Detitoizacija (2)

Josip Broz Tito, njegov lik i delo, za Srbe je bio

• Potpuno pozitivan

glasova: 27 19,7%
  • Uglavnom pozitivan

glasova: 15 10,9%
  • Neutralan

glasova: 4 2,9%
  • Uglavnom negativan

glasova: 23 16,8%
  • Potpuno negativan

glasova: 68 49,6%

• Ukupno glasova
    137
Znas kako, voleo bih da vidim te koji mogu da plate 2.5-3k evra kvadrat...
Porez su drasticno podigli pre nekoliko godina... Ja recimo placam 250evra za 65 kvadrata u centru...

У центру БГД?

Па скуп је Београд,није то пуно...

А они што плаћају 2-3к евра квадрат можеш да видиш,није то тајна ...чак се неки и јавно хвале шта су где и кад купили...

У центру БГД?

Па скуп је Београд,није то пуно...

А они што плаћају 2-3к евра квадрат можеш да видиш,није то тајна ...чак се неки и јавно хвале шта су где и кад купили...
Sta placam im sto stanujem u zgradi koju je sazidala moja prababa? Tebi nije puno?
edit:
pod zutima je bilo 50 evra, sad je pod ovima 250 evra

Ima li koja tema na temu "devučićizacija"?Tile je bio mala maca za ovog ekonomskog tigrića po svim pitanjima i kriterijumima.Hoće li ovom neko odseći nogu jednog dana pa ga sahrane u aleji zaslužnih za uništavanje cele jedne jadne, bedne, korumpirane i za sendvič i hiljadarku prodane nacije?Pustite pokojnog ćopavog, ipak smo u njegovo vreme bili dostojanstveni i živeli smo mnogo bolje nego u vreme ovog ******og i njegove mafijaško-pedersko-lezbijske bande.

Ima li koja tema na temu "devučićizacija"?Tile je bio mala maca za ovog ekonomskog tigrića po svim pitanjima i kriterijumima.Hoće li ovom neko odseći nogu jednog dana pa ga sahrane u aleji zaslužnih za uništavanje cele jedne jadne, bedne, korumpirane i za sendvič i hiljadarku prodane nacije?Pustite pokojnog ćopavog, ipak smo u njegovo vreme bili dostojanstveni i živeli smo mnogo bolje nego u vreme ovog ******og i njegove mafijaško-pedersko-lezbijske bande.
Ove gnjide su titovci izlegli.

Ako te ne mrzi procitaj uvodni post.

Govori se o nuznosti detitoizacije kao preduslovu za opstanak

Samo što je kvalitet te zgrade verovatno katastrofa...
Ne mora da znaci.

I onda je bilo da odluta pokoji mokser betona na budzovanske vikendice umesto na gradiliste.

Нико није изгубио фабрику.Над фабрикама су право својине имала привредна друштва(компаније) и после 1945 године, само је промењен власник тих привредних друштава.
Neseri..... :eek:

Pa zasto onda Restitucija?

Ne mora da znaci.

I onda je bilo da odluta pokoji mokser betona na budzovanske vikendice umesto na gradiliste.
Ma vidim tu novogradnju, sad smo se preselili u zgradu od takvih, tu majstori samo zaradjuju na popravkama...
Isto burazer prodao stan, preselio se u novogradnju, ja kolko vidim to je katastrofa...

Cuj prijatelji imaju preko 3k evra prihoda, dve programerske plate, skupo im da daju toliko za kvadrat,
zive u jednosobnom stancicu sa troje dece...

Ove gnjide su titovci izlegli.

Ako te ne mrzi procitaj uvodni post.

Govori se o nuznosti detitoizacije kao preduslovu za opstanak
@Budalo, to treba sve istrebiti do zadnjeg.Mrzi me da čitam onoliko postova, nema ni smisla ni potrebe.Uostalom, situacija u vreme ćopavog i sad ne da nije ista ili slična, nego je razlika nebo i zemlja.I još uvek je mentalitet odvratno na najnižem nivou, i tone sve dublje.Ovoliko prodanih duša koje razmišljaju samo od danas do sutra, to nije normalno.Prodaju se za sendvič, hiljadarku i jeftine pakete, pa to nema ni u Afričkim najbednijim državama.Ovima je cilj da nas maksimalno ponize i unište, a na dobrom su putu.Šta je ćopavi onomad slao na Goli Otok, sad takvi vladaju nad nama.Ko je šta "izlegao", nije više bitno, bitno bi bilo da se takvi iskorene do zadnjeg.Ni Čaušeskua nisu izbori skinuli sa vlasti, pa neće ni ovog našeg šizoja.

