Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.057
Džaba mu kažeš.Samo se blamiraš ogromnim neznanjem. Smešan si u pokušajima, a u stvari se samo brukaš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Džaba mu kažeš.Samo se blamiraš ogromnim neznanjem. Smešan si u pokušajima, a u stvari se samo brukaš.
Super onda država tj doktor izdaje potvrdu da je vakcina neškodljiva i da štiti od reklamirane bolesti? Ne znam što se ovoliki ljudi bune ako je to tako.Samo se blamiraš ogromnim neznanjem. Smešan si u pokušajima, a u stvari se samo brukaš.
A jel' tražiš od keramičara da ti izda potvrdu da su pločice dobre i kvalitetne?Super onda država tj doktor izdaje potvrdu da je vakcina neškodljiva i da štiti od reklamirane bolesti? Ne znam što se ovoliki ljudi bune ako je to tako.
Molim te nemoj više pričati apsurde.Sam keramičar je dužan da proveri materijal i ukaže na nepravilnosti i anomalije shodno tome kasnije odgovara i za svoj rad. Pravno gledajući na to ga obavezuje ugovor koji se realizuje između poslodavca i izvođača radova. Kasnije ukoliko postoje neke nesuglasice rešavaju se na sudu.
Isto je i sa farmacijom i zdravstvom koja bi da bode očigledno neproverenim materijalom čim zaobilazi svoje obaveze?
Zašto apsurde? Neka država i doktori stoje iza vakcina koje daju deci i stvar rešena.Molim te nemoj više pričati apsurde.
Ni to vam nebi bilo dovoljno.Zašto apsurde? Neka država i doktori stoje iza vakcina koje daju deci i stvar rešena.
Sve što vas zanima imate u MKB-10.Što nebi? Imaš još neki predlog da dodaš?
Teško.Mene zanima jedino da država i doktori garantuju dokumentom kako je vakcina neškodljiva i da štiti od reklamiranih bolesti.
To su samo želje.To onda treba jasno da naznače da će teško proći bez posledica i da će ih teško vakcina zaštititi.
Zabole ga, on zalepi ono šta si kupio. Ne lupetaj gluposti.Sam keramičar je dužan da proveri materijal i ukaže na nepravilnosti i anomalije shodno tome kasnije odgovara i za svoj rad. Pravno gledajući na to ga obavezuje ugovor koji se realizuje između poslodavca i izvođača radova. Kasnije ukoliko postoje neke nesuglasice rešavaju se na sudu.
Isto je i sa farmacijom i zdravstvom koja bi da bode očigledno neproverenim materijalom čim zaobilazi svoje obaveze?
Država stoji, doktori ne. To nije njihov posao niti se u vakcine razumeju. Prvo nauči osnove.Zašto apsurde? Neka država i doktori stoje iza vakcina koje daju deci i stvar rešena.
Tebe samo Treće Oko i ravna Zemlja zanimaju, to je problem zbog koga danas imamo ovoliko raširen veliki kašalj.Mene zanima jedino da država i doktori garantuju dokumentom kako je vakcina neškodljiva i da štiti od reklamiranih bolesti.
Bajke, lutrije i tombole me ne zanimaju.
To sam i mislio dakle neznalice i amateri bi da bodu decu vakcinama kojima ih snabdeva diler?Lekari veze nemaju sa vakcinama niti se razumeju u vakcine.
Kako može veliki kašalj da bude raširen ako su svi oboleli vakcinisani? Da su dobili potvrdu mogli bi da tuže državu i traže odštetu.Tebe samo Treće Oko i ravna Zemlja zanimaju, to je problem zbog koga danas imamo ovoliko raširen veliki kašalj.
To nije moj problem ja imam odnos sa zdravstvom i doktorom, za mene su oni odgovorne osobe pravno gledajući.Lekari nisu proizvođači vakcina.
Odgovorni su da te leče da,ali nemaju odgovornost u vezi vakcina što je medicinski OK.To nije moj problem ja imam odnos sa zdravstvom i doktorom, za mene su oni odgovorne osobe.