Desperate Housewives

Ja ne pratim redovno (ne volim bas seriju), ali danas sam gledala reprizu od sinoc i bas mi se dopala.:D Konacno se nesto desava u seriji, u pocetku mi je bila malo smor.

Znaci ima pet sezona? A koja sada ide na RTS-u?
I sta ce biti sa Gabi i onim njenim? Hoce se stvarno razvesti?

k3npcm.jpg

e9ylmv.jpg

Moj omiljeni slogan :D

2q3rs0m.jpg

Da gledas seriju,odlicna je! :D

Da,ima pet sezona ono sinoc na RTS-u je bila prva epizoda 3. sezone,cini mi se. I da,razvesce se,ali ce na kraju opet zavrsiti zajedno.

E, kad ti kazes, ima da je gledam.:lol: Znaci, veceras u 19:50h?
Uf, sto je dobra ova poslednja slicica...

Nego, jel` ti whispereru, sto ne ucis tu geo-sta-god-da-je, nego me uhodis tu po forumu?;)
gde god da se okrenem, eto njega....:cool:

Bas juce citam u novinama kako je Eva novinarima rekla da se ugojila zbog uloge, jer je sad u seriji mama dvoje dece (posto su oni pre toga stalno pisali kako je trudna). I na fotkama je bas delovala zaobljeno, sto kazes, nigde one stare Gabi.

@Boris
Bila je veceras, negde oko 20h.

Gledala sam i ja
Ipak, onoliko je štitio svoju majku, i pregazio Majka... Jes' da on voli Bri, i da na kraju stvarno ispada dobar, ali meni on nikada neće biti skroz pozitivan lik

Cek`, cek`.....Ko je stitio majku i pregazio Majka? :dontunderstand:(vidim da je u bolnici, al nisam gledala pre toga bas dosta epizoda) Kakve veze imaju majka tog lika, Majk i Bri? Jel to mislite na onog sto se lecio od zavisnosto od sexa? Ili je to ovaj za kog se Bri udala?:dontunderstand::think:

Pa za pocetak da ti kazem da je komplikovano ;)

Taj sto se lecio od sexa ,on je tu samo prolazan , i nema nikakve veze sa tim.
Mike-a je pregazio Orson jer je Mike zatekao Orsona u stanu mrtve zene koju je ubila Orosonova majka. Upravo zbog toga je Orson pregazio Majka da bi zastitio svoju ludu majku.Kasnije Orson se vencava sa Bree. I zapleti se dalje nastavljaju.. ;)

Zanimljivo,huh? :D

Back