Nemoj. komšo tako.. onda je neizlečivo..Isti.
Ovo sad je samo logična posledica.
Metastaza .
Bolje da je neka zarazna bolest...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj. komšo tako.. onda je neizlečivo..Isti.
Ovo sad je samo logična posledica.
Metastaza .
S tim se slažem, ali ne vidim kakve to ima veze sa uvodnim postom.Duhovito.
Treba zabraniti glorifikaciju zločinačkog udruženja.
“Sa Titom sam se razišao kad sam zaključio da je on beznadežan zarobljenik marksističko-lenjinističke škole”Pa nije ga baš gotivio niti zgotovio...
Izlazio je lagano iz te ideologije.
Voleo bih da mogu da nađem mesta optimizmu.Nemojkomšo tako.. onda je neizlečivo..
Bolje da je neka zarazna bolest...
Где сам се повукао? Ти знаш да није било црвеног терора и да га се грађани Србије нису плашили?Vidiš kako se odmah povučeš kad vidiš da sam u pravu. Niko u ECHR ne pominje Tita, kao što rekoh, a vidim da si i ti to NAJZAD shvatio.
Komšo šta si ti imao iz Istorije... ?Pominje boljševizam.
Dakle, praviš se blesav
Vidiš.S tim se slažem, ali ne vidim kakve to ima veze sa uvodnim postom.
Bio tada..... a nije bio beznadežan... to je preterivanje..“Sa Titom sam se razišao kad sam zaključio da je on beznadežan zarobljenik marksističko-lenjinističke škole”
Koca Popovic
https://www.blic.rs/premium/intervj...-obican-bankarski-pacov-zbog-njega-ce/g4hl03s
Uvek sve petice.Komšo šta si ti imao iz Istorije... ?
Tito je rekao Njet - Staljinovom boljševizmu.. Naš je bio mekši.
SorošГде сам се повукао? Ти знаш да није било црвеног терора и да га се грађани Србије нису плашили?
Ти си срамота за људски род, најнижи облик егзистенције, Вучић по дефиницији.
Niko i ne očekuje da se distanciraš od tvojih deda i njihove braće koji su ubijali ljude da bi tako stekli neku imovinu ili neku privilegiju.Šta drugo očekivati od nesoja nego da bude nesoj,od ništaka da bude nego ništak.Na stranu što je taj Srđan Cvetković prilično mutan lik, slažem se da sve te komuniste koji su streljali protivnike treba pod hitno izvesti pred sud.
Нема грђих примера за решавање историјских питања од тих данас 'ваки' сутра 'наки'.“Sa Titom sam se razišao kad sam zaključio da je on beznadežan zarobljenik marksističko-lenjinističke škole”
Koca Popovic
https://www.blic.rs/premium/intervj...-obican-bankarski-pacov-zbog-njega-ce/g4hl03s
Da li je marksizam-lenjinizam isto sto i boljševizam? Da, jeste. Da li je Broz zagovarao marksizam-lenjinizam? Da, jeste. Da li je Evropski sud za ljudska prava rekao da treba zabraniti stranke koje se ne distanciraju od partija koje su zagovarale marksizam-lenjinizam? Da, jeste.Vidiš kako se odmah povučeš kad vidiš da sam u pravu. Niko u ECHR ne pominje Tita, kao što rekoh, a vidim da si i ti to NAJZAD shvatio.
Ne treba mi zbog stranaca da osudimo zločinački režim Josipa Broza.To treba da učinimo zbog našeg interesa.Nisu stranci žrtve Brozove strahovlade nego Srbi.Čak i da je to tačno, reci mi kakve to ima veze sa tvrdnjom u naslovu teme...
Priznao to ili ne, Broz je bio zatucan čovek do kraja života.Bio tada..... a nije bio beznadežan... to je preterivanje..
To je poluinformacija
Šta je Pašiċ bio spočetka
Postavi tu temu pa da vidimo .. a to što pitaš pa ne sačekaš odgovore, več ih odmah ti pišeš te diskredituje kao diskutanta sa kojim vredi pričati...Da li je marksizam-lenjinizam isto sto i boljševizam? Da, jeste.
Da li mozes da oboriš moju argumentaciju?
Ovo ti znaš iz Udbe , ili vređaš jer nemaš normalnih argumenata...Niko i ne očekuje da se distanciraš od tvojih deda i njihove braće koji su ubijali ljude da bi tako stekli neku imovinu ili neku privilegiju.Šta drugo očekivati od nesoja nego da bude nesoj,od ništaka da bude nego ništak.
Objektivnosti radi, skota na vlasti održavala je ista ekipa koju danas zovemo globalistima.Ne treba mi zbog stranaca da osudimo zločinački režim Josipa Broza.To treba da učinimo zbog našeg interesa.Nisu stranci žrtve Brozove strahovlade nego Srbi.
Šta je marksizam-lenjinizam?Ona prva rečenica nije tačna
Postavi tu temu pa da vidimo .. a to što pitaš pa ne sačekaš odgovore, več ih odmah ti pišeš te diskredituje kao diskutanta sa kojim vredi pričati...
Na žalost bio je dementan još od onog šamaranja od strane Dolanca.Priznao to ili ne, Broz je bio zatucan čovek do kraja života.
Pa to što si napisaoŠta je marksizam-lenjinizam?
Alibabini razbojnici.Нема грђих примера за решавање историјских питања од тих данас 'ваки' сутра 'наки'.
За шта ли се он боро под петокраком? За либералну демократију и вишестраначје?
Све су то недоследна говна кпја нису имала муда том истом Брозу рећи ништа.
Кукавица Ранковић који погуби толико Срба након што му Броз намести аферу са прислушкивањем
заћута до смрти.
Da.. takva tema bi dobrodošla u Teorijama zaverePreobimno i prekomplikovano da bi se elaboriralo forumskim postovima.
Neki...ali malo za sveobuhvatni verbalni zahvat... Ima ih sa svih strana planina...Alibabini razbojnici.
Čiji potomci i danas prefarbani vode kolo.
Nije ukusno sprdati se sa tim.Da.. takva tema bi dobrodošla u Teorijama zavere
Nema potrebe za otvaranjem nove teme. Šta je marksizam-lenjinizam?Pa to što si napisaoda je to doslovno boljševizam nije.. ono prvo je više teorija a ovo drugo u praksi, koja je odstupala od teorije..
Rekoh ti ... Otvori takvu temu