Dete i religija

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ismejavam način na koji ti to predstavljaš, jer je očigledno da o humanitarnom radu nemaš baš mnogo pojma, sem onoga što su te teorijski naučili, a praksa je nula.
Ko spominje Cicevce stalno za ismejavanje ? Konstatno ismejavas humanitarni rad Crkve LDS, sto najbolje pokazuje o tvojoj humanitosti...

a niko ne pise o vaspitanju svoje dece? ':sad2:
Eto, moje ima 24 godine.Pošto sam odrasla u porodici vojnog lica, niti sam krštena, niti me interesuje da to radim u ovim godinama.Muž mi je vernik, ide u crkvu, posti i šta već ide uz to, niti se on meni meša šta ja radim, niti ja njemu.Napisah već na početku teme, da je sin sam odlučio da pohađa građansko vaspitanje, ali je sam i tražio da se krsti, kad se vratio sa redovnog odsuženja vojnog roka, gde je, opet sam, odlučio da ode sa 19 godina.Niti smo se mi mešali u to, niti je iko od nas dvoje smatrao za shodno da mu priča šta da radi.Često nam je postavljao pitanja o veri, svako od nas dvoje mu je iznosio svoje mišljenje, ali odluke je donosio sam.
Vrlo sam ponosna na svog sina, odgovoran je i vredan momak, nije želeo da studira, želeo je da radi i to je opet njegova odluka.Što se mene tiče, jako sam zadovoljna načinom na koji smo ga vaspitali- vredno radi, uvek će pomoći onome ko je u nevolji, ljude ceni po tome da li su dobri ili loši, veliki je ljubitelj životinja i prirode,ima puno prijatelja šta još neka majka može da poželi:)

Ko spominje Cicevce stalno za ismejavanje ? Konstatno ismejavas humanitarni rad Crkve LDS, sto najbolje pokazuje o tvojoj humanitosti...

Konstantno se podsmevam, a ne ismejavam tvom agresivnom stilu pisanja, a ne humanitarnom radu.Znaš, kada nešto ponoviš tri miliona puta u 10 rečenica, onda to postaje komično, ma koliko humano bilo, ponekad zna da izazove i gađenje.Evo, i ovu temu si pokrenula, sa očiglednim ciljem da promovišeš svoju crkvu, a ne što te interesuje tema.A ljudi nisu goveda, bar ovde, kapiraju vrlo brzo, opet, bar u ovoj zemlji.

Konstantno se podsmevam, a ne ismejavam tvom agresivnom stilu pisanja, a ne humanitarnom radu.Znaš, kada nešto ponoviš tri miliona puta u 10 rečenica, onda to postaje komično, ma koliko humano bilo, ponekad zna da izazove i gađenje.Evo, i ovu temu si pokrenula, sa očiglednim ciljem da promovišeš svoju crkvu, a ne što te interesuje tema.A ljudi nisu goveda, bar ovde, kapiraju vrlo brzo, opet, bar u ovoj zemlji.

Ismejavas se direktno sa humanitarnom pomoci, i sa mestom kome je upucena pomoc, to je stvarno jadno.
Temu drugi sa tobom pokusavaju da skrenu,ali vam ne ide.

Ja pokušah da odgovorim direktno na temu,što se vidi iz posta iznad, a ti bi i dalje da se svađaš.Rekoh ti već ne postoji u srpskom ismejavanje, već podsmevanje, veri različito, biliv mi.

Ja pokušah da odgovorim direktno na temu,što se vidi iz posta iznad, a ti bi i dalje da se svađaš.Rekoh ti već ne postoji u srpskom ismejavanje, već podsmevanje, veri različito, biliv mi.
Nema ja sa tobom sta da se svadjam, samo ismejavnje ili podsmevanje humanitarnoj pomoci upuceno Srbiji je jadno.

Kao i njihovo isticanje zilion puta, svako ko se malo duže bavi time vidi koliko je to kontraproduktivno.
Ali, vidim da ti je ovo dosadilo, pa pokrećeš novu temu, vreme je za novu žurku, jel' da:roll:

Ne budi naivna Mono, zar ne vidis da on hoce od svakog vernika, da ne kazem hriscanina jeftinim "sibicarskim" trikovima da napravi antisemitu?

I sutra ce da dozvoli svojoj cerki da bude hriscanka? 'Oce, al' kad na vrbi rodi grozdje.

Cemu li se ti klanjas....

picolo, više puta si na ovom forumu pomenula kako su neki tamo ateisti "lukavi kao Jevreji", da je nekakva satanistička zavera lukava "kao da su je jevreji smislili", a to si pisala i na jednom drugom forumu. Sama si napisala da nemaš ništa protiv genocida nad Jevrejima pravdajući to nekakvim biblijskim proročanstvima. To znači da nemaš ništa protiv ubistava jevrejske dece koja su umirala zajedno sa srpskom od strane zločinaca koji nikakve veze ni sa biblijom ni sa hrišćanstvom nisu imali. Nisi li napisala:

Nego znate sta - na Krsti se najvise sankcionise ustvari onaj koji pise protiv Jevreja, da ne kazem ko ih samo spomene. Kad se setim i ja sam pre trajnog bana pisala protiv njih,

A meni si lično napisala:

Nego si lukav kao Jevrej, a ko zna, mozda ponekog i podmicujes. Nista me ne bi zacudilo.

