Desperate Housewives

Meni ova serija ide na živce.
Nimalo mi nije niti zanimljiva niti lepa.
Baš mi je bezveze.

Devojčice i mlade devojke gledajući Seks i grad i Očajne domaćice malo pomalo pdražavaju načine života određenih junakinja, što mi se takođe ne dopada.

tja
a šta je nezanimljivo i ružno
i čiji nečin života je problematičan?
serija ima određenu dozu realnosti i dobrih poruka, ako ćemo već da gledamo dalje od zabave
jedinino je problem što sezona traje predugo sa pauzama

Da i ja sam to zaboravila...a ni sad nemam pojma kako je doslo do toga...a pola likova je nestalo..ona jedna debela Gabrijelina cerka je nestala jedno 2 sezone, pa se opet pojavila...Cerka od onih pedera je isto nestala...Onda, cerka od Suzan isto...Gabrijelina ona nova je isto nestala, Bri ko da nema decu vise...Onda one blizance od Linet i Toma isto nisam videla dugo...

Sto se skidanja serije tice, ne moze vise preko megauploada ali moze preko rapidshare-a...

Da i ja sam to zaboravila...a ni sad nemam pojma kako je doslo do toga...a pola likova je nestalo..ona jedna debela Gabrijelina cerka je nestala jedno 2 sezone, pa se opet pojavila...Cerka od onih pedera je isto nestala...Onda, cerka od Suzan isto...Gabrijelina ona nova je isto nestala, Bri ko da nema decu vise...Onda one blizance od Linet i Toma isto nisam videla dugo...

Sto se skidanja serije tice, ne moze vise preko megauploada ali moze preko rapidshare-a...

da, u pravu si za likove.. pola likova samo tako nestane i ne spominju ih... msm kako je to glupo.. isto je nestao i onaj Suzanin sin, MJ (EmDzej) .. i meni je najgluplje sto se vise nista ne spominje o Gabrijelinoj pravoj cerci.. kako je samo tako zaboravila pravu cerku, kao da nikada nije ni postojala? bzvz je to producent odradio..

Back