"Dete se zaceni, poplavi, to dovodi i do smrti" Četiri bebe umrle su u Beogradu od velikog kašlja: Sa ovim simptomima odmah kod lekara!

Razumem da je Mesija Branimir dobio dosta glasova svesna usmerenih od strane SNS.
Ali, svestan sam i da stvarno ima pacijenata koji veruju da je on "stručnjak" u svim pitanjima o kojima razglabi usta.

Da li ti znas koliko dece je spasio taj kojeg ti negativno spominjes?!

A koliko si ti i da li ikoga u svom zivotu spasio?

Poslednja izmena od moderatora:
...

Dakle ovaj organizovani medijski napad (uglavnom nepotpisanih autora...) tek sada poprima svoje realne obrise...

Prvo su pusteni tekstovi o 3-4 neimenovane bebe...i po tekstovima je zvucalo kao da su u jednom danu pomrle 4 bebe...

A onda...tek posle par dana saznajemo da su to 3 navodna slucaja iz prosle godine...i jedan iz januara ove...idalje neimenovane porodice...

Potom saznajemo da nisu preminule neke "antivakserske bebe"...vec bebe koje zbog svog uzrasta i zvanicnog vazeceg kalendara vakcinacije nisu jos ni mogle primiti datu vakcinu...

Jedino ako neki Mengelovi ovde nisu smatrali da bebe treba jos u stomaku vakcinisati...?!

Sada se mediji diskretno povlace posto su raspirili nwo rat lazi protiv istine...i nahuskali slaboumne...

Ali bilo je korisno jos jednom videti koji su to zombiji koji su spremni na prvi naslov...ko zna koliko upitan...da nahuskaju sve na svoje komsije prijatelje pa i rodbinu...

Da vas obavestim nwo zombiji - U ovoj drzavi nije preko 50% ljudi vakcinsano protiv kovida (posto vidim da su vam anti-kovidasi glavna meta...), ako je i 40%...mahom starijih...

Dakle saberite se...i ne budite zombiji koje nwo sekta tako lako huska na preko 50% vasih sugradjana, prijatelja, rodbine...

...

...

Dakle ovaj organizovani medijski napad (uglavnom nepotpisanih autora...) tek sada poprima svoje realne obrise...

Prvo su pusteni tekstovi o 3-4 neimenovane bebe...i po tekstovima je zvucalo kao da su u jednom danu pomrle 4 bebe...

A onda...tek posle par dana saznajemo da su to 3 navodna slucaja iz prosle godine...i jedan iz januara ove...idalje neimenovane porodice...

Potom saznajemo da nisu preminule neke "antivakserske bebe"...vec bebe koje zbog svog uzrasta i zvanicnog vazeceg kalendara vakcinacije nisu jos ni mogle primiti datu vakcinu...

Jedino ako neki Mengelovi ovde nisu smatrali da bebe treba jos u stomaku vakcinisati...?!

Sada se mediji diskretno povlace posto su raspirili nwo rat lazi protiv istine...i nahuskali slaboumne...

Ali bilo je korisno jos jednom videti koji su to zombiji koji su spremni na prvi naslov...ko zna koliko upitan...da nahuskaju sve na svoje komsije prijatelje pa i rodbinu...

Da vas obavestim nwo zombiji - U ovoj drzavi nije preko 50% ljudi vakcinsano protiv kovida (posto vidim da su vam anti-kovidasi glavna meta...), ako je i 40%...mahom starijih...

Dakle saberite se...i ne budite zombiji koje nwo sekta tako lako huska na preko 50% vasih sugradjana, prijatelja, rodbine...

...
I opet sve što si napisao niti je tačno, niti je prihvatljvo za edukvane i pametne ljude. Sam ovi nastavite da širite to vaše sektaško ubeđivanje ljudi da ne vakcinišu decu starim i proverenim vakcinama.

I opet sve što si napisao niti je tačno, niti je prihvatljvo za edukvane i pametne ljude. Sam ovi nastavite da širite to vaše sektaško ubeđivanje ljudi da ne vakcinišu decu starim i proverenim vakcinama.

Sada vec izvrces i lazes...ali to je odlika nwo zombija i sektasa...

Lepo citiraj kada kazes da sam rekao nesto netacno...a ne da podmeces reci....sa "ubedjivanjem"...

