Dete i religija

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima slobodu ,nema samovolju. U Americi u svim restoranima ,kaficima,klubovima,trznim centrima, u nekim drzavama i parkovima pusenje je zabranjeno.U Americi ko kupuje cigarete udje u dragstor, ne moze da vidi cigarete,nema u u izlogu. Takodje i u nekim zgradama, ne mozes ti da trujes druge ljude. Da li je tvoj prijatelj procitao ugovor kada je kupovao stan, pod kojim uslovima kupuje ?

Gubiš poentu. To je njegov lični stan u kojem mu se ograničavaju njegove lične slobode.

Evo šta se dešava sa mirnim demonstrantima koji sede na ulici i izrašavaju neslaganje sa politikom USA, i kako američka policija postupa sa njima:

Poslednja izmena:
Прво, не причам о тој ЛСД :) цркви, ниге је нисам поменула. Друго, ниси ме питала да ли сам атеиста.
Треће, не знаш да ли сам дала долар за цркву. И не мешај цркву и хуманитарне акције.
Четврто, знам много о цркви о којој причаш, али није тема црква ЛДС, него Дете и религија.
Шта имаш да кажеш на тему?
Princio Crkve LDS je humanitarni rad, prvo se informisi ,tako da je to povezano i ''mesa se''.
Vidis da nisi informisana o Crkvi LDS.
Od malih nogu dete treba da se ucio o Bogu,Crkvi, da voli svoju porodicu, da bude dobro i da pomaze druge. Jer ne postoji clan Crkve LDS da ima kriminalni dosije.

Na severu Crni nisu bili robovi, danas je predsenik Amerike Obama, videce mo kada ce predsednik Srbije biti Rom.

U Srbiji Romi dobijaju besplatan smeštaj, besplatnu struju, besplatnu vodu, besplatne udžbenike za decu i besplatan prevoz do škole. U Zapadnoj Evropi bagerima ruše romska naselja i deportuju ih, kao što se nedavno desilo u Francuskoj i Nemačkoj.

Princio Crkve LDS je humanitarni rad, prvo se informisi ,tako da je to povezano i ''mesa se''.
Vidis da nisi informisana o Crkvi LDS.
Od malih nogu dete treba da se ucio o Bogu,Crkvi, da voli svoju porodicu, da bude dobro i da pomaze druge. Jer ne postoji clan Crkve LDS da ima kriminalni dosije.

Чекај, онај ко не учи дете о Богу, тај не може ни да учи дете да воли породицу, буде добро (појасни, шта значи ,,да буде добро'') и да помаже друге?

П.С. Јутице, ја волим да се с тобом натежем, јер заиста, али заиста, нисам срела такву особу у стварном жиоту... Невероватан си лик, такве мајка дваред не рађа! Подржавам што се клонрираш на форуму, јер је штета што вас нема више.

Ja bih samo hteo da kažem i zapazim da i ovde ima nekih koji propagiraju i nabacuju svoj stav ne poštujući tuđi stav. Ne bih da ih imenujem da mi ne pošalju satelite koji će me pratiti i agente Cije, Bije, Mije u Kuje. Hoću samo da im kažem da džabe mlate praznu slamu i da im kažem da je jednom mom članu porodice bilo mnogo više kul u jednoj sekti, nego mnogima iz porodice koji šatro nešto veruju u neke crkve i te stvari.
I rekao bih još da svako zarađuje za svoju egzistenciju i da nema tu pomoći od nekih crkava i organizacija i šta ti ja znam kakvih udruženja.
I dodao bih na kraju da ću početi da verujem i da budem zaslepljen onda kada mi te vaše organizacije omalterišu i okreče kuću, kada mi zaštite auto od rđe i porpave ga, posade baštu, ofarbaju ogradu... Dok to budem mogao sam da radim, nikakva organizacija bilo kog tipa mi ne treba.

Pomagali su i Drzau, a posle i Tita. Milosevic je trebao jos 1990 da udje u Nato,Kosovo bi tada ostalo u Srbiji.

Kači slobodno klipove sa Romima, znam ih sve.

Da, pomagali su Tita u vreme Informbiroa, i to sa:

-126 tenkova M-48 Patton
-12 aviona F-86 Sabre
-30 haubica 105 mm M-‚09
-200 miliona dolara u kešu.

Sve to su naplatili jako dobro.

Чекај, онај ко не учи дете о Богу, тај не може ни да учи дете да воли породицу, буде добро (појасни, шта значи ,,да буде добро'') и да помаже друге?

П.С. Јутице, ја волим да се с тобом натежем, јер заиста, али заиста, нисам срела такву особу у стварном жиоту... Невероватан си лик, такве мајка дваред не рађа! Подржавам што се клонрираш на форуму, јер је штета што вас нема више.
Ja sam ti rekla za Crkvu LDS, i objasnila.
Ovo je interesantno cim neko nije vernik SPC ili ateista, i pocne da prica o svojoj Crkvi ili religiji, sisitematski napad klonova....koji ili vredjaju ili ti govore da si klon, ali ne mogu da odgovore ni na jedno moje pitanje.

Takav ukorenjeni rasizam kakav je u US nigde na svetu nisam video. Funkcionalno nepismene svršene srednjoškolce ćete u Srbiji teško naći, u Americi ih ima na pretek.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back