Desperate Housewives

OK, Linet ce se boriti s rakom. A hoce li se IZboriti? Mislim, pretpostavljam da hoce, al na koju foru....ipak je rak...pa jos na mozgu.
I sta ce biti sa Idi? Obesila se? Pretpostavljam da ce ostati i ona ziva, ali opet: na koju foru...?

Idi je prezivela...ne secam se sad tacno kako...Linet ce preziveti isto
A gledala sam 6 sezonu prve 4 epizode,iskreno tek tada su unistili seriju...

OK, Linet ce se boriti s rakom. A hoce li se IZboriti? Mislim, pretpostavljam da hoce, al na koju foru....ipak je rak...pa jos na mozgu.
I sta ce biti sa Idi? Obesila se? Pretpostavljam da ce ostati i ona ziva, ali opet: na koju foru...?

ye ye

Izboriće se,a Idi se pretvarala..
Ljudi gledajte celu seriju na netu,što se mučite da skidate.. :)
Ja gledam 12. pete sezone.. :)

poslednja epizoda (13) ove sezone mi je bezveze, nervira me kad tako prekidaju kontinuitet radnje nekim flešbekovima... sad više nemam pojma šta je bilo u kojoj sezonu, uglavnom tornado i kraj IV su extra i i ova peta je imala par svetlih trenutaka (epizoda sa požarom) al su se malo pogubili u priči... (koja je poenta one babe bogatašice u ovoj sezoni, npr?!)... no bilo kako bilo, mogu da drogiram ovom serijom bilo kad (nego idiot, skinem, sagledam epizodu i brišem zbog spejsa)

Hmmm...Zanimljiva epizoda...A sto se tice one nove domacice,mogu da se kladim da ona devojcica nije njena cerka...Bilo mi je dobro na pocetku kada je Meri Alis rekla da bi Karlos ostavio da visi kad bi znao sta ce mu uraditi od zivota...:D:D:D

poslednja epizoda (13) ove sezone mi je bezveze, nervira me kad tako prekidaju kontinuitet radnje nekim flešbekovima... sad više nemam pojma šta je bilo u kojoj sezonu, uglavnom tornado i kraj IV su extra i i ova peta je imala par svetlih trenutaka (epizoda sa požarom) al su se malo pogubili u priči... (koja je poenta one babe bogatašice u ovoj sezoni, npr?!)... no bilo kako bilo, mogu da drogiram ovom serijom bilo kad (nego idiot, skinem, sagledam epizodu i brišem zbog spejsa)

Poenta te babe bogatasice jeste da se vidi da je Gaby stalo do porodice i da je vise ne interesuju toliko moda i nova! A meni se ti fleshbackovi svidjaju, pogotovu 13. epizoda!

e imam pitanje za ove sto gledaju preko rts-a. Nije mi jasno sto su prikazali special 5 sinoc i to zavrsili sa onim kada se Idi obesila,a vece pre toga pustili epizodu jos jednu,gde su prikazali da je ziva i to... ovi na rts-u nisu normalni definitivno!!!

Izvanredna serija, prosto me odusevljava svako vece...
Jel ima neko informaciju kada ce RTS da emituje 5. sezonu?
Cuo sam da su i nju kupili ali da je nece odmah prikazivati...
Ne znam zasto ali ja ne volim da gledam serije preko DVD-a, nije mi isti dozivljaj, mozda jer sam navikao...z:)

Back