"Dete se zaceni, poplavi, to dovodi i do smrti" Četiri bebe umrle su u Beogradu od velikog kašlja: Sa ovim simptomima odmah kod lekara!

Sam keramičar je dužan da proveri materijal i ukaže na nepravilnosti i anomalije shodno tome kasnije odgovara i za svoj rad. Pravno gledajući na to ga obavezuje ugovor koji se realizuje između poslodavca i izvođača radova. Kasnije ukoliko postoje neke nesuglasice rešavaju se na sudu.

Isto je i sa farmacijom i zdravstvom koja bi da bode očigledno neproverenim materijalom čim zaobilazi svoje obaveze?

Sam keramičar je dužan da proveri materijal i ukaže na nepravilnosti i anomalije shodno tome kasnije odgovara i za svoj rad. Pravno gledajući na to ga obavezuje ugovor koji se realizuje između poslodavca i izvođača radova. Kasnije ukoliko postoje neke nesuglasice rešavaju se na sudu.

Isto je i sa farmacijom i zdravstvom koja bi da bode očigledno neproverenim materijalom čim zaobilazi svoje obaveze?
Molim te nemoj više pričati apsurde.

Zabole ga, on zalepi ono šta si kupio. Ne lupetaj gluposti.
Ako prepustiš kupovinu njemu i nisi za bolje od šišanja.
Lekari veze nemaju sa vakcinama niti se razumeju u vakcine. Očekivati da ti lekar bilo šta kaže ili napiše o vakcinama je smehotresno, Kao i svi tvoji postovi do sada.

Mene zanima jedino da država i doktori garantuju dokumentom kako je vakcina neškodljiva i da štiti od reklamiranih bolesti.

Bajke, lutrije i tombole me ne zanimaju.
Tebe samo Treće Oko i ravna Zemlja zanimaju, to je problem zbog koga danas imamo ovoliko raširen veliki kašalj.

Lekari veze nemaju sa vakcinama niti se razumeju u vakcine.
To sam i mislio dakle neznalice i amateri bi da bodu decu vakcinama kojima ih snabdeva diler?

Ako niko ne garantuje da vakcine nisu štetne onda nije ni čudno da niko neće. Osim vama vakserima a realno ste za psihijatriju.

Kako objašnjavaju, Institut Batut je dobio potvrdu da je juče, 6. februara na Institutu za virusologiju, vakcine i serume „Torlak” potvrđen slučaj malih boginja kod deteta od 15 godina iz Beograda, koje nije vakcinisano, a koje je hospitalizovano zbog zapaljenja pluća na Klinici za infektivne i tropske bolesti „Prof. dr Kosta Todorović”.

O pojavi malih boginja govorila je i v. d. diorektorka Instituta Batut Verica Jovanović na konferenciji „Izazovi u sprovođenju imunizacije u Srbiji“ koja se održava u Privrednoj komori Beograda, koja je rekla da je pojava morbila posledica smanjenog obima imunizacije dece.

„Pojavom slučaja malih boginja ulazimo u začaran krug mnogih infektivnih bolesti, koji smo mogli da promenimo“, upozorila je Jovanović.

Back