih i odricanjem radnika od iste...
Kod vas je Ivica Todorić dobio svoju imovinu natrag, od djeda što mu komunisti pokrali...
A za ono prvo - PRIJAVI ME!![]()
Ja sam spremio predlog zakona Skupštini u kom iznosim neophodno smanjenje svih poreza privatnicima jer imamo velike troškove svakog meseca kao što su radničke plate i dosadno socijalno i zdravstveno osiguranje. Radnik nema biznis rizik i uvek može da otvori bolovanje ili napusti firmu.Stokice, kasi ti prihvatizovao svoje nekretnine?
Od kasi presto da budes proleter?
Jel, sto ne spremis zakon da vratis stan drzavnom stambenom fondu pa da placas drzavi kiriju.Ja sam spremio predlog zakona Skupštini u kom iznosim neophodno smanjenje svih poreza privatnicima jer imamo velike troškove svakog meseca kao što su radničke plate i dosadno socijalno i zdravstveno osiguranje. Radnik nema biznis rizik i uvek može da otvori bolovanje ili napusti firmu.
To je dedin stan a deda umro odavno.Jel, sto ne spremis zakon da vratis stan drzavnom fondu pa da placas drzavi kiriju.
Onako ko sto je bilo za vreme titovine.
Siroma ti.To je dedin stan a deda umro odavno.
Teško to može da se sad raspetlja.
Bolje da se ne nervoram sa sporom administracijom.
Šta ima ti da se obraćaš Predsedniku?Siroma ti.
Raspetlja se to casom.
Samo predsednik da cuje ideju.
KO bre nije glaso????Šta ima ti da se obraćaš Predsedniku?
Ajd što ga nisi glasao nego si ga i pljuvao?
Kako te nije sramota?
Liceneru!
TiKO bre nije glaso????
Aj chikTi
Nemoj sad da ispreturam one teme kako opozicija dobija 250% sa bugarskim vozom...