Citiraj mi lepo u tom mom postu gde sam ja rekao "da se ne vakcinise starim i proverenim vakcinama"?
Lepo mi citiraj posto kazes da sam ja to rekao?!
Kada vec lazes hocu CITAT !!!

....

Sada vec izvrces i lazes...ali to je odlika nwo zombija i sektasa...

Lepo citiraj kada kazes da sam rekao nesto netacno...a ne da podmeces reci....sa "ubedjivanjem"...

Citiraj mi lepo u tom mom postu gde sam ja rekao "da se ne vakcinise starim i proverenim vakcinama"?
Lepo mi citiraj posto kazes da sam ja to rekao?!
Kada vec lazes hocu CITAT !!!

....
Nisu vas dresirali da idete ne neki više nivo pokušaja od NWO?
Niko tebi ne brani da ne vakcinišeš dete, samo nemoj tu zlu propagandu drugima da poturaš kao nešto dobro.

Nisu vas dresirali da idete ne neki više nivo pokušaja od NWO?
Niko tebi ne brani da ne vakcinišeš dete, samo nemoj tu zlu propagandu drugima da poturaš kao nešto dobro.

Opet lazes!

Rekao sam ti CITIRAJ me gde sam rekao nesto "protiv starih i proverenih vakcina"...tako si rekao...

Nastavak lazi te nece izvuci iz istih...
Ja mogu razumeti tvoju hronicnu potrebu da lazes...ali je ne moram prihvatiti...

...

Opet lazes!

Rekao sam ti CITIRAJ me gde sam rekao nesto "protiv starih i proverenih vakcina"...tako si rekao...

Ja mogu razumeti tvoju hronicnu potrebu da lazes...ali je ne moram prihvatiti...

...
Пусти га, храни се излуђивањем и спиновањем...

Не храни трола

Na koji način tvoja vakcinacija štiti mene?

Objasni, molim te, jer ovo veze s mozgom nema.

A ne vidiš problem u katastrofalnim posledicama vakcinacije i u tome, što vakcine uopšte nisu mogle (logično) da utiču na širenje "epidemije"?

Bili su jako odlučni u svojim izjavama.
Najpre: "naročito treba da se vakcinišu ljudi koji imaju pridružene bolesti".
A kada isti umru posle vakcinacije: "a jbg, pa imali su pridružene bolesti".

Upravo su vam se razbolela vakcinisana deca - 94%.
Vakcinisana "najboljim vakcinama na svetu".
To ti nešto govori?

Na koji način?
Tako što dajete vakcine koje nemaju nikakvog efekta?

Naučnike - ili društvene mreže - koga onda slušaš?

A da pogledaš - da možda ti bolesnici nisu vakcinisani protiv korone?

Jedan klik i vidiš - podatke : obolela su vam vakcinisana deca.
Dokle, bre, više sa tim lažima?

Lepo, samo još da pogledaš koja deca su umrla i ko su oboleli.
Pre nego što napraviš svoj vakserski traktat.

Postoji odredjeni procenat ljudi koji je otkrio udruzeni talenat za medicinu i spijunazu tokom pandemije kovida uz podrsku pojedinih lekara.
Naprasno su sve desifrovali, od jevrejskih tajnih udruzenja do corbe od cibatke iz Cengdua.

Avaj, pentaxim vakcina nije vakcina protiv gripa. Pentaxim stiti od pet bolesti. Poprilicno ozbiljnih u ranom uzrastu. Veliki kasalj je 1/5 te vakcina. Penta...rec ti kaze.

Da li shvatas da sugerises odbijanje vakcine protiv difterije, decje paralize, tetanusa i menengitisa...uz veliki kasalj...to tebi zvuci pametno? Da se dete posece na rdjav ekser i izgubi zivot usled tetanusa? U XXI veku, u Evropi.

Uocavas valjda neku razliku izmedju nje i vakcine protiv kovida koja se em odnosi na virus, em je sklepana za par meseci u toku promene tog virusa?

Cak i MMR dodje vakcina u srednjim godinama. Ona postoji sigurno tridesetak godina. Najveci broj dece ce dobiti morbile i iste ce im proci ali od broji koji dobije sigurno odredjeni procenat ide na mozak.
To je komplikacija koja se uvek desavala.
Danas se desava manje. U tom smislu da, spasava zivote. I da, klinicka slika je blaza.
Kada vakcinisana deca dobiju morbile, sve statistike kazu da je slika blaza.

