Detitoizacija (2)

Josip Broz Tito, njegov lik i delo, za Srbe je bio

• Potpuno pozitivan

glasova: 27 19,7%
  • Uglavnom pozitivan

glasova: 15 10,9%
  • Neutralan

glasova: 4 2,9%
  • Uglavnom negativan

glasova: 23 16,8%
  • Potpuno negativan

glasova: 68 49,6%

• Ukupno glasova
    137
Нисам, јер нису луди да напишу када је смрзнуто.

:mrgreen:

...ja sam to video kod jednog sugrađanina,crkao mu zamrzivač...izneo neke kese i poneo u kontejner.Unutra nešto crno:eek:

To je veli on meni meso koje je smrznuto 2018-e,zaostalo u nekom ćošku i on poneo da baci...dakle 3 godine - crno kao ugalj

Kako bi izgledalo ono koje je smrznuto pre deset godina?

Možeš da vidiš u dućanima Pere Matijevića meso koje sigurno ''nije baš sveže'',ima ružnu ''nezdravu boju''.....mislim da je to o čemu ti pričaš,verovatno uvezeno odnekle sa isteklim rokom trajanja...to može neko da kupi ne znajući šta je ali drugi put se neće zeznuti....

Што се тиче изгледа замрзнутог меса, то није никакав проблем за трговце.Они имају разрађене методе да учине да месо изгледа свеже.То су давно проваљене форе.

FB_IMG_16243139040192438.jpg

Razmeštanje fabrika sa istoka na zapad , vazdušnom linijom, kolorizovano.

Pogledajte prilog 951513

Razmeštanje fabrika sa istoka na zapad , vazdušnom linijom, kolorizovano.
Ех, како је недокучива интелектуална дубина наших антикомуниста.Не могу да прежале неколико радионица, 1 пресу и 1 електрану које су премештене у Словенију, а пуца им она ствар за 5 000 фабрика које су током транзиције уништене.

Ех, како је недокучива интелектуална дубина наших антикомуниста.Не могу да прежале неколико радионица, 1 пресу и 1 електрану које су премештене у Словенију, а пуца им она ствар за 5 000 фабрика које су током транзиције уништене.

Смањи мало,побићу екскурзију :hahaha:

Јеси ли ти икад ушао у неку од тих 5.000 фабрика ? (знам да их није било ни близу тог броја)

Ако си ушао икад у ту неку фабрику и ако имаш макар трунчицу техничког знања схватио би и зашто таква фабрика више не може да буде конкурентна...ето нпр. у мом комшилуку фабрика којој је најбољи посао био ремонт заставиних мотора.Шта ли би могли данас да раде?Са оним машинама које су куповане 71-е године отприлике ништа...

Шта би могао да ради ИКЛ који није ни пре 40 година успевао да произведе ''куглагер'' примереног квалитета ?

итд...

Да те подсетим и на то да је транзиција почела у доба милошевића,вашег врлог комунисте и његове госпође јуле...

''Лолу'' је уступио страначком колеги Биџи ....

Јеси ли ти икад ушао у неку од тих 5.000 фабрика ? (знам да их није било ни близу тог броја)

Ако си ушао икад у ту неку фабрику и ако имаш макар трунчицу техничког знања схватио би и зашто таква фабрика више не може да буде конкурентна...ето нпр. у мом комшилуку фабрика којој је најбољи посао био ремонт заставиних мотора.Шта ли би могли данас да раде?Са оним машинама које су куповане 71-е године отприлике ништа...

Шта би могао да ради ИКЛ који није ни пре 40 година успевао да произведе ''куглагер'' примереног квалитета ?

итд...

Да те подсетим и на то да је транзиција почела у доба милошевића,вашег врлог комунисте и његове госпође јуле...

Tranziciju treba nazivati pravim imenom.
Udbotranzicija

итд...

Хахаха.
Тачно сам знао, сада ће да иде одбрана транзиционе дезиндустријализације, са оном причом "то није било рентабилно".

Ти си био у сваком ООУР-у, све си прегледао, проценио све машине, и знаш да ли је то ваљало или не.

Фасцинира ме гологузија која брани капитализам.

Гологузији је потребан прави капитализам, али ово овде нема везе са никаквим капиализмом, већ са авантуристима, преварантима који долазе са сумњивим капиталом и сумњивом етиком, неолибералне силеџије које долазе са дугим списковима захтева за Н.Скупштину, итд...

Титоизам:

Унутарњи титоизам: негирање српске културе, нације, територије (2 покрајине) и државног континуитета, зарад унутарњег опстанка и задовољавања свих на рачун Србије и Срба.

Спољни тиоизам: негирање совјетске републике, њене политике и варшавског пакта, а прихватање америчког протектората и помоћи, зарад спољњег опстанка

Од 1972.г. Латинка Перовић и Соња Лихт, су само наставили ова два принципа, те су из некада Левих либерала појачали позиције на садашњој позицији ДругоСрбијанаца.

Kad to ovako postavis onda jeste licemerno , ali oni to ne gledaju tako...
Tito je to isplanirao da se unisti jos 1945, pa tako tvoja logicka neverica nema podrsku...
Tako da gledaju to sve kao jedan proces...prvo je nesto prebacio u Sloveniju , a onda je unistio ono sto nije moglo da se prenese, kao i most na Neretvi...

Back