Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.060
Deca i ovako imaju površno disanje a kada su bolesni imaju još manje izdisaje i uzdisaje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za kugu, o njoj je bilo reči.Za šta nema vakcine?
Малопре у Толстојевом ”Рат и мир” прочитах реченицу која се изванредно уклапа у ову тему, па морам да поделим
”Иако су га лекари лечили, пуштали му крв, давали му лекове, ипак је оздравио.”
Postoje vakcine za kuguZa kugu, o njoj je bilo reči.
Ма само сам се изненадио како је тај Толстој изгледа био ”антиваксер” још пре него што су вакцине пронађенеpa ti nemoj,
beži od lekara, samo alternativa, ništa savremena medicina
Ма само сам се изненадио како је тај Толстој изгледа био ”антиваксер” још пре него што су вакцине пронађене
Ваљда га зато сад на напредном Западу забрањују и спаљују му књиге?![]()
Nekada su lekovi sadržavali sapun a danas teške metale.Neki zagovaraju vraćanje na vreme kada je puštanje krvi bilo odgovor na sve bolesti, od zaraznih do mentalnih, kako kod ljudi tako i kod stoke.
Ето, видиш, било је и у то време паметних људи који су схватали како је то бесмислено.Neki zagovaraju vraćanje na vreme kada je puštanje krvi bilo odgovor na sve bolesti, od zaraznih do mentalnih, kako kod ljudi tako i kod stoke.
Tetraxim vakcina protiv difterije i petrussisa sadrži:Nekada su lekovi sadržavali sapun a danas teške metale.
To nemaš nigde da ti proizvođač izdaje potvrdu.Važi kada uz vakcinaciju budete izdavali potvrdu da vakcine nisu štetne i da su delotvorne.
Onda neka ubrizgava taj otrov svojoj mami i tati.To nemaš nigde da ti proizvođač izdaje potvrdu.
Aha znači tako.Onda neka ubrizgava taj otrov svojoj mami i tati.
I sto to i da tražiš kad uzimaš Viagru. Ili kod zubara anesteziju. Takođe i kad piješ Andol.Važi kada uz vakcinaciju budete izdavali potvrdu da vakcine nisu štetne i da su delotvorne.
Naravno svi oni moraju da garantuju za kvalitet svog proizvoda?!? To mora zakonski da se reguliše i neće više biti nikakvih problema.I sto to i da tražiš kad uzimaš Viagru. Ili kod zubara anesteziju. Takođe i kad piješ Andol.
A tek kad kupiš kesicu čipsa ili smokija. Ko zna šta meću unutra, razne čipove i imaju one oznake u boji što znače koji su otrovi u pasti za zube.
Koja je to gomila budalaština neukih i preplašenih ljudi.![]()
Klasa sistema organa | Učestalost | Neželjena reakcija |
Infekcije i infestacije | Često Povremeno | infekcije gornjih disajnih puteva otitis media |
Poremećaji krvi i limfnog sistema | Povremeno | limfadenopatija |
Poremećaji imunskog sistema | Retko | alergijske reakcije |
Poremećaji metabolizma i ishrane | Povremeno | anoreksija |
Psihijatrijski poremećaji | Povremeno | nervoza, neuobičajeni plač, nesanica |
Poremećaji nervnog sistema | Retko | febrilne konvulzije |
Poremećaji oka | Povremeno | konjuktivitis |
Respiratorni, torakalni i medijastinalni poremećaji | Povremeno | bronhitis, kašalj |
Gastrointestinalni poremećaji | Povremeno | uvećanje parotidne žlezde, dijareja, povraćanje |
Poremećaji kože i potkožnog tkiva | Često | osip |
Opšti poremećaji i reakcije na mestu primene | Veoma čestoČesto | crvenilo na mestu primene, povišena temperatura ≥38°C (rektalna) or ≥37.5°C (pazušna/oralna)bol i otok na mestu primene, temperatura≥39,5°C (rektalna) ili ≥39°C (aksilarna/oralna) |
Nisam ja antivakser izvoli daj potvrdu da je vakcina neškodljiva i da će me zaštititi od određenih bolesti kako je navedeno. Ako nećeš da izdaš potvrdu onda si ti prevarant. Prosto i jednostavno.Eee Mario jako si neozbiljan,na žalost nemaš dovoljno znanja što se tiče medicine i to se vidi kroz tvojim antivakserske stavove.
Samo u vašoj antivakserskoj glavi koji nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa medicinom.Nisam ja antivakser izvoli daj potvrdu da je vakcina neškodljiva i da će me zaštititi od određenih bolesti kako je navedeno. Ako nećeš da izdaš potvrdu onda si ti prevsrant. Prosto i jednostavno.
Kako nemaju daj potvrdu da je vakcina neškodljiva i da će me zaštititi od bolesti za koje ih reklamirate i nema nikakvih problema.Samo u vašoj antivakserskoj glavi koji nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa medicinom.
To je apsurd.Kako nemaju daj potvrdu da je vakcina neškodljiva i da će me zaštititi od bolesti za koje ih reklamirate i nema nikakvih problema.