I nemoj mi o kovidu. Moja svekrva je nevakcinisana preminula u Batajnici a svekar je sa cetvrtim stadijumom kancera preziveo vakcinisan.
To iskustvo je ipak daleko merljivije.
Covek je i dan danas ziv i vrlo vitalno, uredno i pametno igra sah protiv racunara.
Kao i moja baka. Vakcinisana u svojoj 92. godini.

Postoje pitanja oko kojih se pametni ljudi mogu sporiti jer je dijalog uvek korisna opcija za drustvo koje ne miruje.
Medjutim, postoje pitanja oko kojih se niko normalan nece sporiti jer je cena previsoka.

Ta cena se zove pentaxim vakcina.

Oko vakcine za kovid mi je dijalog logican. Nova je, ne znamo je, primili smo je na brzinu ali pentaxim...van razuma.

Postoji odredjeni procenat ljudi koji je otkrio udruzeni talenat za medicinu i spijunazu tokom pandemije kovida uz podrsku pojedinih lekara.
Naprasno su sve desifrovali, od jevrejskih tajnih udruzenja do corbe od cibatke iz Cengdua.

Avaj, pentaxim vakcina nije vakcina protiv gripa. Pentaxim stiti od pet bolesti. Poprilicno ozbiljnih u ranom uzrastu. Veliki kasalj je 1/5 te vakcina. Penta...rec ti kaze.

Da li shvatas da sugerises odbijanje vakcine protiv difterije, decje paralize, tetanusa i menengitisa...uz veliki kasalj...to tebi zvuci pametno? Da se dete posece na rdjav ekser i izgubi zivot usled tetanusa? U XXI veku, u Evropi.

Uocavas valjda neku razliku izmedju nje i vakcine protiv kovida koja se em odnosi na virus, em je sklepana za par meseci u toku promene tog virusa?

Cak i MMR dodje vakcina u srednjim godinama. Ona postoji sigurno tridesetak godina. Najveci broj dece ce dobiti morbile i iste ce im proci ali od broji koji dobije sigurno odredjeni procenat ide na mozak.
Danas se desava manje. U tom smislu da, spasava zivote. I da, klinicka slika je blaza.

I nemoj mi o kovidu. Moja svekrva je nevakcinisana preminula u Batajnici a svekar je sa cetvrtim stadijumom kancera preziveo vakcinisan.
Covek je i dan danas ziv i vrlo vitalno, uredno i pametno igra sah protiv racunara.

Postoje pitanja oko kojih se pametni ljudi mogu sporiti jer je dijalog uvek korisna opcija za drustvo koje ne miruje.
Medjutim, postoje pitanja oko kojih se niko normalan nece sporiti jer je cena previsoka.

Oko vakcine za kovid mi je dijalog logican. Nova je, ne znamo je, primili smo je na brzinu ali pentaxim...van razuma.
Ništa nije van razuma ako imaš budalu na vlasti ne veruješ nikome ništa.

Opet lazes!

...
E moj Nestoroviću...

И да ti пустим брате @Reefer овог твог Миљеника јер за за разлику од многих,он верује у то што прича и проповеда
а чисто сумњам да је неко од нашег Живља видео овако нешто из прве Руке...зипа:

И да ti пустим брате @Reefer овог твог Миљеника јер за за разлику од многих,он верује у то што прича и проповеда
а чисто сумњам да је неко од нашег Живља видео овако нешто из прве Руке...зипа:

Pa svi umno oboleli veruju u svoje vizije u glavama. On veruje da je uzeo pare od umirućeg momka iz dobre namere, ali ga je samo prevario i uskratio mu pomoć moderne medicine. Možda mu ona ne bi pomogla, ali mu prevara ovog nadrilekara sigurno nije pomogla. Naprotiv.

