Dete i religija

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Amerika nije idealna, a boljeg modela od toga nemas. Vecina imigranta ima cilj Ameriku ,Kanadu,Australija,N.Zeland ili Zap. Evropa. Ostale drzave su daleko iza po pitanju mnogih sloboda i prava, a o standardu da ne govorimo.

Misliš na model izazivanja ratova i kriza, zarad stvaranja kolonija sa jeftinom radnom snagom i izvorom osnovnih sirovina?

Pa sačekaj malo, nisu još sazreli svi plodovi onoga što je posejano.
O tome će govoriti neka buduća pokoljenja.
A Mi možemo da diskutujemo o delima, koja su učinjena do danas.
Dok u Americi ljudi mogu slobodno da kazu sta misle i da kritikuju svoju vladu , u drugim drzavama to je naucna fantastika, u Jugoslaviji ko je sme da kritikuje tita ?

Dok u Americi ljudi mogu slobodno da kazu sta misle i da kritikuju svoju vladu , u drugim drzavama to je naucna fantastika, u Jugoslaviji ko je sme da kritikuje tita ?

Moje mišljenje je da to "u Americi ljudi mogu slobodno da kazu sta misle i da kritikuju svoju vladu" je obična fraza, koja je ponovnljena toliko puta, da mnogi veruju kako je to istina.

Zar Kenedi nije mislio drugačije, ako se ne varam?

Kanarinka ili ciji si vec alter-ego.
Ja sam vec rekla sta mislim, i za vas ateiste koji ste decu ucili cim progovore da kaze da voli tita vise od mame i tate, i da to nije bilo ispiranje mozga

Где сам рекла да сам атеиста?
И ниси казао/ла шта мислиш, цитирај себе!

Затим, душо драга, мене нећеш изнервирати тиме што лупеташ да сам нечији клон - једна је Ванда! :)

Moje mišljenje je da to "u Americi ljudi mogu slobodno da kazu sta misle i da kritikuju svoju vladu" je obična fraza, koja je ponovnljena toliko puta, da mnogi veruju kako je to istina.

Zar Kenedi nije mislio drugačije, ako se ne varam?
Da li si bio u Americi, sta si citao na engleskom od americke literture na tu temu ? Vecina ljudi je u Srbiji formirala svoj pogled na svet zahvaljujci dbevniku rts iz 90-tih.
Romney drukacije misli od Obame.

Da li si bio u Americi, sta si citao na engleskom od americke literture na tu temu ? Vecina ljudi je u Srbiji formirala svoj pogled na svet zahvaljujci dbevniku rts iz 90-tih.

Samo formalno, ali ne i suštinski, jer i jedan i drugi, formalno se zalažu za prekid ratova, a suštinski rade sasvim suprotno, tj. počinju nove.

Где сам рекла да сам атеиста?
И ниси казао/ла шта мислиш, цитирај себе!

Затим, душо драга, мене нећеш изнервирати тиме што лупеташ да сам нечији клон - једна је Ванда! :)

Prvo tvoj arlington je na temi religija, ali pod drugim imenom ,ali ovaj put ste vi sa iste strane barikade, tako da se ne svadjas sa njim.
Pricas o Crkvi LDS, a sta znas o njoj ? Nista
Crkva LDS ima vise vernika od SPC.
Da li znas koliko je miliona dolara Crkva LDS donirala u Srbiju ? Ovde se svi sa tim ismejavaju, a u zivotu nisu dala jedan dolar za takve stvari
Na pitanje da li si ateista, izbegavas odgovor sto jasno kazuje sta si.

Američki predsednici misle onako kako im bankarski i vojno-industrijski kompleks kažu da misle. A šta misliš o ovoj slobodi: moj prijatelj živi u Detroitu, u stambenoj zgradi od 4 sprata i zabranjeno mu je da u svom stanu puši i da se tušira posle 22h. Dakle, u njegovom ličnom stanu, koji je on kupio, zabranjeno mu je da puši i tušira se posle 22h. Ima ugrađen senzor koji detektuje duvanski dim i ako ga detektuje dolazi policija da mu piše kaznu. Kakva je to sloboda?

Kako podsticu ratove ? Objasni.

Drugi Zalivski rat i invazija i okupacija Iraka, a ta invazija i okupacija pokrenute su na osnovu laži da Irak poseduje oružije za masovno uništavanje koje nikad nije pronađeno.
Bombarodvanje Srbije pokrenuto na osnovu laži o masakru Albanaca u Račku, za koji su kasnije finski patolozi koji su radili analize mrtvih nađenih u Račku rekli da su lagali pod pritiskom Amerike.

Prvo tvoj arlington je na temi religija, ali pod drugim imenom ,ali ovaj put ste vi sa iste strane barikade, tako da se ne svadjas sa njim.
Pricas o Crkvi LDS, a sta znas o njoj ? Nista
Crkva LDS ima vise vernika od SPC.
Da li znas koliko je miliona dolara Crkva LDS donirala u Srbiju ? Ovde se svi sa tim ismejavaju, a u zivotu nisu dala jedan dolar za takve stvari
Na pitanje da li si ateista, izbegavas odgovor sto jasno kazuje sta si.

Прво, не причам о тој ЛСД :) цркви, ниге је нисам поменула. Друго, ниси ме питала да ли сам атеиста.
Треће, не знаш да ли сам дала долар за цркву. И не мешај цркву и хуманитарне акције.
Четврто, знам много о цркви о којој причаш, али није тема црква ЛДС, него Дете и религија.
Шта имаш да кажеш на тему?

Američki predsednici misle onako kako im bankarski i vojno-industrijski kompleks kažu da misle. A šta misliš o ovoj slobodi: moj prijatelj živi u Detroitu, u stambenoj zgradi od 4 sprata i zabranjeno mu je da u svom stanu puši i da se tušira posle 22h. Dakle, u njegovom ličnom stanu, koji je on kupio, zabranjeno mu je da puši i tušira se posle 22h. Ima ugrađen senzor koji detektuje duvanski dim i ako ga detektuje dolazi policija da mu piše kaznu. Kakva je to sloboda?
Ima slobodu ,nema samovolju. U Americi u svim restoranima ,kaficima,klubovima,trznim centrima, u nekim drzavama i parkovima pusenje je zabranjeno.U Americi ko kupuje cigarete udje u dragstor, ne moze da vidi cigarete,nema u u izlogu. Takodje i u nekim zgradama, ne mozes ti da trujes druge ljude. Da li je tvoj prijatelj procitao ugovor kada je kupovao stan, pod kojim uslovima kupuje ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back