To care ...
Ugasili su tu temu : nosila je naziv Predsednikovanje AV

Zna @Branko Lori
Ovde se melje o titu i dan danas a ovaj jase i nikom nista ... sumanuto.

Ne znam da su je ugasili, ne pratim ja to redovno.Uglavnom, jadno je vraćati se onoliko vremena u neku prošlost koja je definitivno bila bolja u svakom smislu, a to ovi što su kasnije rođeni, ne znaju nego lupetaju nešto što su negde možda pročitali ili čuli od nekih koji takođe nisu živeli u to bezbrižno doba.Najlakše je okriviti nekog ko je odavno pokojni, kakav god on bio.Nijedan "vladar" nije savršen, a veće zlo od ovog sadašnjeg čisto sumnjam da postoji.Ovako nas ni pokojni Sloba nije ugazio u mulj kao ovaj šizoje, ovo je dno dna.

To care ...
Ugasili su tu temu : nosila je naziv Predsednikovanje AV

Zna @Branko Lori
Ovde se melje o titu i dan danas a ovaj jase i nikom nista ... sumanuto.
Normalno da je sumanuto !
Imam pitanje za @tab503
Ovde se drvi 10 godina o titu , komunistima četnicima i partizanima i kojekakvim mamutima i fosilima
Kao da to nekome odgovara ! ???
A zatvara se tema koja je je bila jako aktivna presednikovanje Aleksandra vučića
Idiotsko obrazloženje moda ne razvija se diskusije
Moje je pitanje zašto ste baš pred izbore zatvorili temu
Samim tim što nedozvoljavate da istina izadje na videlo , postajete saučesnici moralnog posrnuća ovoga naroda i države . Da li je to ta demokratija i sloboda govora , koga se bojite ?
Istina se ne može sakriti koliko god je gušili i gurali pod tepih
Sa zaključavanjem teme prokockali ste šansu da budete neko svetlo i uništili jednu arhivu vučićevih malverzacija , neustavnog i nezakonitog rukovodjenja državom !
A nas forumaše uskratili za istinu .
Bruka !!!
@tab503
Otključajte temu da ne bi Vučićevu "prljavštinu " i kriminal razvlačili po drugim temama !!!

Ima , ali nekome ne odgovara ta tema i uzeo je za pravo da privatizuje pdf politika i da je gasi , jako aktivnu temu "Presednikovanje Aleksandra Vučuća" gde je marljivo sakupljena zavidna datoteka o njegovom kršenu , ustava i zakona !
Totalna kratkovidost i jednoumlje

Poslednja izmena:
Ђидо наредио да више не нападамо Вучића, сада су другари.

Sa zaključavanjem teme prokockali ste šansu da budete neko svetlo i uništili jednu arhivu vučićevih malverzacija , neustavnog i nezakonitog rukovodjenja državom !
Замисли да актуелна републичка тужитељка погледа тему, и онда крене брдо оптужница.Не би то ваљало за БДП-

Normalno da je sumanuto !
Imam pitanje za @tab503
Ovde se drvi 10 godina o titu , komunistima četnicima i partizanima i kojekakvim mamutima i fosilima
Kao da to nekome odgovara ! ???
A zatvara se tema koja je je bila jako aktivna presednikovanje Aleksandra vučića
Idiotsko obrazloženje moda ne razvija se diskusije
Moje je pitanje zašto ste baš pred izbore zatvorili temu
Samim tim što nedozvoljavate da istina izadje na videlo , postajete saučesnici moralnog posrnuća ovoga naroda i države . Da li je to ta demokratija i sloboda govora , koga se bojite ?
Istina se ne može sakriti koliko god je gušili i gurali pod tepih
A nas forumaše uskratili za istinu .
Bruka !!!
@tab503
Otključajte temu da ne bi Vučićevu "prljavštinu " i kriminal razvlačili po drugim temama !!!
daj mi link te teme da pogledam

pogledao sam malo tu temu i koliko vidim vecina postova su u stvari idealni za pokretanje novih tema.
ne vidim zasto bi sve islo u jednu papazjaniju kad si mogao recimo da otvoris teme za mnoge postove

recimo samo sa poslednje strane
https://forum.krstarica.com/threads/predsednikovanje-aleksandra-vucica-2.936947/post-44302760
https://forum.krstarica.com/threads/predsednikovanje-aleksandra-vucica-2.936947/post-44311594
https://forum.krstarica.com/threads/predsednikovanje-aleksandra-vucica-2.936947/post-44312594

