Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ti to meni kazes da sam glupa ? :eek:
I ako neko zavrsi fakultet ne znaci da je obrazovan..a ni pametan..
moras znati da je domace vaspitanje i kultura osnov svega...

Ne, rekao ti je da si napisala glupost - uoči razliku.

Naime, pametan čovjek se može praviti da je glup, i može pisati gluposti.
To ne znači da je glup.

S druge strane, budala nema taj izbor, i ne može napisati ništa pametno. :)

ako to uradim ti ćeš se naježiti a ovako se naježio samo IVO....:D

iwo ..ovo ..iwo ..ono..neće to dobro da završi po tebe snajka..neće..hodat ćeš 6 dana ko šestar..:hahaha::rotf:

- - - - - - - - - -

После избора, он ће бити маргиналац. (Сада је испао магарац).
Али доћи ће на његово место још јачи болид са педигреом ХДЗ. А то вам је исти q..c!

e..svakla ti dala ..konačno nesto i od tebe pametno..sam se ti druži s menom..daleko ćeš dogurati..vidis..jos dvije vake pametne i unapredim te u čin destenika..(al pazi može i da te degradiram)...:per:

После избора, он ће бити маргиналац. (Сада је испао магарац).
Али доћи ће на његово место још јачи болид са педигреом ХДЗ. А то вам је исти q..c!

Objasni to HDZ-u koji je na aparatima jer je Zoka uletio na njihov domoljubni teritorij.
Magarac il ine, činjenica je da se HDZ-ova prednost rapidno topi.
A u politici je bitno koliko glasova dobivaš, a ne da li si magarac.

Možemo očekivati normalizaciju odnosa Srbije i hrvatske, jer je i Papa pokazao naklonost ka Srbiji...

46479_150922171039-pope-fiat-500l-780x439_f.jpg

ONO KAD TE PAPA REKLAMIRA! Ameri poludeli za srpskim "fijatom"!
Od kako se papa Franja po Americi provozao u kragujevačkom "fijatu 500L", prodaja tog modela u SAD je utrostručena, na internetu je pretraga za njim uvećana devet puta, a hiljade su požele da ga kupe

Objasni to HDZ-u koji je na aparatima jer je Zoka uletio na njihov domoljubni teritorij.

treba dat vlast ovoj Markićki..:hahaha:
1367995943_5_30_photo.jpg

ili..MRAK..
0mrak%20t.jpg

mada mism da ova..ruši rekorde..čuo sam da je u specijalnim postrojbama rvacke vojske..zadužena za silovanje četnika..:hahaha::rotf:
hrvatica1up.jpg

ХДЗ има свог џокера Сиву чапљу (Ј.Косор).
За разлику од Милановића, она би разговарала са Вучићем (исто као ономад са Тадићем) па чак и у четири ока.

Линта: Милановић нервозан јер Србији расте углед

lin.jpg

Председник Коалиције удружења избеглица Миодраг Линта поздравио је изјаву премијера Србије Александра Вучића који је, одговарајући хрватском премијеру Зорану Милановићу, рекао да је Србија увек спремна на разговоре због регионалне стабилности и пријатељских односа међу народима и државама.

Миодраг Линта сматра да Милановић све више показује нетрпељивост јер, како је навео, мисли да је Хрватска "тобоже више вредна од Србије" и да му није потребан никакав разговор, саопштено је из Коалиције удружења избеглица, преноси Танјуг.
"Очигледно је да Милановић одбија истински дијалог са Србијом јер не жели добре односе између две државе на основама међусобног поштовања и равноправности", рекао је Линта.
Председник Коалиције удружења избеглица најоштрије је осудио изјаву хрватског премијера који је рекао да "не зна" ко је Томислав Николић и који посао обавља.
"Јадно је да се Зоран Милановић спушта на такав ниво да вређа председника српске државе. То показује да у Хрватској све више влада нервоза због чињенице да Србији, због економских реформи и односа према избеглицама, расте углед у међународној заједници", рекао је Линта.
Он каже да је чудно што хрватска председница Колинда Грабар Китаровић условљава састанак са представницима власти у Србији уколико званични Београд направи помак у решавању неких отворених питања, као што је питање несталих.
Линта истиче да Грабар Китаровић веома добро зна да је Хрватска постала члан Европске уније, а да није решила бројна отворена питања између две државе.