Čitaš li ti uopšte šta je neko napisao, ili je ovo način da izbegneš po tebe nepovoljne odgovore?
Pitanje je bilo: da li znaš da vakcinisana deca učestvuju sa 94% u ukupnom broju obolelih, da je većina mladja od tri godine i da su primili "najbolju vakcinu na svetu" pre samo (maksimalno) dve i po godine, a trebala bi da ih štiti 5-10 godina?
Ne spinuj sa antivakserisanjem, već daj odgovor na postavljeno pitanje.
Uočavaš li ti u kom kontekstu je pomenuta ta vakcina?
U odnosu na koju kontrolnu grupu je ta statistika?
U odnosu na onu nevakcinisanu decu koja ne postoje?
I kako to spasava živote, kada niko nikada (od belaca) nije umirao od Boginja?
Vakcinisan je i Vlasta u 95-oj, pa umro posle druge doze.
Da ne nabrajam sve poznate ličnosti koje su umrle od korone, ali baš posle primljene vakcine.
Da ne govorim o Šabačkom domu za stare, gde je 22-oje štićenika umrlo od Fajzerovog otrova već posle prve doze.
Svi uredno upisani kao umrli od korone.
Možda bi se iznenadila od čega je zaista umrla tvoja svekrva - da je radjena obdukcija.
Ovako... lepo je širiti bajke o koroni.

Ta vakcina, očigledno - nema nikakva efekat.
To je činjenica, koju gomila vas vakserskih botova pokušava da ispinuje tandrljanjem o antivakserima koji su krivi za sve.
Antivakseri su krivi što vaše supervakcine ne štite ni posle dve godine.
A rešenje je... gde? naravno - u vakcinaciji.
Da, van razuma je kad vidiš da vam je od ukupnog broja obolelih 94% vakcinisano, a vi i dalje mantrate o vakcinama koje prave supermene od dece.
U vašim bujnim maštama.
Nismo svi ni plaćenici farmakomafije, a ni budale koje ne pogledaju kakve su stvarne brojke i kakav je stvarni "učinak" vakcina.

Ja sam vakcinisan protiv velikog kašlja kao beba i dobio sam ga i kašljuckao nekoliko meseci. Nezreli doktori me rokali penicilinima i na kraju testirali bris i odmah otkrili.

Nisu vakcine problem nego neoliberalni fašizam koji vlada u srbiji uopšte evropi. To kolonijalno ropstvo i iznajmljivanje ljudi, zemlje, rudnih bogatstava itd.

Ko bi se lud danas vakcinisao kada vidi onog kretena kako svaki dan lupeta na televiziji?!??aj sebe nego SVOJU DECU?!??

JOŠ JEDNO DETE SE BORI ZA ŽIVOT: Cenu nedovoljne vakcinacije u Srbiji dosad je životima platilo pet beba, oglasili se iz Tiršove​

STRUČNjACI kažu da su cenu nedovoljne vakcinacije u Srbiji od letos životima platilo pet beba. U ovom momentu, najmanje još jedno dete se bori za život, a desetine njih roditelji pokušavaju da izleče od zacenjivanja i strahovitog kašlja koji traje nedeljama.​

Dok lekari apeluju da je situacija ozbiljna i uvodi se dodatna vakcina radi bolje zaštite, pojedini roditelji od tih lekara traže da im potpisuju garancije kada dovedu decu da ih vakcinišu.
Doktor Snežana Rsovac, pulmolog u Tiršovoj, ističe da je serija oboljenja odojčadi sa znacima velikog kašlja koju smo imali u avgustu 2023. godine bio alarm da će doći do povećanja broja obolelih u narednim mesecima.
- Nikad se nije dešavalo da baš u nedelju dana imamo dve hospitalizacije od velikog kašlja. To je bio prvi znak da će doći do povećanja broja i to se i desilo - kaže doktorka.
Kada je reč o kliničkim slikama velikog kašlja, doktorka ističe da odrasli ljudi bolest odboluju sa lakšim simptomima, dok je kod dece situacija drugačija.
Na linku koji sledi pročitajte sve o velikom kašlju kod dece, a na ovom linku sve o velikom kašlju kod odraslih.

