- Poruka
- 19.509
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto nije bila ironija....
Put bezboznistva vodi u Koreju i Kubu, ko hoce da ide tamo i uziva neka ide.
Sve bih ja to prijavila policiji.Objasni vezu veganstva i Crkve LDS ???!!!! Vidimo ko pise nebuloze
Izgleda da i danas ovi iz akademije nauka volontiraju na forumu![]()
Tvoja prica da se covek ''radja'' sa ateisitckom svescu, radja se sa idejom o odsutvu Boga. Ateistima treba prvo Bog da ga negiraju,da bude odsutan....da bi postali to sto jesu. Znaci bez Boga vi ne mozete ni da nastanete, ne mozete sami za sebe da nastnete, nego kao sekta koja se odvaja od matice religije, sada moram i da ti crtam, a radis sutra ujutru ? dobar fazon
Što se onda trpaš gde ti nije mesto i ispravljaš ljude.Ne smeta mi što ti nije maternji, ali zašto onda glumiš stručnjaka, a pošto sam profesor ruskog, možemo da se dopisujemo tako.Bako moj matrnji nije srpski, ako hoces da se dopisujemo na engleskom samo kazi.
Što se onda trpaš gde ti nije mesto i ispravljaš ljude.Ne smeta mi što ti nije maternji, ali zašto onda glumiš stručnjaka, a pošto sam profesor ruskog, možemo da se dopisujemo tako.
Serpent kako ti vaspitavas decu
Serpent kako ti vaspitavas decu![]()
Zasto onda Kubanci masovno dolaze u USA, a ne obrnuto ?Kuba ima najbolji zdravstveni sistem na svetu, i pride besplatan.
Jesi li znala da u celoj Americi ima samo 80 000 kreveta za lečenje bolesnika sa opekotinama?
Zasto onda Kubanci masovno dolaze u USA, a ne obrnuto ?![]()
Kako si ti duhovita...Što se onda trpaš gde ti nije mesto i ispravljaš ljude.Ne smeta mi što ti nije maternji, ali zašto onda glumiš stručnjaka, a pošto sam profesor ruskog, možemo da se dopisujemo tako.
Dozvolices joj da sama odlucuje, bira?Misliš dete? Vaspitavaću je da bude časna, poštena, ponosna na sebe i svoje proodično i nacionalno poreklo, da poznaje istoriju svog naroda i svoje države, samosvojna, da sve preisputuje sama, i da odlučuje i bira sama ono što je najbolje za nju.
Niko od tih kubanaca kada dodju i vide ih sta ih ceka u USA, ne pomislja da se vrati nazad u Kubu u onaj raj.Zbog propagande, Arlingtone, zbog propagande. Misle da ih tamo čeka nešto drugo umesto pranja sudova i čišćenja štala.
Evo zašto u Rusiji nema mormona.
Dozvolices joj da sama odlucuje, bira?
Možda, ali sam prvenstveno realna, što tebi malkice fali.Kako si ti duhovita...
Ko kaze da nema ?
Misliš dete? Vaspitavaću je da bude časna, poštena, ponosna na sebe i svoje proodično i nacionalno poreklo, da poznaje istoriju svog naroda i svoje države, samosvojna, da sve preisputuje sama, i da odlučuje i bira sama ono što je najbolje za nju.
Gde ima vernika Crkve LDS ,bice i Hramova, nista se ti ne sekiraj.Nema vaših tzv. "hramova".
Što se tiče toga da izabere ili ne izabere neku religiju, apsolutno.
Realna si, a ismejavas se humanitarnom pomoci od nekoliko miliona eura sto je Crkva LDS dala Srbiji...Možda, ali sam prvenstveno realna, što tebi malkice fali.
Serpent, spot je sjajan, morala sam da ga pokažem sinu, oduševio se![]()