Detitoizacija (2)

Josip Broz Tito, njegov lik i delo, za Srbe je bio

• Potpuno pozitivan

glasova: 27 19,7%
  • Uglavnom pozitivan

glasova: 15 10,9%
  • Neutralan

glasova: 4 2,9%
  • Uglavnom negativan

glasova: 23 16,8%
  • Potpuno negativan

glasova: 68 49,6%

• Ukupno glasova
    137
Vidiš kako se odmah povučeš kad vidiš da sam u pravu. Niko u ECHR ne pominje Tita, kao što rekoh, a vidim da si i ti to NAJZAD shvatio.
Где сам се повукао? Ти знаш да није било црвеног терора и да га се грађани Србије нису плашили?
Ти си срамота за људски род, најнижи облик егзистенције, Вучић по дефиницији.

Na stranu što je taj Srđan Cvetković prilično mutan lik, slažem se da sve te komuniste koji su streljali protivnike treba pod hitno izvesti pred sud.
Niko i ne očekuje da se distanciraš od tvojih deda i njihove braće koji su ubijali ljude da bi tako stekli neku imovinu ili neku privilegiju.Šta drugo očekivati od nesoja nego da bude nesoj,od ništaka da bude nego ništak.

“Sa Titom sam se razišao kad sam zaključio da je on beznadežan zarobljenik marksističko-lenjinističke škole”

Koca Popovic

https://www.blic.rs/premium/intervj...-obican-bankarski-pacov-zbog-njega-ce/g4hl03s
Нема грђих примера за решавање историјских питања од тих данас 'ваки' сутра 'наки'.
За шта ли се он боро под петокраком? За либералну демократију и вишестраначје?
Све су то недоследна говна кпја нису имала муда том истом Брозу рећи ништа.
Кукавица Ранковић који погуби толико Срба након што му Броз намести аферу са прислушкивањем
заћута до смрти.

Vidiš kako se odmah povučeš kad vidiš da sam u pravu. Niko u ECHR ne pominje Tita, kao što rekoh, a vidim da si i ti to NAJZAD shvatio.
Da li je marksizam-lenjinizam isto sto i boljševizam? Da, jeste. Da li je Broz zagovarao marksizam-lenjinizam? Da, jeste. Da li je Evropski sud za ljudska prava rekao da treba zabraniti stranke koje se ne distanciraju od partija koje su zagovarale marksizam-lenjinizam? Da, jeste.

Da li mozes da oboriš moju argumentaciju?

Ona prva rečenica nije tačna
Da li je marksizam-lenjinizam isto sto i boljševizam? Da, jeste.

Da li mozes da oboriš moju argumentaciju?
Postavi tu temu pa da vidimo .. a to što pitaš pa ne sačekaš odgovore, več ih odmah ti pišeš te diskredituje kao diskutanta sa kojim vredi pričati...

Niko i ne očekuje da se distanciraš od tvojih deda i njihove braće koji su ubijali ljude da bi tako stekli neku imovinu ili neku privilegiju.Šta drugo očekivati od nesoja nego da bude nesoj,od ništaka da bude nego ništak.
Ovo ti znaš iz Udbe , ili vređaš jer nemaš normalnih argumenata...
Zašto vređaš :) ?

Ne treba mi zbog stranaca da osudimo zločinački režim Josipa Broza.To treba da učinimo zbog našeg interesa.Nisu stranci žrtve Brozove strahovlade nego Srbi.
Objektivnosti radi, skota na vlasti održavala je ista ekipa koju danas zovemo globalistima.
Možemo ih zvati različitim imenima, suština je da im je cilj od vremena faraona isti.
Preobimno i prekomplikovano da bi se elaboriralo forumskim postovima.

Нема грђих примера за решавање историјских питања од тих данас 'ваки' сутра 'наки'.
За шта ли се он боро под петокраком? За либералну демократију и вишестраначје?
Све су то недоследна говна кпја нису имала муда том истом Брозу рећи ништа.
Кукавица Ранковић који погуби толико Срба након што му Броз намести аферу са прислушкивањем
заћута до смрти.
Alibabini razbojnici.
Čiji potomci i danas prefarbani vode kolo.

Back