Nego, suviše si tupava, kao i svaki antisemita, da zapamtiš da sam više puta napisao da jesam Jevrejin po majci.

a svima koji nisu kao ti, napisala:

Jer vi ste ne samo sluge sotonine, nego i namerni "zavlacitelji" omladine u sekte i da i ono malo vere sto imaju, da nestane. Ali primicete "platu svoju" na nebu ako ne vec i ovde.

Nisam ti ja kriv što nisi uspela da stvoriš porodicu, pa se zamlaćuješ kojekakvim teorijama zavere.:(

Poslednja izmena:
Pa o tome ti i pisem, ne treba da mu verujes, jer on samo deklarativno nesto pise a drugo misli. A sta misli, pokazao je i ovde i u drugim ranijim postovima.

Valjda si za toliko pametna da protumacis.

Ne, baba tetka, ja uvek kažem i pišem ono što mislim. To znaju svi ovde. Bez obzira šta ja mislio o moninim uverenjima, a svi znaju šta mislim, poštujem to što je čvrsta u borbi za njih. Kao što reče Niče, imajte "neprijatelje" kojima možete da se ponosite.:mrgreen: A ti si samo bubišarba.

Ah, izvini, nisi ni baba ni tetka.

picolo, više puta si na ovom forumu pomenula kako su neki tamo ateisti "lukavi kao Jevreji", da je nekakva satanistička zavera lukava "kao da su je jevreji smislili", a to si pisala i na jednom drugom forumu. Sama si napisala da nemaš ništa protiv genocida nad Jevrejima pravdajući to nekakvim biblijskim proročanstvima. To znači da nemaš ništa protiv ubistava jevrejske dece koja su umirala zajedno sa srpskom od strane zločinaca koji nikakve veze ni sa biblijom ni sa hrišćanstvom. Nisi li napisala:

A meni si lično napisala:

Nego, suviše si tupava, kao i svaki antisemita, da zapamtiš da sam više puta napisao da jesam Jevrejin po majci.

a svima koji nisu kao ti, napisala:

Nisam ti ja krvi što nisi uspela da stvoriš porodicu, pa se zamlaćuješ kojekakvim teorijama zavere.:(

Naravno da su Jevreji lukavi i srebroljupci (ne svi ali vecina), ali to ne znaci da sam antisemita.

A to sto bi ti voleo da svakog vernika koji veruje Bibliji i prorocanstvima napravis antisemitom, druga je stvar, verovatno si osetljiv jer pripadas njima, ali ja zbog tebe ne mogu da ne pisem o svojim stavovima ovde, jer nisi mi bitan i nisam to zapamtila, a i da jesam ne bi promenilo stvar.

Dakle da pojasnim, nisam antisemita, ne volim Jevreje posebno, ali ih i ne mrzim, jednostavno ih ne cenim, ali to nije mrznja da bi se neko nazvao antisemitom, a poznato je da su dobili kletvu u Bibliji i da se ona i dan danas ostvaruje. Da me nisi pitao ne bih ni napisala, zato i kazem da si jeftini "sibicar" koji od svakog vernika, hriscanina, pogotovu Srbina ocigledno, zeli da napravi antisemitu i klerofasistu.

Zao mi je ,ali promasio si.

A da jevrejske zavere postoje, to nije nista novo, ali o tome i sama malo znam osim da "drze" MMF. Ali to nije tema, ovo je bio samo poveci off zarad razjasnjenja i necu se vracati na to.

Naravno da su Jevreji lukavi i srebroljupci (ne svi ali vecina), ali to ne znaci da sam antisemita.

A to sto bi ti voleo da svakog vernika koji veruje Bibliji i prorocanstvima napravis antisemitom, druga je stvar, verovatno si osetljiv jer pripadas njima, ali ja zbog tebe ne mogu da ne pisem o svojim stavovima ovde, jer nisi mi bitan i nisam to zapamtila, a i da jesam ne bi promenilo stvar.

Dakle da pijasnim, nisamantisemita, ne volim Jevreje posebno, ali ih i ne mrzim, jednostavno ih ne cenim, ali to nije mrznja da bi se neko nazvao antisemitom, a poznato je da su dobili kletvu u Bibliji i da se ona i dan danas ostvaruje. Da me nisi pitao ne bih ni napisala, zato i kazem da si jeftini "sibicar" koji od svakog vernika, hriscanina, pogotovu Srbina ociggledno, zeli da napravi antisemitu i klerofasistu.

Zao mi je ,ali promasio si.

A da jevrejske zavere postoje, to nije nista novo, ali o tome i sama malo znam osim da "drze" MMF. Ali to nije tema, ovo je bio samo poveci off zarad razjasnjenja i necu se vracati na to.

Nemoj da se razmećeš glupošću, nikad nećeš naći dilbera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back