Dete i religija

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da je došlo vreme da se tema zaključa jer je "postavljač rekao šta je imao" na temu Dete i religija.
A postavljač je na temu Dete i religija rekao:
- Da je Magna Carta Libertatum priručnik za gajenje ukrasnog bilja i rastinja;
- Da je u Americi postojala rasna segregacija do 1950, a ne 1970, što znači da u Americi demokratija postoji dvesta godina;
- Da je Đinđić ubijen 2003, tri godine nakon Miloševićevog silaska sa vlasti, što znači da se Miloševićev režim završio pre par godina, a svako ko drugačije misli verovatno pohađa osnovnu školu. :kafa:
- Da bolje izgleda u kupaćem kostimu od Vitni Oprah.

Izgleda da je došlo vreme da se tema zaključa jer je "postavljač rekao šta je imao" na temu Dete i religija.
- Da je u Americi postojala rasna segregacija do 1950, a ne 1970, što znači da u Americi demokratija postoji dvesta godina;
- Da je Đinđić ubijen 2003, tri godine nakon Miloševićevog silaska sa vlasti, što znači da se Miloševićev režim završio pre par godina, a svako ko drugačije misli verovatno pohađa osnovnu školu. :kafa:

Evo sta je rekao zazi
da je magma carta najvisi pravni akt koji je u vreme kada je izdat garantovao gradjanske slobode svim ljudima, svih rasa i religija.
da je Amerika samo ono sta on moze da nadje na slicicama na wikipe.
da pokusava da izvrce recenice, da bi ispao smesan,a ispadne tragi-komican
kako zazi izgleda u kupacem...to prevazilazi san letnje noci:rotf::rotf::rotf:

Kako dete može da otvara temu Dete i Religija?O tome treba da diskutuju odrasli.A ne tinejdžeri.
Šta zna dete šta je 300 kila..buože svašta...

ispravi prvo gramaticke greske koje si napravio, meni srpski nije maternji, a ne pravim takve kardinalne gramaticke greske kao ti.
Ocigledno je da ides u osnovnu,kada pises ovakve stvari.
Ozbiljne politicke partije u Srbiji imaju cilj Evropsku Uniju i Nato. Niko se ne slaze ...

Извини, Јутице, знам да ниси Арлингтон :), али је у те ушао његов дух, те проговара из тебе...
Ако се представљаш као неко други, бар се потруди да звучиш другачије.

Елем, шта имаш да изрекнеш на сопствену тему?
Ја се убих одговарајући, а од тебе ни словца.. осим оног што је Зази навео. ;)

Kako dete može da otvara temu Dete i Religija?O tome treba da diskutuju odrasli.A ne tinejdžeri.
Šta zna dete šta je 300 kila..buože svašta...
Mislis, sta zna baba, jer ljudi sto su stariji to su detinjastiji. Naravno, bake su najpozvanije da otvaraju temu o deci, jer imaju dvostruko iskustvo - u detinjstvu i u starosti, a u medjuvremenu su rodile i podigle buljuk dece.

Nažalost jesi,jer si i nehotice stavila u isti koš mormonsku religiju sa našom ,govoreći da smo mi "prihvatili američke uticaje".To naprosto nije tačno.Možda smo prihvatili amertičke uticaje u sferi njihove šund muzike i još gorih filmova,kao i sistema njihovog obrazovanja,ali nikako njihovu kvaziduhovnost.Tu smo ostali slobodni.Daleko više mi je žao što se u odbrani protiv tog štetnog uticaja,umesto vere koju imamo potežu Marks i Lenjin.

Nemoj biti licemer i govoriti kako sve ono što je loše iznutra, potiče spolja.
Takvim pogledom na sebe, nemoguće je menjati sebe, već se uvek nastoji menjati neko drugi, što je naopako.

Ovde ljudi kada nemaju argumenta vredjaju ili govore kako si klon , za sada sam - livingston,stenli,plavi andjeo,kanarinkin alter-ego,road....koliko su originalni da su nasli nekog vernika i da sam sada njegov klon, a ovako sam klon nekih ateista i nevernika...odlicna logika.
Sta ti znas o mojoj deci ?
Tema nije potekla iz Cicevca, nego od mene.
U Srbiji ljudi ne jedu bunike ni u malim kolicinama. Ako preteras dozu uzecete Manitu da mu budes dvorska, tj. nebeska dama.

Kćeri,nađi nekog i podaj mu se,umesto što ovde trolaš.
Ponudi mu svoje mlado telo da se naslađuje njime.Zašto da ljudi pate zbog tebe?

Šefe,nikakvo mlado telo nije u pitanju-njoj bi štimalo jedno mlado muško ko i svakoj vremešnoj teti...
Inače dok dođe na red od preostalih supruga onog njihovog klovna-uhvati se paučina...:mrgreen:
Ako je koju godinu mlađa od mene,a ja pamtim i dinosauruse i punske ratove...:lol:

Poslednja izmena:
Извини, Јутице, знам да ниси Арлингтон :), али је у те ушао његов дух, те проговара из тебе...
Ако се представљаш као неко други, бар се потруди да звучиш другачије.

Елем, шта имаш да изрекнеш на сопствену тему?
Ја се убих одговарајући, а од тебе ни словца.. осим оног што је Зази навео. ;)

Ko zna ciji duh govori iz tebe, kanarinka ?
Pogledaj predhodne stranice.
Ni ti nisi odgovorio ni na jedno moje pitanje ili bezis,ili optuzujes da sam klon, ali nema odgovora.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back