"Od 100 obolele dece, jedno će imati smrtni ishod"

Kako kaže dr Rsovac, najteže kliničke slike imaju novorođenčad i odojčad, koja, iako krenu sa vakcinacijom, tek u šestom mesecu života postižu neku vrstu zaštite.
  • komplikacija može da bude prelom rebara kod neke dece, češće kod veće dece i odraslih zbog toga što oni imaju jače mišiće. Komplikacije kod odojčadi i manje dece su:
  • trećina od dece koja je obolela u tom uzrastu od velikog kašlja mora da se hospitalizuje, zato što ima apneje koje se javljaju u preko 68% i to dovodi do nedostatka kiseonika
  • takođe, ima komplikacija po tipu pneumonije, jer Bordetella pertussis ima toksine koji su jako citotoksični i koji mogu dovesti do upale pluća preko 90%.
  • od tih mališana, jedan u sto će imati, nažalost, smrtni ishod, zato što toksin Bordetella pertussis stvara povećan broj leukocita, odnosno limfocita, i dovodi do limfostaze koja, prvenstveno na plućima dovodi do razvoja slike jednog kolapsa alveola i nemogućnosti da se normalno diše. I vi imate osećaj da pri tom kašlju nemate dovoljno vazduha
I pored toga što je prethodnih meseci od velikog kašlja umrlo pet beba, antivakseri nastavljaju da ubeđuju ljude da ne vakcinišu decu. Putem društvenih mreža, služeći potpuno paušalnim i netačnim zaključcima, šire dezinformacije da je vakcina uzrok povećane stope autizma.
- Ja sam čitala na društvenim mrežama njihove polemike i ono što oni kao svoje stavove iznose to je najčešće da su vakcine neproverene, da daju neželjene efekte, da uslovljavaju bolesti, da ne žele da izlože dete tom riziku. Ali, hajde da se samo vratimo četiri decenije unazad. Mi smo 1961. godine uveli vakcinu protiv difterije, tetanusa i velikog kašlja, to je godina kada je postala obavezna u onoj staroj našoj državi, tada se nije mnogo polemisalo i nije bilo nikakvih sprega i kasnije - rekla je je doktorka i dodala:
- Međutim, ja ovo sada pričam, a oni će reći, "pa, doktorka pripada vakcinalnom lobiju", oni su antivakcinaši, ja sam vakcinisana. Ne, ja samo kažem da mi smo jako obazrivi, svaku neželjenu reakciju prijavljujemo, to se skuplja kao jedan kolektor informacija i analizira. Kada govorimo o vakcinama, njihov razvoj nije stao sa ovim sada postojećim. Recimo, za veliki kašalj radi se na novim genetskim nekim formama da se napravi dovoljno sigurna vakcina sa većim stepenom zaštite, odnosno dužim stepenom zaštite, jer sada prosečno trajanje zaštite od vakcine je negde između 6 i 12 godina - rekla je dr Risovac gostujući na TV Prva.

Bitange u belom potpuno su srušile poverenje u struku sramotnim ponašanjem tokom plandemije.

Nema tu mnogo mesta čuđenju.

Rešenje bi moglo biti uvođenje izjave o garanciji i odštetama za bilo kakve posledice po zdravlje pacijenta.

Osoba koja ubrizgava sredstvo, da se potpiše i materijalno odgovara.

Pa izvolite, struko, garantujte.

I za veš mašinu se dobija petogodišnja garancija.
Red bi bilo da se bar toliko garancije dobija za zdravlje.

Bitange u belom potpuno su srušile poverenje u struku sramotnim ponašanjem tokom plandemije.

Nema tu mnogo mesta čuđenju.

Rešenje bi moglo biti uvođenje izjave o garanciji i odštetama za bilo kakve posledice po zdravlje pacijenta.

Osoba koja ubrizgava sredstvo, da se potpiše i materijalno odgovara.

Pa izvolite, struko, garantujte.

I za veš mašinu se dobija petogodišnja garancija.
Red bi bilo da se bar toliko garancije dobija za zdravlje.
Pa da, te bitange u belom su nas sve iznevjerile! Trebaju se odgovarati za svoje greške, a ne da se svi mi ponaosob mučimo s posledicama njihove nesposobnosti. Ako već ubrizgavaju nešto, neka se potpišu i neka plate ako nešto pođe po zlu!

Danas na prvom neki debos imao svojih 5 minuta da priča kako je dobio i imao veliki kašalj. Pa sam sebe snimao kako kašlje u klonji. Ona jeftina gluma za 5 dinara. Hajka očigledno kada se non stop o tome khenja. Da nije prodato kosovo u međuvremenu?

Back