Desperate Housewives

Pa Orsonova keva je luda i smatra da Orson mora po svaku cenu da ostane sa Almom...
Medjutim, na tom putu isprecila se Bri kao njegova zena pa je Glorija (njegova majka) resila da ubije Bri kako bi Orson i Alma bili zajedno...Ali posto je Alma odustala od Orsona, Glorija je Almu zakljucala u neku sobu. Kada je Alma shvatila da Glorija ide kod Bri da je ubije, pokusala je da pobegne ali je pala sa terase i poginula na mestu. Za to vreme, Glorija zamalo da ubije Bri, ali Orson koji je pobegao iz bolnice je sprecio pa je Glorija zbog svog neuspeha dozivela mozdani udar i ostala zauvek paralizovana bez mogucnosti da govori ali sa i dalje zdravom svescu...
A Orson je bio u bolnici jer se ispostavilo da je upravo Glorija ta koja je ubila Moniku a kada se to desilo, Majk je shvatio o cemu se radi...Zato je Orson pregazio Majka i zato se Majk raspravljao sa Orsonom na krovu bolnice odakle je Orson pao...
A Orsopn je stitio majku jer je ona njega optuzivala da je ubio svogocuha pa je hteo da joj se oduzi, medjutim kasnije se ispostavlja da je i tog ocuha isto ubila Glorija...
Valjda ti je jasno, pisao sam sve odgovore na koje bi mogla da imas pitanja...z:)

Borise, srecice moja, evo ti za onoliki odgovor jedan novogodisnji pokloncic i poljubac
:poklon:z:kiss:

A sad da mi objasnis ko je sada onaj muski narator? Jel razreseno sta se desilo onoj komsinki sto se navodno ubila?

Al sto je bila dobra ova epizoda veceras.....z:)z:lol:

Dusho nema na cemu, ja uzivam da pisem to...
Muski narator je kao sto si verovatno shvatila, Reks Van De Kamp (Steven Culp) i on je narator iskljucivo u vecerasnjoj epizodi i vise nece biti, sad se naravno vraca Meri Alis.
Ne znam zasto, verovatno su mislili da bi bilo zanimljivo da jednu epizodu prica Reks posto je i on umro...
Sve je razreseno u vezi nje i njenog ubistva jos na pocetku 2. sezone, ali ona je isto jedan od glavnih likova i ostaje narator u celoj seriji...
Hoces da pisem kako se resila ta misterija ili znas?

Peticija protiv Skupstine...:vudu:...stalno menjaju vreme prikazivanja...:besan2:
потписујем ! z:lol: стваено су сморили...а кад ће сочни детаљи ?Одавно нису били?
Najjaca replika sinoc: "Deca ce se obradovati sto si videla kojota".

:hahaha::hahaha::hahaha:
даааа :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
и кад је планирао долазак у кочијама z:Dz:Dz:D

Dobra je 3 sezona, malo pre sam na prvom gledala reprizu... Ma ne znam sta mi je u pocetku me serija nervirala ali iznenada pronalazim nesto dublje u njoj, a svidja mi se i stil snimanja... Kako bilo, vrlo brzo prodje 40-tak minuta...

Dobra je 3 sezona, malo pre sam na prvom gledala reprizu... Ma ne znam sta mi je u pocetku me serija nervirala ali iznenada pronalazim nesto dublje u njoj, a svidja mi se i stil snimanja... Kako bilo, vrlo brzo prodje 40-tak minuta...

Odlicna je 3. sezona,o 4. da ne pricam.
5. je malo labava,zapleti su malo prostiji,ali valjda ce biti nesto bolje u nastavku..
I da,sto se tice snimanja i svega,sve je odlicno uradjeno.

Back