Линта: Милановић нервозан јер Србији расте углед
Председник Коалиције удружења избеглица Миодраг Линта поздравио је изјаву премијера Србије Александра Вучића који је, одговарајући хрватском премијеру Зорану Милановићу, рекао да је Србија увек спремна на разговоре због регионалне стабилности и пријатељских односа међу народима и државама.

Миодраг Линта сматра да Милановић све више показује нетрпељивост јер, како је навео, мисли да је Хрватска "тобоже више вредна од Србије" и да му није потребан никакав разговор, саопштено је из Коалиције удружења избеглица, преноси Танјуг.
"Очигледно је да Милановић одбија истински дијалог са Србијом јер не жели добре односе између две државе на основама међусобног поштовања и равноправности", рекао је Линта.
Председник Коалиције удружења избеглица најоштрије је осудио изјаву хрватског премијера који је рекао да "не зна" ко је Томислав Николић и који посао обавља.
"Јадно је да се Зоран Милановић спушта на такав ниво да вређа председника српске државе. То показује да у Хрватској све више влада нервоза због чињенице да Србији, због економских реформи и односа према избеглицама, расте углед у међународној заједници", рекао је Линта.
Он каже да је чудно што хрватска председница Колинда Грабар Китаровић условљава састанак са представницима власти у Србији уколико званични Београд направи помак у решавању неких отворених питања, као што је питање несталих.
Линта истиче да Грабар Китаровић веома добро зна да је Хрватска постала члан Европске уније, а да није решила бројна отворена питања између две државе.
Миодраг Линта је апсолутно у праву. Побеснелог Макса (З.Милановића) раздире сујета и завист и доводи га до лудила.

НЕНАД ПОПОВИЋ ЗА ИНФОРМЕР: ХРВАТИ КАО ДА ЈОШ УВЕК ЖИВЕ У НДХ

Nenad-Popovic-predsednik-SNP.jpg

Лидер Српске народне партије (СНП) Ненад Поповић каже да га хрватска блокада граница и истеривање људи из аутобуса само зато што имају српски пасош неодољиво подсећа на понашање усташа у Независној Држави Хрватској!
У интервјуу за Информер, Поповић каже да је то неприхватљиво, али да га уопште не изненађује.
– Ниједан Србин никад није подигао руку на Хитлеров поздрав, а нацисте су у Загребу дочекивали са цвећем. Ово је логичан континуитет усташко-нацистичке политике, коју Хрватска води још од времена НДХ. Србија, и поред свега, мора да брани своје интересе свим правним средствима.

Предлагали сте изградњу ограде на нашој граници, а због тога су вас прогласили за фашисту…
– Сједињене Америчке Државе штите границу зидом, Израел такође. Мађарска је саградила зид и свела број илегалних миграната на нулу. То су озбиљне државе и треба да гледамо шта оне раде. Не плашим се осуде. Ако је то цена да заштитим свој народ и државу, пристајем.
Дакле, и даље сте за то да Србија сагради зид?
– Границе око нас се редом затварају, мађарска, хрватска… Плашим се да ћемо доћи у ситуацију да стотине хиљада миграната трајно остану у Србији. Не смемо да постанемо карантин за мигранте пред вратима ЕУ. Ако Грчка у договору с Европском унијом не заштити границу и не заустави неконтролисани прилив миграната у Европу, Србија мора физички да се заштити. Заштита националних интереса јесте уставна обавеза.
Информер

Bojkotujem hrvatsku robu

Prestao sam da narucujem cedevitu uz kafu, mesto eva tune kupio sam neku marokansku (vecu i jeftiniju) :D
Vidim na polici tuna "Stari Beograd" marka, reko super ovo je nesto, kad ono Hrvatska izvoznik, neces ga.

Elem zeznuo sam se mahinalno pa sam uzeo PIK sunku, ali i to mi je za nauk.

Tako treba.
Jedina srpska roba koju ne bojkotiram su srpkinje i Krsta. :lol:

Back