moderator je sasvim lepo obrazlozio i nije tacno da je obrazlozenje "ne razvija se diskusija" nego da se pretvara u zbirnu temu, a video si da je na celom forumu, nevezano za sam forum "politika" neki nov smer da se ne prave zbirne teme vec da se umesto da se sve trpa u jednu, da se za svaku vest otvara nova tema jer je tako preglednije.. i moderatori imaju te instrukcije.
na primer seti se da sam zakljucao temu o krizi u ukrajini kad je krenuo rat i da je otvorena tema o samom ratu.
recimo i starksa sam zamolio kad je post o pocetku sudjenja dijani hrkalovic stavio u njenu temu da je uhapsena, da kreira novu temu o pocetku sudjenja, jer je to nova vest, krenulo je sudjenje.

tako da nema nekih teorija zavera o kojima @Branko Lori prica nego samo o politici foruma da se ne prave zbirne teme.

i samo da podsetim da tviter ne moze biti osnova za kreiranje tema, ali osim tviter poruka, tamo je bilo i clanaka iz relevantnih izvora.

slobodno za svaku stvar otvorite novu temu i nece biti problema..samo izvor treba da bude po pravilniku

https://forum.krstarica.com/threads/predsednikovanje-aleksandra-vucica-2.936947/page-148

Nije tačno da nije bilo diskusije, botovi su redovno svraćali da brane av ?
Немој тако, ботови нису људи, то је погрешно етикетирање.

Krađa beba u porodilištima u SFRJ
Krađa beba je naziv za niz kriminalnih slučajeva otmice u Jugoslaviji, u kojima su novorođenčad otimana iz porodilišta, a potom i prodavana, uglavnom po inostranstvu. Krađa beba se sistematski sprovodila od 1954 do 1990-ih, uz podršku kriminalnih elemenata državne obaveštajne službe UDBA-e. Roditeljima je saopštavano da su im deca preminula ali tela nikad nisu pokazivana.
Za ovaj zločin niko nikad nije odgovarao, niti je podignuta ijedna optužnica. Pretpostavlja se da je za nekoliko decenija ukradeno i prodato i do 100.000 novorođenčadi.
Ово треба свако дете да учи у школи.

pogledao sam malo tu temu i koliko vidim vecina postova su u stvari idealni za pokretanje novih tema.
ne vidim zasto bi sve islo u jednu papazjaniju kad si mogao recimo da otvoris teme za mnoge postove

recimo samo sa poslednje strane
https://forum.krstarica.com/threads/predsednikovanje-aleksandra-vucica-2.936947/post-44302760
https://forum.krstarica.com/threads/predsednikovanje-aleksandra-vucica-2.936947/post-44311594
https://forum.krstarica.com/threads/predsednikovanje-aleksandra-vucica-2.936947/post-44312594

moderator je sasvim lepo obrazlozio i nije tacno da je obrazlozenje "ne razvija se diskusija" nego da se pretvara u zbirnu temu, a video si da je na celom forumu, nevezano za sam forum "politika" neki nov smer da se ne prave zbirne teme vec da se umesto da se sve trpa u jednu, da se za svaku vest otvara nova tema jer je tako preglednije.. i moderatori imaju te instrukcije.
na primer seti se da sam zakljucao temu o krizi u ukrajini kad je krenuo rat i da je otvorena tema o samom ratu.
recimo i starksa sam zamolio kad je post o pocetku sudjenja dijani hrkalovic stavio u njenu temu da je uhapsena, da kreira novu temu o pocetku sudjenja, jer je to nova vest, krenulo je sudjenje.

tako da nema nekih teorija zavera o kojima @Branko Lori prica nego samo o politici foruma da se ne prave zbirne teme.

i samo da podsetim da tviter ne moze biti osnova za kreiranje tema, ali osim tviter poruka, tamo je bilo i clanaka iz relevantnih izvora.

slobodno za svaku stvar otvorite novu temu i nece biti problema..samo izvor treba da bude po pravilniku
Znači predlažeš mi da kao onaj maniti komšij za svaki nslov u novinama ili na TV-u otvaram novu tenu :eek:
Pa da listam satima kad mi nešto zatreba ????
Da li je to OK ? Razvodnjavanje njegovih mahinacicija i kradja i kršenja zakona
Akde otključaj onu temu o vučiću imate manitog komšiju koji će otvarati zasebne teme i kad Vučić pušta gasove :mrgreen:

Back